Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να βελτιώσετε το Instagram προφίλ σας

Google news

Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να ενδιαφέρονται για τον σχεδιασμό των posts στο Instagram ;

Ο σχεδιασμός είναι πιο σημαντικός από ό, τι συνειδητοποιούν πολλοί άνθρωποι. Έχετε μόνο 3 δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου στο Instagram προτού προχωρήσει στην επόμενη ανάρτηση. Το περιεχόμενό σας πρέπει να υπερβαίνει μια όμορφη ροή. Πρέπει να είναι περιεχόμενο που εκφράζει την ψυχή και την ενέργεια της επιχείρησής σας.

Το σωστά σχεδιασμένο περιεχόμενο καθιστά δυνατή αυτήν την έκφραση και σταματά την κύλιση στην επόμενη ανάρτηση. Και επειδή οι άνθρωποι είναι ενσύρματοι για να αναζητήσουν περισσότερα από τα πράγματα που πιστεύουμε ότι είναι ελκυστικά, αυτό το scroll-stop μεταφράζεται συχνά σε κλικ προς το προφίλ σας.

Στο προφίλ σας στο Instagram, τα στοιχεία της εικόνας προφίλ σας, το βιογραφικό σας και οι πρώτες εννέα εικόνες στην κορυφή της ροής σας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια παρουσίαση για το τι είναι η επωνυμία σας. Οι γραμματοσειρές, οι λέξεις, τα χρώματα και οι εικόνες συνεργάζονται για να εκφράσουν ένα σύνολο που μπορεί να επηρεάσει εις βάθος κάποιον σε αυτά τα πολύτιμα 3 δευτερόλεπτα. Εάν το προφίλ σας έχει σχεδιαστεί σωστά, το περιεχόμενό σας θα συντονιστεί και θα προσελκύσει μαγνητικά τα κατάλληλα άτομα στον λογαριασμό σας.

Είναι παρόμοιο με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι περπατούν μέσα από ένα εμπορικό κέντρο μπαίνουν σε ένα κατάστημα και κοιτάζουν γύρω για να αποφασίσουν εάν θα μείνουν και θα ψωνίσουν. Οι χρήστες επιλέγουν αν θα σας ακολουθήσουν στο Instagram με βάση τη σχεδίαση του προφίλ και του περιεχομένου σας. Ενδέχεται, στη συνέχεια, να σας στείλουν μηνύματα, να μοιραστούν τις αναρτήσεις σας, να παρακολουθήσουν τα βίντεο IGTV και να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

Διαβάστε  Πως χτίζω το Brand μου

Διαβάστε : Instagram Διαφήμιση με σχέδιο το 2020

Όταν κάποιος βλέπει το προφίλ σας για πρώτη φορά, μπορεί να καταλάβει σε 3 δευτερόλεπτα τι αφορά την επιχείρησή σας;

Ή μήπως έχετε ένα μείγμα από 20 διαφορετικά πράγματα που μπερδεύουν τους ανθρώπους και τους αφήνουν να αναρωτιούνται γιατί πρέπει να σας προσέχουν; Για παράδειγμα, συνδυάζετε προσωπικές και επαγγελματικές αναρτήσεις στο ίδιο προφίλ; Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει για ορισμένες επιχειρήσεις, προτείνουμε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την προσθήκη προσωπικών αναρτήσεων ρωτώντας τον εαυτό σας εάν η ανάρτηση ταιριάζει και αντιπροσωπεύει το μήνυμα της εταιρείας και της μάρκας.

Θα παρουσιάσετε ένα σαφές μήνυμα όταν τα στοιχεία (κείμενο, βιογραφικό, χρώματα, γραμματοσειρές, εικόνες κ.λπ.) του προφίλ σας υποδηλώνουν γρήγορα τι κάνει η επιχείρησή σας και τι πιστεύει.

Οι άνθρωποι δεν ξεκινούν επιχειρήσεις χωρίς λόγο. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες είναι παθιασμένοι με κάτι, έτσι ξεκίνησαν μια επιχείρηση για να βοηθήσουν μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων να κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Υπάρχει ένα βαθύ μήνυμα πίσω από αυτό που κάνουν.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ανακάλυψη της ουσίας της επωνυμίας σας, προσποιηθείτε ότι έχετε ένα φλιτζάνι τσάι με έναν αγαπητό φίλο. Λέτε σε αυτόν τον φίλο γιατί ξεκινήσατε την επιχείρησή σας – γιατί κάνετε αυτό που κάνετε.

Μόλις ορίσετε τη δήλωση ουσιώδους επωνυμίας , το απόλυτο πάθος και την ενέργεια πίσω από αυτό που κάνετε, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν τη γνώση σε ό, τι κάνετε.

Στην πραγματικότητα, η αποκάλυψη της ουσίας της ψυχής σας είναι ευκολότερη για άτομα που έχουν μια επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες, επειδή θέλουν να βοηθήσουν κάποιον και συνήθως γνωρίζουν ποιος είναι αυτός ο πελάτης.

Διαβάστε : Πως να διαφημιστώ στο Instagram (50 τρόποι προώθησης δημοσιεύσεων)

Επιλογή γραμματοσειράς

Ένα από τα βασικά ζητήματα κατά την επιλογή γραμματοσειρών είναι η αναγνωσιμότητα. Είναι εύχρηστες οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε;

Για παράδειγμα, εάν έχετε μια μακρά εικόνα προσφοράς, μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστεί ένα υπερβολικά μεγάλο σενάριο. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνουμε τη σύζευξη του σεναρίου με μια γραμματοσειρά μπλοκ και την εφαρμογή της γραμματοσειράς σε λίγες μόνο επιλεγμένες λέξεις. Αυτή η προσέγγιση θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερες εικόνες που εμφανίζονται ευρύχωρες και καθαρές. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε την ανάλυση σε αυτό που θέλετε να πείτε στη περιγραφή της εικόνας.

Διαβάστε  21 Εναλλακτικές λύσεις του LinkedIn για όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες δικτύωσης

Το Instagram Stories έχει μια δημιουργική λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα έγχρωμο φόντο και να προσθέσετε κείμενο που το καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε γραφικά κειμένου. Ωστόσο, αυτή η λειτουργικότητα δεν επεκτείνεται στη δημιουργία αναρτήσεων για τη ροή Instagram.

Για να δημιουργήσετε αυτούς τους τύπους εικόνων για τη ροή, συνίσταται η χρήση του Canva. Το Canva όχι μόνο προσφέρει έτοιμα προς χρήση και προσαρμόσιμα πρότυπα, αλλά προσφέρει πολλές επιλογές γραμματοσειράς για το σχεδιασμό μοναδικών, επώνυμων γραφικών προσφορών. Τότε οι άνθρωποι θα γνωρίζουν ότι οι εικόνες είναι δικές σας, προτού τις διαβάσουν. Οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν το χρώμα, τη γραμματοσειρά και το στυλ σχεδίασης όπως το δικό σας.

Δημιουργία στυλ εικόνας

Ενώ αναγνωρίζουμε ότι είναι δυνατό να δημιουργηθούν ποιοτικές εικόνες προσθέτοντας επικαλύψεις κειμένου σε φωτογραφίες, είναι προτιμότερο να διατηρείτε τα πράγματα απλά και καθαρά. Δημοσιεύστε φωτογραφίες ως φωτογραφίες και λέξεις ως γραφικά απόσπασμα. Η χρήση αυτών των δύο τύπων δημιουργικού ξεχωριστά κάνει τη ροή σας να ξεχωρίζει.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα του εαυτού σας με επικάλυψη κειμένου, φροντίστε να βρίσκεστε δίπλα σε ένα πολύ απλό φόντο. Για να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα είναι αναγνώσιμη, ίσως χρειαστεί επίσης να προσθέσετε ένα ημιδιαφανές επίπεδο μεταξύ της φωτογραφίας και της επικάλυψης κειμένου. Απλώς βεβαιωθείτε ότι όλα όσα δημιουργείτε είναι αναγνώσιμα.

Όσον αφορά τη χρήση φίλτρων, μπορείτε να φιλτράρετε κάθε φωτογραφία λίγο, αλλά  κατά της χρήσης φίλτρων που θα κάνουν την εικόνα σας να φαίνεται μη ρεαλιστική. Το περιεχόμενο στο Instagram λειτουργεί καλύτερα όταν πρόκειται για πραγματικότητα και αλήθεια και συνδέσεις.

Διαβάστε  Η Google κυκλοφορεί ένα εργαλείο SEO που τσεκάρει 10 μετρήσεις

Συμβουλές για τη βελτίωση της φωτογραφίας Selfie Instagram

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αυτοσυνείδητοι όταν φωτογραφίζουν τον εαυτό τους. Καταψύχονται και δεν αισθάνονται αυτοπεποίθηση. Η απάντηση είναι να πάρετε ένα τρίποδο για το τηλέφωνό σας και να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο για λήψη selfie.

Τραβήξτε όσες φωτογραφίες θέλετε, ούτως ή άλλως θα επιλέξετε μια για να ανεβάσετε.

Όσο περισσότερες φωτογραφίες τραβάτε, τόσο πιο χαλαροί θα είστε, και τόσο πιο εύκολο θα είναι να έχετε το είδος των φωτογραφιών που σας ταιριάζουν. Μερικοί άνθρωποι φαίνονται καλοί όταν έχουν σοβαρές, ευμετάβλητες λήψεις και άλλοι φαίνονται καλύτερα σε διασκεδαστικές, ειλικρινείς λήψεις. Ορισμένοι πρέπει να κοιτάξουν απευθείας στο φακό και άλλοι πρέπει να φαίνονται ελαφρώς εκτός κάμερας. Πειραματιστείτε και δείτε τι λειτουργεί για εσάς.

Θα θελήσετε επίσης να βρείτε ένα πραγματικά καλό υπόβαθρο. Σκεφτείτε την ουσία της μάρκας σας και σκεφτείτε τα χρώματα σας. Επιλέξτε έναν τοίχο στο σπίτι σας ή – ακόμα καλύτερα – κοιτάξτε γύρω από τη γειτονιά σας για μια πόρτα ή έναν παλιό τοίχο που έχει χαρακτήρα. Όποιο και αν είναι το φόντο που θέλετε, σας ενδιαφέρει να είναι πολύ απλό και χωρίς ακαταστασία.

Πρέπει οι φωτογραφίες σας να είναι κάθετες ή οριζόντιες; Εξαρτάται.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία σας με επικάλυψη κειμένου ή απλώς θέλετε να δημοσιεύσετε μερικές φωτογραφίες που διαθέτουν χώρο για να δώσετε στη ροή σας μια χαλαρή αίσθηση, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τον κανόνα των τρίτων. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε κοντά σε έναν τοίχο, σταθείτε στο πρώτο τρίτο του πλαισίου.

Καθώς τραβάτε τις φωτογραφίες σας, θυμηθείτε να βάλετε το χέρι σας στο γοφό σας ή να μετακινήσετε ένα πόδι ελαφρώς προς τα εμπρός. Αν αυτό σας προκαλεί νευρικότητα ή δεν ξέρετε τι να κάνετε με το χέρι σας, αναζητήστε “πόζες” στο Pinterest. Θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές και παραδείγματα.

Ολοκληρώνοντας

Ενώ υπάρχουν ορισμένοι τύποι επιχειρήσεων που μπορούν να δημοσιεύουν στο Instagram κάθε μέρα, γενικά, προτείνεται η ανάρτηση τρεις φορές την εβδομάδα, πιθανώς να προσθέτετε και ένα βίντεο μία φορά την εβδομάδα.

Δεν θέλετε να εκδίδετε περιεχόμενο μόνο για λόγους δημοσίευσης. Οι οπαδοί σας θα το νιώσουν αυτό. Είναι πολύ καλύτερο να δημοσιεύετε λιγότερο συχνά και να διασφαλίζετε ότι δημοσιεύετε κάτι υψηλής ποιότητας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *