Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Malwarebytes Anti-Malware Premium Άδεια Χρήσης + Κριτική

Google news
Malwarebytes AntiMalware Premium review

Malwarebytes Anti-Malware Premium: Τι είναι και γιατί ξεχωρίζει

Το Malwarebytes Anti-Malware Premium είναι ένα προηγμένο εργαλείο ασφάλειας που σχεδιάστηκε για την προστασία των συστημάτων από διάφορους τύπους κακόβουλου λογισμικού. Ακολουθούν μερικά βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Malwarebytes Anti-Malware Premium:

 1. Προστασία σε πραγματικό χρόνο: Παρέχει συνεχή παρακολούθηση και προστασία από απειλές σε πραγματικό χρόνο, ανιχνεύοντας και μπλοκάροντας κακόβουλα προγράμματα πριν μπορέσουν να βλάψουν το σύστημα.
 2. Εντοπισμός και απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού: Ικανό να ανιχνεύσει και να απομακρύνει μια ευρεία γκάμα κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των ιών, των trojans, των spyware, των rootkits και των ransomware.
 3. Αυτόματες ενημερώσεις: Οι ενημερώσεις της βάσης δεδομένων και του προγράμματος γίνονται αυτόματα, εξασφαλίζοντας ότι η προστασία είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες απειλές.
 4. Προστασία από ransomware: Προστατεύει τα αρχεία και το σύστημα από ransomware επιθέσεις, που προσπαθούν να κλειδώσουν τα αρχεία και να απαιτήσουν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.
 5. Προστασία από exploit: Προλαμβάνει την εκμετάλλευση ευπαθειών του λογισμικού από επιθέσεις.
 6. Ευκολία στη χρήση: Διαθέτει φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, που επιτρέπει ακόμη και σε χρήστες με ελάχιστη τεχνογνωσία να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα συστήματά τους.
 7. Συμβατότητα: Λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλα λογισμικά ασφαλείας, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας χωρίς συγκρούσεις.

Το Malwarebytes Anti-Malware Premium αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την προστασία των προσωπικών και επαγγελματικών συστημάτων από τις σύγχρονες απειλές του διαδικτύου, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων.

Γιατί να επιλέξετε Malwarebytes Anti-Malware Security Premium

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να επιλέξετε το Malwarebytes Anti-Malware Premium:

Προστασία σε πραγματικό χρόνο: Το Malwarebytes Premium προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε μια ευρεία γκάμα απειλών, όπως ιούς, κακόβουλο λογισμικό, ransomware, phishing και άλλα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εντοπίσει και να μπλοκάρει απειλές πριν προλάβουν να βλάψουν τον υπολογιστή σας.

Ενισχυμένη προστασία: Το Malwarebytes Premium προσφέρει μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας που δεν διατίθενται στην έκδοση δωρεάν, όπως:

 • Προστασία Ransomware: Προστατεύει τα αρχεία σας από ransomware, ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που κρυπτογραφεί τα αρχεία σας και στη συνέχεια απαιτεί λύτρα για να τα αποκρυπτογραφήσει.
 • Προστασία από phishing: Σας προστατεύει από ιστότοπους phishing που προσπαθούν να σας ξεγελάσουν ώστε να αποκαλύψετε προσωπικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή οικονομικές πληροφορίες.
 • Προστασία από κακόβουλες ιστοσελίδες: Μπλοκάρει ιστότοπους που είναι γνωστό ότι είναι μολυσμένοι με κακόβουλο λογισμικό ή που προσπαθούν να σας ξεγελάσουν για να κάνετε κάτι επικίνδυνο.
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων: Αποκλείει τις διαφημίσεις ιστού, οι οποίες μπορούν να είναι ενοχλητικές και να επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας.
Διαβάστε  Tι είναι Το Ahrefs - Ο απόλυτος οδηγός για το SEO Tool

Απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού: Το Malwarebytes Premium μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό που υπάρχει ήδη και να το αφαιρέσει. Αυτό είναι χρήσιμο εάν νομίζετε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει μολυνθεί από ιό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Ευκολία χρήσης: Το Malwarebytes Premium είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Διαθέτει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας, να ελέγξετε την κατάσταση ασφαλείας σας και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις σας.

Υποστήριξη πελατών: Η Malwarebytes προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών μέσω email, chat και τηλεφώνου. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ειδικούς εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το Malwarebytes Premium.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών: Η Malwarebytes προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το Malwarebytes Premium χωρίς κίνδυνο και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Malwarebytes Free vs Premium: Σύγκριση Ανίχνευσης Κακόβουλου Λογισμικού και Σάρωσης Antivirus

Και οι δύο εκδόσεις Malwarebytes, Free και Premium, προσφέρουν δυνατότητες ανίχνευσης και σάρωσης κακόβουλου λογισμικού, αλλά με διαφορετικές αφετηρίες:

Malwarebytes Free:

 • Μη αυτόματες σαρώσεις: Μπορείτε να εκτελείτε σαρώσεις κατόπιν αιτήματος για να ελέγχετε το σύστημά σας για τυχόν απειλές.
 • Περιορισμένη προστασία: Η προστασία περιορίζεται σε μη αυτόματες σαρώσεις, χωρίς διαρκή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.
 • Απλή Διασύνδεση: Τρία ευκρινή πλαίσια για βασικές λειτουργίες διευκολύνουν την πλοήγηση.
 • Γρήγορη Σάρωση: Το Malwarebytes είναι γνωστό για τις γρήγορες δυνατότητες σάρωσης.
 • Επισημάνθηκαν οι premium λειτουργίες: Η περιοχή κατάστασης εμφανίζει λειτουργίες που ξεκλειδώνονται από την premium έκδοση, όπως η προστασία σε πραγματικό χρόνο και ο προγραμματισμός σαρώσεων.
 • Σύσταση αρχικής σάρωσης: Το πρόγραμμα σας καθοδηγεί να λάβετε άμεσα μέτρα για βέλτιστη ασφάλεια.

Malwarebytes Premium:

 • Αυτόματες και μη αυτόματες σαρώσεις: Εκτελεί προγραμματισμένες αυτόματες σαρώσεις για να διασφαλίζει την προστασία σας, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατότητα για μη αυτόματες σαρώσεις.
 • Πλήρης προστασία: Παρέχει προηγμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την εγκατάσταση και εκτέλεση κακόβουλου λογισμικού πριν μολύνει το σύστημά σας.
 • Επιπλέον δυνατότητες: Περιλαμβάνει προστασία από ransomware, phishing, exploits, και άλλες κυβερνοαπειλές.

Συνοψίζοντας:

 • Malwarebytes Free: Ιδανικό για βασική προστασία και περιστασιακές σαρώσεις.
 • Malwarebytes Premium: Συνιστάται για ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας.

Επιλογή έκδοσης:

Η επιλογή μεταξύ Free και Premium εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και το επίπεδο προστασίας που επιθυμείτε.

 • Χρήστες με βασικές ανάγκες: Το Malwarebytes Free μπορεί να επαρκεί για περιστασιακή χρήση και βασική προστασία.
 • Χρήστες που απαιτούν ολοκληρωμένη ασφάλεια: Το Malwarebytes Premium προσφέρει την πιο ισχυρή προστασία για την κάλυψη ενάντια στις σύγχρονες κυβερνοαπειλές.

Μπορεί το Malwarebytes να σταματήσει το Ramsoware?

Η δυνατότητα του Malwarebytes να σταματήσει το ransomware εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

Τύπος ransomware: Το Malwarebytes μπορεί να ανιχνεύσει και να καταργήσει διάφορους τύπους ransomware, αλλά δεν είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργήσει για όλα. Ορισμένα νεότερα ή λιγότερο γνωστά στελέχη ransomware μπορεί να μην αναγνωρίζονται από το λογισμικό.

Διαβάστε  Γράψτε Άρθρα σε 10 λεπτά με την Artificial intelligence (ΑΙ)

Ρυθμίσεις Malwarebytes: Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το Malwarebytes είναι ρυθμισμένο σωστά για να προστατεύει από ransomware. Αυτό περιλαμβάνει την ενεργοποίηση της πραγματικής προστασίας και της προστασίας κατά της πρόσβασης.

Ενημερώσεις Malwarebytes: Είναι απαραίτητο να διατηρείτε το Malwarebytes ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες ορισμούς ιών και λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας. Αυτό θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της προστασίας από τα πιο πρόσφατα στελέχη ransomware.

Προληπτικά μέτρα: Εκτός από τη χρήση του Malwarebytes, είναι σημαντικό να λαμβάνετε και άλλα προληπτικά μέτρα για την προστασία από ransomware, όπως:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Δημιουργείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών σας αρχείων. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τα αρχεία σας σε περίπτωση ransomware επίθεσης.
 • Να είστε προσεκτικοί με τα συνημμένα email και τους ιστότοπους: Μην ανοίγετε συνημμένα email ή κάνετε κλικ σε συνδέσμους από άγνωστους αποστολείς. Αυτό αποτελεί κοινή μέθοδο εξάπλωσης ransomware.
 • Ενημερώστε το λογισμικό: Βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σας σύστημα και όλο το λογισμικό σας είναι ενημερωμένα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Το Malwarebytes μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προστασία από ransomware, αλλά είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προληπτικά μέτρα. Εάν ανησυχείτε για το ransomware, σας συνιστώ να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Malwarebytes για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας του συστήματός σας.

Ο χρόνος σάρωσης του Malwarebytes εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Το μέγεθος του συστήματός σας: Το Malwarebytes θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να σαρώσει ένα μεγάλο σύστημα με πολλά αρχεία και φακέλους από ένα μικρότερο σύστημα.
 • Τον τύπο της σάρωσης: Το Malwarebytes προσφέρει διάφορους τύπους σαρώσεων, με διαφορετικά επίπεδα λεπτομέρειας. Μια πλήρης σάρωση θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από μια γρήγορη σάρωση.
 • Την κατάσταση του συστήματός σας: Εάν το σύστημά σας είναι μολυσμένο, η σάρωση του Malwarebytes μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να εντοπίσει και να αφαιρέσει όλα τα κακόβουλα λογισμικά.

Γενικά, μια πλήρης σάρωση του Malwarebytes μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως 2 ώρες. Ωστόσο, είναι πιθανό να χρειαστεί περισσότερος χρόνος, ειδικά εάν το σύστημά σας είναι μεγάλο ή μολυσμένο.

Ακολουθούν μερικά πρόσθετα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Μπορείτε να προγραμματίσετε σαρώσεις του Malwarebytes να εκτελούνται αυτόματα σε τακτική βάση.
 • Μπορείτε να σαρώσετε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους εάν θέλετε να ελέγξετε μόνο για κακόβουλο λογισμικό σε αυτές τις τοποθεσίες.
 • Μπορείτε να θέσετε σε παύση ή να ακυρώσετε μια σάρωση οποιαδήποτε στιγμή.

Η δωρεάν έκδοση του Malwarebytes είναι δημοφιλής για την ικανότητά του να καθαρίζει δύσκολες μολύνσεις, αλλά δεν προσφέρει πραγματική προστασία σε πραγματικό χρόνο. Το Malwarebytes Premium είναι ένα ολοκληρωμένο antivirus που περιλαμβάνει πολλά επίπεδα προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Με εξαιρετικές βαθμολογίες σε εργαστηριακές δοκιμές και τις δικές μας δοκιμές, είναι σίγουρα ένας υποψήφιος για την κορυγη, αλλά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό. Το Bitdefender Antivirus Plus διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά από πολλές σουίτες και διατηρεί τέλεια ή σχεδόν τέλεια αποτελέσματα από τέσσερα εργαστήρια δοκιμών. Το McAfee AntiVirus Plus, επίσης, κερδίζει κορυφαίες βαθμολογίες και μια συνδρομή McAfee προστατεύει κάθε συσκευή στο νοικοκυριό σας.

Ας ξεκινήσουμε με το ότι η Malwarebytes δεν επέτρεπε μέχρι πρότινος σε ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, όπως τα AV-Comparatives και AV-Test, να αξιολογήσουν το λογισμικό της. Επιπλέον, επιτρέπει μόνο τη δοκιμή της έκδοσης Windows, επομένως δεν υπάρχουν δεδομένα για την προστασία που παρέχει σε Mac. Επίσης, δεν έχει δοκιμαστεί συνεχώς.

Διαβάστε  Τι είναι το Chatgpt - Η Τεχνητή Νουμοσύνη ΑΙ έφτασε

Η τελευταία φορά που δοκιμάστηκε η Malwarebytes από την AV-Test ήταν τον Απρίλιο του 2023, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στα αποτελέσματα των δοκιμών της AV-Comparatives τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023. Ωστόσο, υπάρχει αρκετό ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων του τελευταίου έτους, για να έχουμε μια σαφή εικόνα της απόδοσης της Malwarebytes.

Η Malwarebytes Premium + Privacy είναι ένα πακέτο που συνδυάζει δύο προϊόντα της Malwarebytes:

 • Malwarebytes Premium: Ένα πρόγραμμα antivirus που προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, ransomware και άλλες απειλές.
 • Malwarebytes Privacy: Ένα VPN (Virtual Private Network) που κρυπτογραφεί την διαδικτυακή σας σύνδεση και αποκρύπτει την IP σας διεύθυνση, βοηθώντας σας να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα σας στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα:

 • Πιο ολοκληρωμένη προστασία: Η συνδυασμένη λειτουργία του antivirus και του VPN προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι διαδικτυακών απειλών και παρακολούθησης.
 • Προστασία σε πολλές συσκευές: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Malwarebytes Premium + Privacy σε διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablets.
 • Εύκολη στη χρήση: Και τα δύο προγράμματα είναι σχεδιασμένα να είναι εύκολα στη χρήση, ακόμα και για άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Μειονεκτήματα:

 • Επιπλέον κόστος: Το πακέτο Premium + Privacy κοστίζει περισσότερο από το απλό Malwarebytes Premium.
 • Επίδραση στην ταχύτητα: Η χρήση ενός VPN μπορεί να επιβραδύνει την σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Ενδεχόμενοι περιορισμοί VPN: Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να περιορίζουν την πρόσβαση σε χρήστες VPN.

Αξίζει να το αποκτήσετε;

Εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας για πολλές συσκευές, τότε το Malwarebytes Premium + Privacy μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, αν δεν ανησυχείτε ιδιαίτερα για την ιδιωτικότητα σας στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιείτε ήδη ένα δωρεάν VPN, τότε το απλό Malwarebytes Premium μπορεί να είναι αρκετό.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε το Malwarebytes Premium + Privacy:

 • Χρειάζεστε πραγματικά ένα VPN; Εάν χρησιμοποιείτε κυρίως το διαδίκτυο στο σπίτι ή σε αξιόπιστα δίκτυα Wi-Fi, ίσως να μην χρειάζεστε VPN.
 • Πόσο σημαντική είναι η ιδιωτικότητα σας στο διαδίκτυο; Εάν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σχετικά με την παρακολούθηση στο διαδίκτυο, τότε ένα VPN μπορεί να αξίζει την επένδυση.
 • Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας; Το Malwarebytes Premium + Privacy κοστίζει περισσότερο από το απλό Malwarebytes Premium.

Εναλλακτικές λύσεις:

Υπάρχουν πολλά άλλα προγράμματα antivirus και VPN διαθέσιμα στην αγορά. Μπορείτε να συγκρίνετε τις δυνατότητες και τις τιμές διαφορετικών προϊόντων πριν να πάρετε μια απόφαση.

Συνοψίζοντας, είναι μια καλή επιλογή. Κατά μέσο όρο αποκρούει έναν καλό αριθμό απειλών, αλλά η συνολική της βαθμολογία και από τα δύο εργαστήρια δοκιμών την τοποθετεί ελαφρώς κάτω του μέσου όρου για την συνολική προστασία.

Συνολικά, το Malwarebytes Anti-Malware Premium είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας για τον υπολογιστή τους. Προσφέρει ισχυρή προστασία σε πραγματικό χρόνο, ενισχυμένες δυνατότητες ασφαλείας και εύκολη στη χρήση διεπαφή.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *