Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Γιατί αργεί να φανεί η σελίδα μου στο Google;

Google news
giati den emfanizetai site google
Η καθυστέρηση στην εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της Google μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Παρακάτω αναλύονται βήμα προς βήμα οι κύριοι λόγοι και τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη τους κανονισμούς του copywriting της Google για το 2024.

1. Έλεγχος Καταχώρησης και Αναγνώρισης

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η σελίδα σας έχει καταχωρηθεί και αναγνωριστεί από την Google. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του Google Search Console. Καταχωρώντας την ιστοσελίδα σας, επιτρέπετε στην Google να την εντοπίσει και να την αναλύσει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διασφαλίσετε ότι η σελίδα σας είναι καταχωρημένη και αναγνωρισμένη σωστά:

 1. Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Search Console
  • Επισκεφθείτε το Google Search Console.
  • Συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας και προσθέστε την ιστοσελίδα σας ως νέο ιδιοκτησία (property).
 2. Επαλήθευση Ιδιοκτησίας Ιστοσελίδας
  • Επιλέξτε μια μέθοδο επαλήθευσης (π.χ., μέσω DNS, HTML αρχείου, Google Analytics κ.λπ.) και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία της ιστοσελίδας σας.
 3. Υποβολή Sitemap
  • Δημιουργήστε ένα sitemap (χάρτης ιστοσελίδας) που περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές σελίδες της ιστοσελίδας σας.
  • Υποβάλετε το sitemap στο Google Search Console για να βοηθήσετε την Google να βρει και να ανιχνεύσει όλες τις σελίδες σας.
 4. Έλεγχος Ανιχνεύσιμων Σελίδων
  • Χρησιμοποιήστε την επιλογή “Coverage” (Κάλυψη) στο Google Search Console για να δείτε ποιες σελίδες έχουν ανιχνευθεί και αν υπάρχουν προβλήματα με την ανίχνευση.
 5. Διόρθωση Σφαλμάτων Ανίχνευσης
  • Αν υπάρχουν σφάλματα (π.χ., 404 errors, προβλήματα ανίχνευσης), διορθώστε τα για να διασφαλίσετε ότι όλες οι σελίδες είναι προσβάσιμες και μπορούν να ανιχνευθούν.
 6. Χρήση Εργαλείου “URL Inspection”
  • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο “URL Inspection” για να ελέγξετε την κατάσταση ανίχνευσης συγκεκριμένων σελίδων και να ζητήσετε εκ νέου ανίχνευση εάν είναι απαραίτητο.

Η καταχώρηση και επαλήθευση της ιστοσελίδας σας στο Google Search Console είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να διασφαλίσετε ότι η Google μπορεί να βρει και να κατανοήσει το περιεχόμενό σας. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνετε τις πιθανότητες να εμφανιστεί η σελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Διαβάστε  13 απίστευτα εργαλεία για τη δημιουργία infographics

Ποιότητα Περιεχομένου

Η Google δίνει προτεραιότητα σε περιεχόμενο που είναι χρήσιμο και σχετικό για τους χρήστες. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του copywriting του 2024, το περιεχόμενο πρέπει να είναι:

1. Πρωτότυπο και Αυθεντικό

 • Αποφύγετε την Αντιγραφή: Η αντιγραφή περιεχομένου από άλλες πηγές μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη κατάταξη ή ακόμα και σε ποινές από την Google. Αντιθέτως, δημιουργήστε μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο που προσθέτει αξία στους αναγνώστες σας.
 • Προσθέστε την Προσωπική σας Άποψη: Ενσωματώστε τις δικές σας ιδέες, απόψεις και εμπειρίες στο περιεχόμενο. Αυτό όχι μόνο το καθιστά αυθεντικό, αλλά το κάνει και πιο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες.

2. Κατατοπιστικό και Πλήρες

 • Απαντήστε στις Ερωτήσεις των Χρηστών: Το περιεχόμενο πρέπει να απαντά πλήρως στις ερωτήσεις και ανάγκες των χρηστών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι αναζητούν οι χρήστες σας και παρέχετε τις πληροφορίες που χρειάζονται με σαφή και κατανοητό τρόπο.
 • Προσθέστε Λεπτομέρειες και Παραδείγματα: Εμβαθύνετε στο θέμα σας με παραδείγματα, στατιστικά στοιχεία, και λεπτομέρειες που κάνουν το περιεχόμενο πιο κατατοπιστικό και πλούσιο.
 • Δομή Περιεχομένου: Χρησιμοποιήστε επικεφαλίδες, υποκεφαλίδες, λίστες και παραγράφους για να κάνετε το περιεχόμενο ευανάγνωστο και εύκολα πλοηγήσιμο.

3. Ενημερωμένο

 • Τακτική Αναβάθμιση Περιεχομένου: Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι πάντα ενημερωμένο. Αναθεωρήστε και αναβαθμίστε τακτικά το περιεχόμενο για να περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και τάσεις.
 • Πηγές και Αναφορές: Χρησιμοποιήστε αξιόπιστες πηγές και προσθέστε αναφορές όπου χρειάζεται για να ενισχύσετε την αξιοπιστία του περιεχομένου σας.
 • Εποχιακές και Νέες Πληροφορίες: Ενσωματώστε εποχιακές πληροφορίες ή νέα δεδομένα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους χρήστες σας και να βελτιώσουν τη χρησιμότητα του περιεχομένου.

Εφαρμόζοντας αυτές τις αρχές, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χρηστών και να ευθυγραμμιστεί με τις οδηγίες της Google για το 2024. Αυτό θα συμβάλει στην καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Χρήση Λέξεων-Κλειδιών

Οι λέξεις-κλειδιά είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Η σωστή χρήση τους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ακολουθούν τα βήματα για τη σωστή χρήση των λέξεων-κλειδιών σύμφωνα με τις πρακτικές του 2024:

1. Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών

 • Εντοπισμός Σωστών Λέξεων-Κλειδιών: Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Google Keyword Planner, Ahrefs, SEMrush, ή Moz για να βρείτε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το περιεχόμενό σας και έχουν υψηλό όγκο αναζητήσεων και χαμηλό ανταγωνισμό.
 • Συνδυασμός Λέξεων-Κλειδιών: Αναζητήστε τόσο κύριες όσο και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά. Οι δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά (long-tail keywords) είναι συχνά πιο συγκεκριμένες και μπορεί να φέρουν πιο στοχευμένη επισκεψιμότητα.
Διαβάστε  Πώς να Μετρήσετε την Επίδραση του SEO στην Επιχείρησή σας

2. Φυσική Ενσωμάτωση Λέξεων-Κλειδιών

 • Φυσική Ροή: Ενσωματώστε τις λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενο με φυσικό τρόπο, χωρίς να διακόπτετε τη ροή του κειμένου. Το περιεχόμενο πρέπει να παραμένει ευανάγνωστο και κατανοητό.
 • Στρατηγικά Σημεία: Χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά σε τίτλους, υποτίτλους, την πρώτη παράγραφο του κειμένου, και στις τελευταίες παραγράφους. Επίσης, ενσωματώστε τις λέξεις-κλειδιά στα URL, τα meta descriptions, και τα alt texts των εικόνων.
 • Αποφυγή Υπερβολικής Χρήσης (Keyword Stuffing): Η υπερβολική χρήση λέξεων-κλειδιών μπορεί να θεωρηθεί spam από την Google και να οδηγήσει σε αρνητικές επιπτώσεις για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

3. Χρήση Συναφών Όρων και Συνώνυμων

 • Συναφείς Όροι: Χρησιμοποιήστε συναφείς όρους και συνώνυμα για να καλύψετε διαφορετικές εκδοχές της αναζήτησης των χρηστών. Αυτό βοηθά την Google να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενό σας και να το συνδέσει με σχετικές αναζητήσεις.
 • Semantic Search: Η Google χρησιμοποιεί τεχνολογίες semantic search για να κατανοήσει το πλαίσιο και τη σημασία των λέξεων-κλειδιών. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο σας είναι κατανοητό και σχετικό, όχι μόνο από άποψη λέξεων-κλειδιών, αλλά και από την προοπτική της συνολικής θεματολογίας.

4. Παρακολούθηση και Αναπροσαρμογή

 • Παρακολούθηση Απόδοσης: Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Google Analytics και το Google Search Console για να παρακολουθείτε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών και να βλέπετε ποια φέρνουν την περισσότερη επισκεψιμότητα.
 • Αναπροσαρμογή Περιεχομένου: Αναπροσαρμόστε το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά σας βάσει των δεδομένων από την παρακολούθηση της απόδοσης. Εάν ορισμένες λέξεις-κλειδιά δεν αποδίδουν καλά, αντικαταστήστε τις με άλλες που έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Με την ενσωμάτωση αυτών των πρακτικών, η χρήση λέξεων-κλειδιών θα συμβάλει στην αύξηση της ορατότητας και της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

4. Τεχνική Βελτιστοποίηση (SEO)

Η τεχνική βελτιστοποίηση περιλαμβάνει:

 • Ταχύτητα Φόρτωσης: Οι σελίδες που φορτώνουν γρήγορα έχουν καλύτερη κατάταξη.
 • Κινητή Συμβατότητα: Οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι φιλικές προς τα κινητά.
 • Δομή URL: Οι φιλικές προς το SEO διευθύνσεις URL βοηθούν στην καλύτερη κατάταξη.
 • Sitemaps και Robots.txt: Ενημερώστε την Google για την δομή του ιστότοπού σας μέσω των αρχείων αυτών.

Εξωτερικά Links και Backlinks

Τα ποιοτικά backlinks από αξιόπιστες πηγές παίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της αξιοπιστίας και της κατάταξης της σελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Ακολουθούν τα βήματα για να επιτύχετε αποτελεσματικά backlinks:

1. Κατανόηση της Αξίας των Backlinks

 • Αξιοπιστία και Ποιότητα: Οι σύνδεσμοι από αξιόπιστους και υψηλής ποιότητας ιστότοπους έχουν μεγαλύτερη αξία από εκείνους από λιγότερο αξιόπιστες πηγές. Η Google δίνει προτεραιότητα σε backlinks που προέρχονται από ιστότοπους με υψηλό domain authority.
 • Σχετικότητα: Τα backlinks πρέπει να προέρχονται από ιστότοπους που είναι σχετικοί με το περιεχόμενό σας. Η θεματική σύνδεση ενισχύει την αξιοπιστία του περιεχομένου σας.
Διαβάστε  Τι είναι το Google my Business - Πως να βγεις 1ος στους Χάρτες

2. Δημιουργία Ποιοτικού Περιεχομένου

 • Εμπλουτισμένο Περιεχόμενο: Δημιουργήστε περιεχόμενο που παρέχει πραγματική αξία στους χρήστες, όπως αναλυτικά άρθρα, οδηγοί, μελέτες περίπτωσης, και infographics. Το εξαιρετικό περιεχόμενο είναι πιο πιθανό να προσελκύσει backlinks.
 • Πρωτότυπες Έρευνες και Στατιστικά: Δημοσιεύστε πρωτότυπες έρευνες ή στατιστικά δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους ιστότοπους και να παραπέμψουν πίσω στην πηγή.

3. Προσέγγιση για Συνεργασίες

 • Συνεργασίες με Άλλους Ιστότοπους: Επιδιώξτε συνεργασίες με άλλους ιστότοπους υψηλής αξιοπιστίας. Προσφέρετε να γράψετε guest posts ή να συνεισφέρετε περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας.
 • Ανταλλαγή Συνδέσμων: Προτείνετε ανταλλαγή συνδέσμων με ιστότοπους που έχουν σχετικό περιεχόμενο. Βεβαιωθείτε ότι οι σύνδεσμοι είναι φυσικοί και ωφέλιμοι και για τους δύο ιστότοπους.

4. Χρήση Κοινωνικών Μέσων και Δικτύωσης

 • Κοινωνική Απόδειξη: Χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά μέσα για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας και να το κάνετε ευρύτερα γνωστό. Οι κοινοποιήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε οργανικά backlinks.
 • Συμμετοχή σε Φόρουμ και Κοινότητες: Συμμετέχετε ενεργά σε φόρουμ, κοινότητες, και πλατφόρμες όπως το Reddit και το Quora, όπου μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και να αποκτήσετε backlinks.

5. Παρακολούθηση και Βελτίωση

 • Παρακολούθηση Backlinks: Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Ahrefs, SEMrush, ή Moz για να παρακολουθείτε τα backlinks που αποκτά η ιστοσελίδα σας. Ελέγχετε τακτικά την ποιότητα και την πηγή των backlinks.
 • Ανάλυση Ανταγωνιστών: Αναλύστε τα backlinks των ανταγωνιστών σας για να κατανοήσετε από πού αποκτούν οι ίδιοι backlinks και προσπαθήστε να αποκτήσετε παρόμοιους ή καλύτερους συνδέσμους.
 • Διαχείριση Σπασμένων Συνδέσμων: Ελέγχετε για σπασμένους συνδέσμους στον ιστότοπό σας και αντικαταστήστε τους με λειτουργικούς συνδέσμους. Επικοινωνήστε με τους διαχειριστές ιστότοπων που συνδέονται με σπασμένους συνδέσμους και προτείνετε τη δική σας σελίδα ως εναλλακτική.

Με την εφαρμογή αυτών των στρατηγικών, θα είστε σε θέση να ενισχύσετε την αξιοπιστία και την κατάταξη της σελίδας σας μέσω ποιοτικών backlinks. Οι ποιοτικοί εξωτερικοί σύνδεσμοι δεν ενισχύουν μόνο το SEO, αλλά και την εμπιστοσύνη των χρηστών προς την ιστοσελίδα σας.

6. Χρήση Πολυμέσων

Η χρήση εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων κάνει το περιεχόμενο πιο ελκυστικό. Βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία πολυμέσων είναι βελτιστοποιημένα για γρήγορη φόρτωση και περιλαμβάνουν περιγραφές (alt text) με λέξεις-κλειδιά.

7. Κοινωνική Απόδειξη και Αλληλεπίδραση

Η παρουσία και αλληλεπίδραση στα κοινωνικά μέσα ενισχύει την προβολή και την αξιοπιστία της σελίδας. Οι κοινοποιήσεις και οι αναφορές από χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την κατάταξη.

8. Παρακολούθηση και Αναπροσαρμογή

Η παρακολούθηση της απόδοσης μέσω εργαλείων όπως το Google Analytics και η συνεχής αναπροσαρμογή της στρατηγικής σας είναι κρίσιμη. Αναλύστε τι λειτουργεί και τι όχι και προσαρμόστε ανάλογα το περιεχόμενό σας και τις τεχνικές SEO.

Με την εφαρμογή αυτών των βημάτων και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του copywriting της Google για το 2024, η σελίδα σας θα έχει καλύτερες πιθανότητες να εμφανιστεί πιο γρήγορα και πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *