Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Google Adwords επεκτάσεις διαφημίσεων – Πως λειτουργούν και τι προσφέρουν ;

Google news

Google Adwords επεκτάσεις διαφημίσεων – Πως λειτουργούν και τι προσφέρουν ;

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων παίζουν σημαντικό ρόλο στις καμπάνιες που τρέχει ένας Digital Marketer. Μπορείτε να πετύχετε έως και 15% μεγαλύτερη αναλογία κλικς προς αριθμό εμφανίσεων επεκτείνοντας τις διαφημίσεις σας με κουμπιά κλήσης, χάρτες, συνδέσμους και άλλα.

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων εμφανίζονται με διαφημίσεις στο Δίκτυο αναζήτησης και, ανάλογα με την επέκταση, μπορεί να εμφανίζονται και με διαφημίσεις στο Δίκτυο εμφάνισης.

Τι είναι όμως οι επεκτάσεις ;

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων είναι ένας τύπος διαφήμισης μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε έξτρα πληροφορίες στις διαφημίσεις σας. Κάποιες από αυτές μπορούν να μπουν αυτόματα ενώ κάποιες άλλες μη αυτόματα.Όπως ισχύει και στις ψηλότερες θέσεις διαφήμισης έτσι και οι επεκτάσεις, προσφέρουν μεγαλύτερη ορατότητα στη καμπάνια σας και στις αναζητήσεις. Τι άλλο μπορείτε να κερδίσετε από τις επεκτάσεις διαφημίσεων ;

Βελτιωμένη προβολή σε όποια διαφήμιση τις χρησιμοποιήσατε και μεγαλύτερη αξία καθώς αυξάνουν την αναλογία κλικς προς τον αριθμό εμφανίσεων (CTR) των διαφημίσεων. Μέσω των επεκτάσεων οι χρήστες μπορούν να μάθουν πολύτιμες πληροφορίες για την επιχείρηση σας ή να αλληλεπιδράσουν με αυτή είτε παρέχοντας περισσότερους συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας είτε να οδηγούνται σε τηλεφωνική κλήση με την επιχείριση.

Πως λειτουργούν οι επεκτάσεις ;

To Google Adwords εμφανίζει μια ή περισσότερες επεκτάσεις στη διαφήμιση ας εφόσον θεωρήσει ότι θα προσφέρει αξιόλογη πληροφορία στον χρήστη και όταν η κατάταξη Διαφήμισης είναι αρκετά υψηλή. Η θέση της κατάταξης μιας διαφήμισης εξαρτάται από το ποσό προσφοράς που έχετε βάλει, την αναλογία κλικ προς τον αριθμό εμφανίσεων (CTR), συνάφεια διαφήμισης με την σελίδα προορισμού όπως και εμπειρία αυτής.

Διαβάστε  SEO Βελτιστοποίηση - Συμβουλές SEO για την ιστοσελίδα σας

Άρα λοιπόν το ότι θα προσθέσετε επεκτάσεις δεν σημαίνει ότι θα εμφανιστούν. Αν συνυπολογίσετε ότι χρειάζεστε μια ελάχιστη κατάταξη διαφήμισης για να εμφανιστούν οι επεκτάσεις, θα πρέπει ο Digital Marketer να παρακολουθεί από την καρτέλα επεκτάσεις διαφημίσεων πότε εμφανίζονται οι επεκτάσεις που έχετε δημιουργήσει. Αν δεν εμφανίζονται οι επεκτάσεις σας θα χρειαστεί να αυξήσετε την προσφορά ή βελτιώσετε την ποιότητα της διαφήμισης. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές και στα δυο.

Όσον αφορά το κόστος δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση. Χρεώνεστε για το κλικ στη διαφήμιση σας όπως και για συγκεκριμένες αλληλεπιδράσεις με τις επεκτάσεις. Για παράδειγμα οι επεκτάσεις κλήσεων εφαρμογών, τοποθεσίας χρεώνονται κανονικά με εξαίρεση τις επεκτάσεις κριτικής και αξιολογήσεις πωλητών. Το AdWords δεν χρεώνει περισσότερα από δύο κλικ (ανά εμφάνιση) σε κάθε διαφήμιση και τις επεκτάσεις της.

Το κόστος των κλικ στις επεκτάσεις ορίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και το κόστος των κλικ επικεφαλίδων: Το μέγιστο ποσό που θα πληρώσετε είναι αυτό που απαιτείται κατ’ ελάχιστο για να διατηρήσετε τις επεκτάσεις και τη θέση διαφήμισης.

Ποιο είναι το κόστος ανά κλικ στις επεκτάσεις διαφημίσεων ;

Όπως οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε υψηλότερες θέσεις έχουν υψηλότερο πραγματικό CPC, το ίδιο συμβαίνει και για τις επεκτάσεις οι οποίες έχουν υψηλότερο CPC, λόγω του ανταγωνισμού για την ορατότητα στη κάθε σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι επεκτάσεις είναι ένς πολύ έξυπνος τρόπος να κερδίσετε περισσότερα κλικ με λιγότερα χρήματα.

Πληρώνετε ακριβώς όσο χρειάζεται, για να υπερβείτε την κατάταξη διαφήμισης του διαφημιζόμενου με την επόμενη υψηλότερη κατάταξη διαφήμισης ή την ελάχιστη κατάταξη διαφήμισης που απαιτείται για εμφάνιση της διαφήμισης στη συγκεκριμένη θέση. Όσο μεγαλύτερη ορατότητα λαμβάνει η διαφήμιση, τόσο μεγαλύτερη επίδραση θα έχουν οι επεκτάσεις στην κατάταξη διαφήμισης. Αυτό σημαίνει ότι μέτρια ορατότητα μπορεί να έχει μεγαλύτερη επίδραση στο πραγματικό CPC.

Διαβάστε  Τι είναι το Pinterest - Πλήρης Οδηγός

Ένας Digital Marketer θα πρέπει να έχει υπόψιν :

Ο χώρος που διατίθεται επάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google για επεκτάσεις διαφημίσεων είναι περιορισμένος. Οι διαφημίσεις που βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις έχουν πρώτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτόν το χώρο για επεκτάσεις.
Υπάρχει όριο στον αριθμό των επεκτάσεων που μπορεί να φιλοξενήσει καθεμία από τις χαμηλότερες θέσεις. Σε γενικές γραμμές, δεν θα μπορέσετε να λάβετε από τις επεκτάσεις διαφημίσεων μεγαλύτερη ορατότητα από εκείνη που θα εξασφάλιζε η μετακίνηση στην αμέσως ανώτερη θέση διαφήμισης.Ορισμένες επεκτάσεις εμφανίζονται μόνο σε διαφημίσεις που βρίσκονται επάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Άλλες επεκτάσεις διαφήμισης που έχετε ενεργοποιήσει. Σε κάθε δημοπρασία, θα εμφανίζεται γενικά ο συνδυασμός κατάλληλων επεκτάσεων και μορφών που εξασφαλίζει την υψηλότερη απόδοση και τη μεγαλύτερη χρησιμότητα
Ορισμένες επεκτάσεις εμφανίζονται μόνο σε διαφημίσεις που βρίσκονται επάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ποιες επεκτάσεις υπάρχουν

Επέκταση των διαφημίσεών μου με πληροφορίες τοποθεσίας
Επέκταση των διαφημίσεών μου με συνδέσμους σε τμήματα του ιστοτόπου μου
Επέκταση των διαφημίσεών μου με αριθμό τηλεφώνου
Επεκτείνετε τις διαφημίσεις μου με ένα σύνδεσμο προς μια εφαρμογή για κινητά/tablet.
Επέκταση των διαφημίσεών μου με κριτικές
Επέκταση των διαφημίσεών μου με πρόσθετο περιγραφικό κείμενο
Επέκταση των διαφημίσεών μου με δομημένα αποσπάσματα

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *