Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαχείριση Διαφημίσεων Instagram

Google news

Αν είστε νέοι στη διαχείριση διαφημίσεων Instagram, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε από πού και πως να ξεκινήσετε. Με τόσες πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, είναι εύκολο να σας χαθείτε. Αν σχεδιάσετε εκ των προτέρων, δημιουργήσετε μια ελκυστική διαφήμιση στο instagram που ταιριάζει στις προτιμήσεις του κοινού σας και παραμείνετε εντός προϋπολογισμού, ενώ παράλληλα ακολουθήσετε τους κανόνες, θα έχετε μια επιτυχημένη καμπάνια σε χρόνο μηδέν.

Καθορίστε το κοινό-στόχο σας

 • Θα πρέπει να ξεκινήσετε με τον καθορισμό του κοινού-στόχου σας. Γιατί; Επειδή είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του κοινού που προσπαθείτε να προσεγγίσετε, ενώ βοηθά στον καθορισμό των υπόλοιπων στρατηγικών σας. Τι κάνει λοιπόν ένα ιδανικό κοινό-στόχο;
 • Ρεαλιστικός και απλός – Μπορείτε εύκολα να τον βρείτε κάνοντας αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή εξετάζοντας άλλα υπάρχοντα δεδομένα (όπως ιστορικό αγορών).
 • Συγκεκριμένος – Έχουν συγκεκριμένα ενδιαφέροντα που τους καθιστούν ιδανικούς αγοραστές του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.
 • Μοναδικότητα – Θα θέλουν αυτό που προσφέρετε επειδή οι ανάγκες τους δεν καλύπτονται ήδη από αλλού.

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε μια στρατηγική για την εύρεσή τους. Αυτό σημαίνει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για το πώς θα προσεγγίσετε αυτό το κοινό και ποια εργαλεία ή μεθόδους θα χρησιμοποιήσετε.

Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Το επόμενο βήμα είναι ο καθορισμός του προϋπολογισμού σας. Αυτό είναι συχνά το πιο δύσκολο μέρος οποιασδήποτε διαφημιστικής εκστρατείας, επειδή πρέπει να αποφασίσετε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για διαφημίσεις στο instagram, καθώς και τι είδους απόδοση της επένδυσης (ROI) φαίνεται λογική για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε  Πως να εντοπίσετε τα ύποπτα Emails που κλέβουν τα στοιχεία σας ! Spam Emails

Το ποσό θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό για την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους διαφήμισης και δημιουργικότητας χωρίς να κάνετε μεγάλα έξοδα. Είναι επίσης σημαντικό ο προϋπολογισμός να επιτρέπει τη λειτουργία των διαφημίσεων για ένα λογικό χρονικό διάστημα- διαφορετικά, δεν θα είναι αποτελεσματική! Η διαχείριση διαφημίσεων Instagram χρίζει σχεδίου και στρατηγικής.

Ενώ πρέπει να λαμβάνονται όλα υπόψη, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση όταν πρόκειται για τον καθορισμό ενός προϋπολογισμού διαφημίσεων στο Instagram. Η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε απλώς αυτό που αισθάνεστε σωστό με βάση το πόσα χρήματα μετράνε γενικά στον κλάδο ή την εξειδικευμένη αγορά σας. Ιδανικά μιλήστε με επαγγελματίες. Διαθέτουμε ειδίκευση και εμπειρία και θα γλυτώσετε χρήματα και πολύτιμο χρόνο.

Δημιουργήστε μια συναρπαστική διαφήμιση

Για να δημιουργήσετε μια συναρπαστική διαφήμιση, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία του προϊόντος. Αυτό θα βοηθήσει το κοινό σας να φανταστεί τον εαυτό του να απολαμβάνει το προϊόν. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το φόντο δεν είναι πολύ πολύ σκοτεινό. Εάν το φόντο κλέβει την παράσταση, το κοινό σας δεν θα μπορεί να καταλάβει τι βλέπει. Ομοίως, αν είναι πολύ φωτεινό ή θολό, μπορεί να μην εμπιστευτούν την ποιότητα του προϊόντος σας! Μιλήστε με ειδικούς για την διαχείριση Social Media και λάβετε εκτίμηση για το δικό σας project.

Επιλέξτε τον στόχο σας

Επιλέξτε ένα ηλικιακό εύρος για το οποίο θέλετε να προβάλλετε διαφημίσεις. Σκεφτείτε εάν θέλετε να προβάλλετε διαφημίσεις μόνο σε συγκεκριμένες ημέρες ή ώρες της ημέρας, ή μόνο τα Σαββατοκύριακα ή τις καθημερινές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο εύρος, όπως 18-24 ετών, 25-34 ετών, 35-54 ετών και 55+ ετών, είτε τσεκάροντας είτε ξετσεκάροντας αυτή την επιλογή στην ενότητα Target Age Range (Εύρος ηλικίας στόχου) παρακάτω (αν είναι τσεκαρισμένη) και στη συνέχεια επιλέγοντας “Show Ads All The Time” (Εμφάνιση διαφημίσεων όλη την ώρα) στο πεδίο “Show Ads On Both Days And Hours Of The Day” (Εμφάνιση διαφημίσεων και τις δύο ημέρες και ώρες της ημέρας). Εάν δεν επιλεγεί, τότε όλες οι ηλικίες θα μπορούν να δουν τη διαφήμισή σας χωρίς να εφαρμόζονται περιορισμοί!

Διαβάστε  Πως να αποφύγεις το Format και να αυξήσεις τις επιδόσεις του PC

Φύλο: Αυτή η επιλογή φιλτράρει τους άνδρες/γυναίκες χρήστες που πληρούν αυτά τα καθορισμένα κριτήρια κατά την αναζήτηση χρηστών του Instagram συνολικά μέσα στη δική τους βάση δεδομένων, προκειμένου να αποφευχθεί η τυχαία εμφάνιση, όταν προσπαθούν όχι μόνο να βρουν περισσότερους ανθρώπους αλλά και να παρέχουν καλύτερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να συμπεριφέρονται κατά τη χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης πλατφόρμες, που μπορεί να τους οδηγήσει πίσω και πάλι αργότερα στο δρόμο για άλλη μια φορά .

Αν δημιουργείτε διαφημίσεις στο Instagram για πρώτη φορά, το να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά με προγραμματισμό, είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε.

 • Καθορίστε το κοινό-στόχο σας
 • Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας
 • Δημιουργήστε μια συναρπαστική διαφήμιση
 • Επιλέξτε τον στόχο σας

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να καταλάβετε πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις διαφημίσεις Instagram για την επιχείρησή σας. Αν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το από πού να ξεκινήσετε, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαχείριση διαφημίσεων Instagram. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες!

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *