Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

stelpet

Case Study: Stelpet – Social Media Marketing, Google Ads & Tik Tok Videos

Η εταιρεία Stelpet, ηγέτιδα εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ και ανταλλακτικών για moto, μας εμπιστεύτηκε για την υλοποίηση μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής ψηφιακού marketing. Η στρατηγική περιελάμβανε:

  • Διαφημιστικές καμπάνιες στα Social Media: Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες σε Facebook, Instagram και YouTube, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας, την προσέλκυση νέων πελατών και την ενίσχυση των πωλήσεων.
  • Google Ads: Δημιουργήσαμε και διαχειριστήκαμε αποτελεσματικές καμπάνιες Google Ads, με στόχο την προσέλκυση ποιοτικής επισκεψιμότητας στο website της Stelpet και την αύξηση των μετατροπών.
  • Επαγγελματικά Βίντεο στο Tik Tok: Δημιουργήσαμε πρωτότυπα και ελκυστικά βίντεο για το Tik Tok, με στόχο την προβολή των προϊόντων της Stelpet σε ένα νεανικό κοινό και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες.

Αποτελέσματα:

  • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας: Η εταιρεία Stelpet γνώρισε σημαντική αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας, με έμφαση σε νεανικό κοινό.
  • Προσέλκυση νέων πελατών: Οι διαφημιστικές καμπάνιες έφεραν στο website της Stelpet πλήθος νέων πελατών, οδηγώντας σε αύξηση των πωλήσεων.
  • Ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες: Τα βίντεο Tik Tok δημιούργησαν μεγάλη αλληλεπίδραση με τους πελάτες, οδηγώντας σε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και engagement.

Συμπεράσματα:

Η ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού marketing που υλοποιήσαμε για την εταιρεία Stelpet απέδωσε καρπούς, οδηγώντας σε σημαντική αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας, προσέλκυση νέων πελατών και ενίσχυση των πωλήσεων. Αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια αναγνωρίσιμο Brand στον τομέα των αξεσουάρ και ανταλλακτικών για moto, με δυναμική παρουσία στα Social Media και Tik Tok.

Συμβουλές για Επιπλέον Ανάπτυξη:

  • Συνεχής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των καμπανιών για μέγιστα αποτελέσματα.
  • Δημιουργία νέου περιεχομένου υψηλής ποιότητας για τα Social Media και Tik Tok.
 Η εταιρεία Stelpet αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα επιτυχούς ψηφιακού marketing. Η ολοκληρωμένη στρατηγική που υλοποιήσαμε απέδειξε την αξία της συνεργασίας με μία εξειδικευμένη εταιρεία ψηφιακού marketing για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Stelpet
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress
Contact Title
Ιστοσελίδα stelpet.gr

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

@stelpetgr

🏍️ Για ανταλλακτικά μοτοσικλετών επιλέγουμε EVERESTT! 🛠️ Ποιότητα, απόδοση και ευκολία - όλα σε ένα μέρος. Ανανέωσε τη μοτοσικλέτα σου με ανταλλακτικά EVERESTT, μπες στο stelpet.gr και βρες ότι χρειάζεσαι! EVERESTT Stelpet μηχανακια μηχανη ανταλλακτικα

♬ πρωτότυπος ήχος - stelpetgr - stelpetgr

@stelpetgr

🔒🏍️ Προστατέψτε τη μηχανή σου με το KOVIX! Η απόλυτη κλειδαριά μοτοσικλέτας με ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού. 🚨 Κράτα τη μοτοσικλέτα σου ασφαλή όπου κι αν είσαι. Επισκέψου το stelpet.gr για τις καλύτερες προσφορές σε κλειδαριές KOVIX!MotorcycleSecurity KOVIXLock κλειδαριες μηχανη

♬ πρωτότυπος ήχος - stelpetgr - stelpetgr

@stelpetgr

Ανακαλύψτε το Stelpet, τον απόλυτο προορισμό σας για τη μοτοσικλέτα. Από υψηλής ποιότητας εξοπλισμό μέχρι απαραίτητα αξεσουάρ. Το πάθος μας για τις μοτοσυκλέτες μας ωθεί να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα, εξασφαλίζοντας ότι οδηγείτε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Stelpet MotorcycleGear RideInStyle RideWithConfidence GearUp MotorcycleLife

♬ πρωτότυπος ήχος - stelpetgr - stelpetgr

 

@stelpetgr

Ανακαλύψτε κορυφαίο εξοπλισμό και αξεσουάρ για τα ταξίδια σας με τη μοτοσικλέτα στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα. Κράνη, εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και ότι αξεσουάρ χρειάζεστε σας έχουμε καλύπτουμε. Βόλτα με στυλ και ασφάλεια με τη Stelpet. StelpetKalithea RideInStyle GearUp"

♬ πρωτότυπος ήχος - stelpetgr - stelpetgr

@stelpetgr

Απογειώστε την εμπειρία οδήγησης με τα κράνη AXXIS, τώρα διαθέσιμα στο Stelpet.gr! Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές 22.06, τα κράνη μας προσφέρουν κορυφαία προστασία χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.AXXIS MotorcycleSafety StelpetGR RideWithConfidence

♬ πρωτότυπος ήχος - stelpetgr - stelpetgr

@stelpetgr

Kορυφαία λάδια και λιπαντικά Putoline, τώρα διαθέσιμα στο Stelpet.gr. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα για τη μηχανή σου.Putoline MotorcycleOils Lubricants Stelpet RideWithConfidence

♬ πρωτότυπος ήχος - stelpetgr - stelpetgr