Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δημιουργία Συνδέσμων SEO – Backlinks

Google news

Δεν μπορείτε να μάθετε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης χωρίς να γνωρίζετε την δημιουργία συνδέσμων SEO. Αυτοί οι εύχρηστοι σύνδεσμοι λένε στους ανθρώπους ότι ο ιστότοπός σας είναι σημαντικός, καθιστώντας τον, πιο πολύτιμο και ισχυρό. Αυτός ο οδηγός θα περιγράψει τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε γνήσια backlinks για τον ιστότοπό σας ώστε να αυξήσετε την εξουσία του.

Τι είναι η Δημιουργία Συνδέσμων SEO – Backlinks

Το backlink είναι ένας σύνδεσμος από τον ιστότοπό σας σε άλλο ιστότοπο. Δημιουργείτε backlinks για άλλους ιστότοπους όταν συνδέετε με σχετικό περιεχόμενο στις αναρτήσεις, σελίδες, κατηγορίες σας. Οι σύνδεσμοι επιστροφής σχηματίζουν Links μεταξύ τοποθεσιών που επιτρέπουν στους αναγνώστες να γνωρίζουν πού μπορούν να πάνε για να μάθουν περισσότερα για το τι διαβάζουν για την ιστοσελίδα σας.

Γιατί τα backlinks είναι σημαντικά για τον ιστότοπό μου;

Όταν λαμβάνετε backlinks – γνωστούς και ως εισερχόμενους συνδέσμους – στον ιστότοπό σας, λαμβάνετε πραγματική ενίσχυση για αυτήν τη συνδεδεμένη σελίδα. Ο σύνδεσμος λέει στο κοινό του: “Γεια, αυτό το περιεχόμενο μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Πηγαίνετε να δείτε!” Σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας έχει κάτι που ο σύνδεσμος πιστεύει ότι είναι χρήσιμος για το κοινό του. Αυτό όχι μόνο μπορεί να σας δώσει ώθηση στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα στη σελίδα σας.

Διαβάστε  Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο Google Ads;

Όταν ένας ιστότοπος υψηλής εξουσίας στα μάτια της Google σάς δίνει ένα backlink, μπορεί να κάνει θαύματα για τη φήμη του ιστότοπού σας. Η δημιουργία συνδέσμων SEO, χρίζει στρατηγικές, έρευνας και ανάλυσης.

Σκεφτείτε τους ιστότοπους με υψηλό Domain Authority στο κλάδο σας ως ιστότοπους που κατατάσσονται σταθερά στους 10 κορυφαίους για αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών που μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για να βρουν και τον δικό σας ιστότοπό. Όσο περισσότερα ποιοτικά backlinks κερδίζετε από αυτές τις αξιόπιστες πηγές, τόσο περισσότερο η Google θα αναγνωρίζει τον ιστότοπό σας ως αξιοσημείωτο για όσους αναζητούν.

Οι λέξεις κλειδιά είναι τεράστιας σημασίας στη στόχευση που κάνουμε μέσω του Link Buiding. Δεν έχουν όλες οι φράσεις την ίδια δυσκολία όπως και αναζήτηση. Όσο δυσκολότερη είναι μια λέξη κλειδί σε εύρος αναζήτησης τόσο δυσκολότερο και περισσότερα backlinks θα χρειαστεί. Για παράδειγμα η λέξη δικηγόροι, είναι πολύ μεγάλης δυσκολίας.

No-follow vs. Do-Follow Backlinks

Οι σύνδεσμοι No-follow και do-follow είναι οι δύο κύριοι τύποι backlinks που μπορεί να λάβετε. Αυτά για τα οποία πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα do-follows, καθώς θα υποδείξουν στις μηχανές αναζήτησης να παρατηρήσουν τη σελίδα σας. Ένας σύνδεσμος No Follow είναι ένας σύνδεσμος όπου λέει στις μηχανές αναζήτησης να μην δίνουν προσοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι επωνυμίες ή οι ιστότοποι συνήθως χρησιμοποιούν την ονομασία “no-follow” όταν αγοράζουν συνδέσμους για διαφημιστικούς σκοπούς. Η προσθήκη μιας ετικέτας μη παρακολούθησης σε έναν σύνδεσμο επιτρέπει στην εταιρεία να αγοράσει τον σύνδεσμο χωρίς να παρασυρθεί επειδή το έκανε από την Google.

Ένας σύνδεσμος do-follow είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ιστότοποι για links που χρησιμοποιούν για να δώσουν το boost σε ιστοσελίδες που στοχεύσουν σε λέξεις κλειδιά. Όταν ένας blogger βρίσκει το περιεχόμενό σας πολύ χρήσιμο, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει έναν σύνδεσμο do-follow για να βοηθήσει την κατάταξή σας στο Google.

Διαβάστε  Μάρκετινγκ για Μικρές Επιχειρήσεις

4 τρόποι για να αποκτήσετε αυθεντικά backlinks

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε backlinks, δεν θα σας δώσουν όλες οι μέθοδοι τα γνήσια οργανικά backlinks που αναζητάτε. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε ποιοτικούς συνδέσμους επιστροφής που μπορούν να ενισχύσουν την κατάταξή σας στην αναζήτησή σας.

Χρησιμοποιήστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν περισσότερη δύναμη από ό,τι νομίζετε! Προσθέστε έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας ή μια νέα ανάρτηση ιστολογίου στα προφίλ σας στο Instagram, Facebook, Twitter και άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων. Αυτές οι πλατφόρμες έχουν εξαιρετική εξουσία στο διαδίκτυο, επομένως η απόκτηση του συνδέσμου τους μπορεί να ωφελήσει τον ιστότοπό σας. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να είναι η Νο.1 στρατηγική σας στο SEO.

Γράψτε χρήσιμους και αναλυτικούς οδηγούς

Σκεφτείτε τα θέματα για τα οποία θέλουν να μάθουν οι αναγνώστες σας. Στη συνέχεια, μόνο οι πιο εκπληκτικοί, οργανωμένοι και συναρπαστικοί οδηγοί για αυτά τα θέματα. Το κλειδί εδώ είναι να ξεπεράσετε άλλους συναρπαστικούς οδηγούς για αυτό το θέμα που βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο. Ελέγξτε πρώτα τι κατατάσσεται καλά και, στη συνέχεια, μάθετε πώς να κάνετε τους οδηγούς σας μεγαλύτερους και καλύτερους από οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Ακόμα και μια σελίδα υπηρεσιών όπως για παράδειγμα μεταφερόμενοι οικίσκοι πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να θέλουν να συνδεθούν σε αυτό μόλις το κάνετε. Μιλήστε με εταιρεία SEO που έχει πείρα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Δώστε μεγάλη προσοχή στις φθηνές προσφορές, καθώς δεν είναι ρεαλιστικές και θα καταλήξετε να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε  Google Sandbox - Τι ισχύει και τι όχι

Συνδεθείτε με τους κορυφαίους στο τομέα σας

Δημιουργήστε ουσιαστικές συνδέσεις με ηγέτες στο κλάδο σας. Μπορείτε να τους βρείτε σε ομάδες στο Facebook. Συνδεθείτε μαζί τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αναζητήστε τους στο LinkedIn και ξεκινήστε την επικοινωνία. Στη συνέχεια, συνομιλήστε μαζί τους. Έχουν τη δύναμη να συνδέονται με το περιεχόμενό σας όταν γνωρίζουν περισσότερα για εσάς και τι κάνετε.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι απλό.. Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, που θέλει υπομονή, επιμονή. Δουλέψτε για την οικοδόμηση μιας αυθεντικής σχέσης. Συνδέστε το περιεχόμενό τους και ενημερώστε τους πόσο χρήσιμο ήταν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα κάνουν το ίδιο και για εσάς.

Μπορείτε να παραπέμψετε άλλους κατόχους ιστότοπων για να τους ενημερώσετε σχετικά με το περιεχόμενο που έχετε που πιστεύετε ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για αυτούς. Για παράδειγμα, ένα άρθρο που παραθέτει δεκάδες συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές SEO είναι κάτι που ένας δημιουργός περιεχομένου θα ήθελε να συμπεριλάβει σε έναν οδηγό SEO για αρχάριους.

Δημιουργήστε backlinks για να ενισχύσετε το περιεχόμενό σας

Μην ξεχνάτε τη σημασία της συμπερίληψης icons κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας! Τα icons κάνουν τους ανθρώπους να μοιράζονται το περιεχόμενό σας με μεγάλη ευκολία, κάτι που μεταφέρει το περιεχόμενό σας σε περισσότερα άτομα, ενισχύει την αφοσίωση και το SEO. Αυξάνοντας την προβολή του περιεχομένου σας, θα μπορούσατε επίσης να κερδίσετε περισσότερα οργανικά backlinks. Η δημιουργία συνδέσμων SEO, χρίζει στρατηγικής, απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς ανά μήνα και είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ για να ξεχωρίσετε!

Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στην οργανική απήχηση με αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε άκρως ανταγωνιστικούς και απαιτητικούς κλάδους. Ρωτήστε μας!

Τώρα θα με ρωτήσετε… Αυτά μόνο; Φυσικά και όχι! Χρειάζεστε ισχυρή παρουσία στη Google από ειδικούς; Η πρώτη σελίδα είναι εφικτή στη πλειονότητα των περιπτώσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *