Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Με 1,4 δισεκατομμύρια καθημερινούς χρήστες, υπάρχει ένα εκπληκτικό ποσό περιεχομένου που δημοσιεύεται στο Facebook. Για να μας βοηθήσουν να ταξινομήσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες και να διασφαλίσουμε ότι οι ειδήσεις μας θα μας δείξουν τις θέσεις με τις οποίες είμαστε πιο πιθανό να ασχοληθούμε, το Facebook κάνει συνεχώς προσαρμογές στον αλγόριθμο που κατατάσσει το περιεχόμενο. Στο παρελθόν, ο αλγόριθμος ενημερώθηκε για να δώσει προτεραιότητα στις αναρτήσεις από φίλους και να υποβιβάσει δημοσιεύσεις που είναι υπερβολικά διαφημιστικές.

Ο αλγόριθμος τροποποιείται συχνά και με τρόπους που πολλοί άνθρωποι πιθανώς δεν γνωρίζουν. Αλλά μια πρόσφατη ενημέρωση θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο τα Brands εμπορεύονται. Σε αντίθεση με τη διαμάχη των “ψεύτικων ειδήσεων” του 2017, ο αλγόριθμος του Facebook θα ευνοήσει πλέον το περιεχόμενο που προκαλεί “συνομιλίες και ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων” και “αναρτήσεις από φίλους και οικογένεια πάνω στο δημόσιο περιεχόμενο”. Ενώ η κίνηση έγινε για να εξασφαλιστεί ότι οι χρήστες παρουσιάζονται με αξιόπιστους περιεχόμενο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτή η αλλαγή θα μπορούσε δυνητικά να υποτιμήσει τις αναρτήσεις που μοιράζονται οι επιχειρήσεις. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό τελικά.

Και με το πρόσφατο σκάνδαλο του Cambridge Analytica, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες χρηστών του Facebook για να επηρεάσουν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, υπάρχει ένα άλλο επίπεδο αβεβαιότητας σχετικά με το πού κατευθύνεται η εταιρεία.

Όμως, όλες οι αλλαγές που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή στο Facebook υπογραμμίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας μεθόδους που μπορείτε να ελέγξετε – πέρα ​​από τη σύνδεσή τους με τα social media.

Διαβάστε  Τι είναι μια διεύθυνση URL

Το Email Marketing σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με το κοινό σας. Παρέχει άμεση πρόσβαση στο ακροατήριό σας, επ ‘αόριστον. Έτσι, αντί να περιμένουμε να δούμε τι θα επηρεάσει αυτή η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Facebook ή οι εξελίξεις της Cambridge Analytica, ας είμαστε προληπτικοί. Απελευθερώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ σας, κάνοντας το πρόγραμμα Email Marketing μια έτοιμη διαδικασία. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα τρία βήματα:

1. Ωθήστε το ακροατήριό σας να συμμετάσχει στη λίστα email σας

Το Facebook είναι το κύριο κανάλι μάρκετινγκ; Εάν ναι, θα πρέπει να πείσετε το κοινό σας στο Facebook να εγγραφεί στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Από τώρα, δεν φαίνεται να έχουν γίνει αλλαγές στον αλγόριθμο διαφημίσεων Facebook, οπότε εκτελέστε μια διαφημιστική καμπάνια, ενθαρρύνοντας τους συνδρομητές να συμμετάσχουν στη λίστα σας. Σιγουρευτείτε για να εξηγήσετε εν συντομία τα οφέλη της εγγραφής. Θα πρέπει επίσης να διαθέτετε έντυπα εγγραφής ή συνδέσεις οπουδήποτε το κοινό σας αλληλεπιδρά με την επιχείρησή σας, όπως ο ιστότοπός σας και η φυσική σας τοποθεσία. (Το VerticalResponse σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε εύκολα και να δημοσιεύετε σελίδες προορισμού όπου μπορείτε να συλλέγετε γρήγορα πληροφορίες επικοινωνίας.) Δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να συνδεθείτε.

2. Δημιουργία σχέσεων

Περάστε περισσότερο χρόνο καλλιεργώντας σχέσεις με το κοινό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θέλετε οι συνδρομητές σας να επενδύονται και να συνδέονται συναισθηματικά με την επιχείρησή σας, έτσι είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν μαζί σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μάρκετινγκ που χρησιμοποιείτε. Αντί απλά να στέλνετε πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες πωλήσεις ή τις προσφορές, δοκιμάστε να ενσωματώσετε περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από τα χρήστη στα μηνύματά σας. Ορισμένες εταιρείες προσθέτουν εικόνες πελατών που φορούν ή χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποδείξτε ότι εκτιμάτε το ακροατήριό σας. Άλλες στρατηγικές οικοδόμησης σχέσεων περιλαμβάνουν την αποστολή μηνυμάτων γενεθλίων, δημιουργία μηνυμάτων παρακολούθησης μετά την αγορά και αποστολή ενημερωτικών δελτίων.

Διαβάστε  Προβολή στο Google Maps μόνο με διαφήμιση

3. Συνδυάστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το Facebook

Χρησιμοποιήστε το Email Marmeting για να υποστηρίξετε τις προσπάθειές σας στο Facebook, συμπεριλαμβάνοντας έναν σύνδεσμο στη σελίδα σας στο Facebook στο υποσέλιδο ή την κεφαλίδα όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα θέτοντας συγκεκριμένα στους συνδρομητές να επισκέπτονται τη σελίδα σας, ενημερώνοντάς τους ότι είναι το καλύτερο μέρος για να λαμβάνετε ενημερωμένες ενημερώσεις σχετικά με τις ώρες των διακοπών ή άλλες ειδήσεις.

Η πρόσφατη αλλαγή αλγορίθμου Facebook δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε το Facebook συνολικά ή ότι δεν μπορεί να είναι ακόμα ένας χρήσιμος τρόπος προώθησης μιας επιχείρησης. Απλά θυμηθείτε, η στρατηγική μάρκετινγκ θα είναι πάντα ισχυρότερη όταν ακολουθείτε μια προσέγγιση omnichannel. Που είναι απλά ένας άλλος τρόπος να προσεγγίσετε το κοινό, μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Η ενσωμάτωση της υπάρχουσας στρατηγικής σας στο Facebook με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αυξήσει την επίδραση και των δύο καναλιών.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *