Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
merianos-boats1

Σχετικά με το Project

Είμαστε περήφανοι που δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που εντυπωσιάζει τους υποψήφιους πελάτες της εταιρείας. Θέσαμε ξεκάθαρους στόχους σε ένα πανέμορφο design και θέσαμε ρεαλιστικούς στόχους. Η εταιρεία στοχεύει σε πελατολόγιο ξένων χωρών που ενδιαφέρονται για Private Boat Trips Cruises Corfu όπως και ξενάγηση στη πανέμορφη Κέρκυρα και θέλαμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους όπως και το πετύχαμε.

Σχεδιαστικά στην αρχική σελίδα παρουσιάζουμε ένα εντυπωσιακό βίντεο, μέσα από το οποίο δίνουμε αμέσως την πρώτη εντύπωση στον πελάτη για το τι περιμένει. 

Ειδίκευση & Εμπειρία

Ήδη από την αρχή και με το σκρόλ προς τα κάτω τον έχουμε ”ψήσει” να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Θέλουμε σε κάθε εργό στη κατασκευή ιστοσελίδων να δίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

Επιπλέον, μπορούμε να ολοκληρώσουμε τον ιστότοπό σας με προηγμένες λειτουργίες, σχετικά με την εύκολη κράτηση μέσω της ιστοσελίδας αλλά και την δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Whats Up, Viber, Telegram κτλ.

Κατασκευή & Διαφήμιση

Αν είστε μια εταιρεία με ενοικιάσεις σκαφών που επιθυμεί να δημιουργήσει μια ισχυρή και επαγγελματική παρουσία στον ψηφιακό κόσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Δείτε το Έργο  

merianosboats-sports.com

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων με ενοικιάσεις σκαφών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Merianos Boats
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO - Google Ads - Social Media
Contact Title
Κλάδος Ενοικιάσεις Σκαφών
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας