Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Σχεδιασμό – Τι Περιλαμβάνει

Google news
Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Σχεδιασμό

Η κατασκευή ιστοσελίδας με custom σχεδιασμό αποτελεί μια εξατομικευμένη λύση που ταιριάζει στις μοναδικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Σε αντίθεση με τα έτοιμα templates, όπου οι επιλογές σας περιορίζονται, η δημιουργία ιστοσελίδας από το μηδέν προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή custom ιστοσελίδας:

 • Σχεδιασμός:
  • Δημιουργία πρωτότυπου και μοναδικού layout που αντικατοπτρίζει την εταιρική σας ταυτότητα.
  • Επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειρών και γραφικών στοιχείων που ταιριάζουν στο ύφος σας.
  • Προσαρμογή του σχεδιασμού σε όλες τις οθόνες (desktop, tablet, mobile) για βέλτιστη εμπειρία χρήστη.
 • Ανάπτυξη:
  • Προγραμματισμός της ιστοσελίδας με βάση τις λειτουργίες που επιθυμείτε.
  • Δημιουργία δυναμικού περιεχομένου, όπως blog, portfolio, e-shop, φόρμες επικοινωνίας, κτλ.
  • Ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών για βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια.
 • Βελτιστοποίηση:
  • Υλοποίηση SEO (Search Engine Optimization) για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
  • Βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.
  • Δημιουργία φιλικού προς τον χρήστη περιβάλλοντος πλοήγησης.
 • Υποστήριξη:
  • Παροχή εκπαίδευσης για τη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
  • Διαρκής τεχνική υποστήριξη για τυχόν προβλήματα ή ερωτήματα.
  • Δυνατότητα μελλοντικών επεκτάσεων και τροποποιήσεων.

Πλεονεκτήματα custom ιστοσελίδας:

 • Μοναδικότητα: Η ιστοσελίδα σας θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και θα αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη ταυτότητα της επιχείρησής σας.
 • Λειτουργικότητα: Η custom ανάπτυξη εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την κάλυψη των αναγκών σας.
 • Προσαρμοστικότητα: Η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται άψογα σε οποιαδήποτε οθόνη, προσφέροντας άριστη εμπειρία χρήστη σε κάθε συσκευή.
 • SEO: Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης ενσωματώνεται από την αρχή, αυξάνοντας τις πιθανότητες για υψηλή κατάταξη.
 • Επεκτασιμότητα: Η custom ιστοσελίδα σας μπορεί εύκολα να επεκταθεί και να τροποποιηθεί στο μέλλον, καλύπτοντας τυχόν νέες ανάγκες.
Διαβάστε  Στρατηγικές προβολής Δικηγόρων στο Οικογενειακό Δίκαιο

Επιλέγοντας custom σχεδιασμό:

 • Επενδύετε: Η κατασκευή custom ιστοσελίδας έχει υψηλότερο κόστος σε σχέση με τα έτοιμα templates.
 • Συνεργασία: Απαιτείται στενή συνεργασία με τους σχεδιαστές και τους προγραμματιστές για την υλοποίηση του οράματός σας.
 • Χρόνος: Η ανάπτυξη custom ιστοσελίδας λαμβάνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα έτοιμα templates.

Μια ποιοτική ιστοσελίδα με custom design αναφέρεται σε μια ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί με προσαρμοσμένο, ή custom, σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ή επιχείρησης. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα δεν βασίζεται σε πρότυπα ή πρότυπα ιστοσελίδων, αλλά σχεδιάζεται και αναπτύσσεται από το μηδέν, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τον χαρακτήρα της επιχείρησης ή του έργου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ποιοτικής ιστοσελίδας με custom design περιλαμβάνουν:

 1. Προσαρμογή: Η ιστοσελίδα σχεδιάζεται με βάση τις ακριβείς ανάγκες, το κοινό και τους στόχους του πελάτη. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει προσαρμοσμένα γραφικά, χρώματα, δομή και λειτουργίες.
 2. Αισθητική: Ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός επιτρέπει τη δημιουργία μιας μοναδικής και ελκυστικής εμφάνισης που αντανακλά την ταυτότητα του πελάτη.
 3. Λειτουργικότητα: Ο σχεδιασμός λαμβάνει υπόψη τις λειτουργικές ανάγκες της ιστοσελίδας, ώστε να προσφέρει μια εύχρηστη εμπειρία στους χρήστες.
 4. Ευελιξία: Ο custom σχεδιασμός επιτρέπει την ευκολία προσθήκης και αλλαγής περιεχομένου και λειτουργιών ώστε να προσαρμόζεται στις μελλοντικές ανάγκες του πελάτη.
 5. Ασφάλεια: Η προσαρμοσμένη ιστοσελίδα σχεδιάζεται με ασφάλεια στο μυαλό, λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων των χρηστών.

Συνοψίζοντας, μια ποιοτική ιστοσελίδα με custom design είναι μια ιστοσελίδα που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσαρμόζοντας την εμφάνιση και την λειτουργία της στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία για τους χρήστες.

Διαβάστε  Πως να βγάλετε λεφτά από το Youtube (Οδηγός 2021)

Εν κατακλείδι:

Η κατασκευή ιστοσελίδας με custom σχεδιασμό αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που επιθυμούν μια μοναδική και λειτουργική online παρουσία. Η επένδυση σε custom ιστοσελίδα προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη και εξασφαλίζει την online επιτυχία σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *