Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαχείριση Διαφημίσεων στο Facebook

Google news
Διαχείριση Διαφημίσεων στο Facebook

Η διαχείριση διαφημίσεων στο Facebook απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια, στρατηγική, και εμπειρία για να είναι αποτελεσματική.

Εάν θέλετε να διαχειρίζεστε τις διαφημίσεις σας στο Facebook με τη βοήθεια ειδικών επαγγελματιών, ακολουθήστε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό:

 1. Καθορίστε τους στόχους σας: Πριν ξεκινήσετε μια διαφημιστική καμπάνια, καθορίστε ποιοι είναι οι στόχοι σας. Θέλετε να αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων σας, τις πωλήσεις, την εγγραφή σε μια λίστα αλληλογραφίας ή κάτι άλλο;
 2. Επιλέξτε το κατάλληλο δημογραφικό κοινό: Καθορίστε τον στόχο κοινό σας. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θέλετε να δείτε τις διαφημίσεις σας; Πρέπει να λάβετε υπόψη την ηλικία, το φύλο, τα ενδιαφέροντα, την τοποθεσία και άλλες παραμέτρους.
 3. Δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις: Δημιουργήστε γραφικά και κείμενο που θα προσελκύσουν το κοινό σας. Η εικόνα και ο τίτλος είναι σημαντικοί παράγοντες για την απόδοση της διαφήμισης.
 4. Επιλέξτε τον τύπο διαφήμισης: Το Facebook προσφέρει διάφορους τύπους διαφημίσεων, όπως εικονικές διαφημίσεις, βίντεο, διαφημίσεις carousel και άλλες. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα με τους στόχους σας.
 5. Καθορίστε τον προϋπολογισμό: Ορίστε το ποσό που είστε έτοιμοι να δαπανήσετε για τη διαφήμισή σας. Το Facebook προσφέρει διάφορες επιλογές για τον προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων των ημερήσιων, των συνολικών και των διαρκών προϋπολογισμών.
 6. Καθορίστε το χρονοδιάγραμμα: Αποφασίστε πότε θέλετε να τρέξει η διαφήμισή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης και λήξης ή να την αφήσετε ανοικτή.
 7. Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση: Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, παρακολουθείτε τις επιδόσεις σας. Εάν κάτι δεν λειτουργεί, προσαρμόστε την καμπάνια σας ανάλογα. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται βελτιστοποίηση.
 8. Αναφορές και ανάλυση: Ολοκληρώστε με αναφορές και αναλύσεις για να κατανοήσετε πώς είναι απόδοση της διαφήμισής σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας για το μέλλον.
Διαβάστε  Το Twitter προσθέτει Direct Message κουμπί για ιστοσελίδες

Σημείωση: Η διαχείριση διαφημίσεων στο Facebook και στα Social Media μπορεί να είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα. Εάν δεν έχετε την εμπειρία ή τον χρόνο να την αναλάβετε μόνοι σας, είναι συνήθως προτιμότερο να αναθέσετε το έργο σε επαγγελματίες διαφημίσεων ή εταιρείες που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Επιλέγοντας την ομάδα μας για να διαχειριστεί τις διαφημίσεις σας στο Facebook, θα απολαμβάνετε πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα. Ανάμεσα σε αυτά, οι 10 βασικοί λόγοι είναι:

 1. Εμπειρία: Η ομάδα μας έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση διαφημίσεων στο Facebook και έχει εργαστεί με διάφορες επιχειρήσεις και βιώσιμες εκστρατείες.
 2. Προσαρμοσμένη στρατηγική: Θα αναπτύξουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική διαφήμισης που θα προσαρμοστεί στους στόχους, το κοινό και τον κλάδο σας.
 3. Καλύτερη κατανόηση του Facebook Advertising: Οι ειδικοί μας έχουν βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων και των αλγορίθμων του Facebook Advertising, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν την καλύτερη απόδοση των διαφημίσεών σας.
 4. Ανάλυση και βελτιστοποίηση: Θα παρακολουθούμε συνεχώς τις επιδόσεις των διαφημίσεών σας και θα τις βελτιστοποιούμε για τη μέγιστη απόδοση.
 5. Στρατηγική προϋπολογισμού: Θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε έναν αποτελεσματικό προϋπολογισμό διαφήμισης που θα επιτρέπει την επίτευξη των στόχων σας.
 6. Εξειδίκευση στην κατανόηση του κοινού: Θα αναλύσουμε τον στόχο κοινό σας για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις που θα τους ενδιαφέρουν.
 7. Ποικιλία διαφημιστικών μορφών: Θα εκμεταλλευτούμε όλες τις διαφημιστικές μορφές του Facebook για να βρούμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους σας.
 8. Διαχείριση χρονικής διανομής: Θα διαχειριστούμε τη χρονική διανομή των διαφημίσεών σας για να φτάσουν το κατάλληλο κοινό κατάλληλη ώρα.
 9. Συνεχής επικοινωνία: Θα διατηρούμε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας, παρέχοντας αναφορές και ενημερώσεις για την απόδοση των διαφημίσεών σας.
 10. Επίκαιρη ενημέρωση: Η ομάδα μας θα ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις και αλλαγές στο Facebook Advertising, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η στρατηγική σας είναι ενημερωμένη και αποτελεσματική.
Διαβάστε  Στοχευμένη Διαφήμιση στο Facebook - Κόστος & Πλάνο

Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορούν να σας προσφέρουν διάφορα οφέλη και αποτελέσματα, ανάλογα με τους στόχους και τη στρατηγική που χρησιμοποιείτε. Ανάμεσα στα πιθανά αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε από τις διαφημίσεις στο Facebook περιλαμβάνονται:

 1. Αύξηση του αριθμού των ακολούθων (Followers/Fans): Μπορείτε να αυξήσετε την κοινότητά σας στο Facebook προσελκύοντας νέους ακόλουθους που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας.
 2. Αύξηση της κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα σας: Διαφημίσεις που καλούν τους χρήστες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και την κίνηση στην ιστοσελίδα σας.
 3. Αυξημένες πωλήσεις και έσοδα: Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο Facebook και να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδα σας.
 4. Εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας (Lead Generation): Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες επικοινωνίας από ενδιαφερόμενους πελάτες και να δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας για μελλοντική επικοινωνία.
 5. Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand: Μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας, ενισχύοντας την παρουσία του στο Facebook και φτιάχνοντας τη φήμη σας.
 6. Προώθηση ειδικών προσφορών και εκδηλώσεων: Μπορείτε να προωθήσετε ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και περιορισμένες προσφορές στο κοινό σας.
 7. Ενθάρρυνση του αλληλεπιδραστικού περιεχομένου: Μπορείτε να ενθαρρύνετε το κοινό να σχολιάζει, να κάνει Like και να μοιράζεται το περιεχόμενό σας, αυξάνοντας έτσι την αλληλεπίδραση με τη σελίδα σας.
 8. Ενίσχυση της εκπαιδευτικής προώθησης: Μπορείτε να προωθήσετε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως βίντεο μαθημάτων, εγχειρίδια ή άρθρα, για να εκπαιδεύσετε το κοινό σας.
 9. Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις επιδόσεις των διαφημίσεών σας και να τις βελτιστοποιείτε στον δρόμο για καλύτερα αποτελέσματα.
 10. Επίκαιρη ενημέρωση και ανάλυση: Μπορείτε να λαμβάνετε επίκαιρες αναφορές και αναλύσεις για την απόδοση των διαφημίσεών σας, προσαρμόζοντας τη στρατηγική σας ανάλογα.
Διαβάστε  Τι είναι το Social Bookmarking και ποια τα πλεονεκτήματα του

Τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας στο Facebook θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες, όπως η στρατηγική, η στόχευση, η ποιότητα του περιεχομένου, και η ανταγωνιστική αγορά. Συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες ή ειδικούς στον τομέα μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επίτευξης των στόχων σας στο Facebook.

Οι τιμές και τα πακέτα για τη διαχείριση των διαφημίσεων στο Facebook μπορούν να ποικίλουν σημαντικά ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, τον τύπο των διαφημίσεων, τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ή πελάτη. 

 1. Μηνιαίο κόστος: Οι επαγγελματίεςμας διαφήμισης μπορούν να χρεώνουν ένα μηνιαίο σταθερό χρηματικό ποσό, το οποίο πηγαίνει αναλογικά με το διαφημιστικό σας Budget.
 2. Πακέτα υπηρεσιών: Pροσφέρουme ep;ishw πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν διαφορετικές υπηρεσίες, όπως δημιουργία διαφημίσεων, γραφιστικών Posts, στρατηγική διαφήμισης, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση, και αναφορές.
 3. Επιπλέον έξοδα: Εκτός από το κόστος διαχείρισης, μπορεί να υπάρχουν και άλλα έξοδα, όπως το κόστος των διαφημίσεων που πληρώνετε απευθείας στο Facebook. Αυτά τα έξοδα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει για τις διαφημίσεις σας.
 4. Ειδικές υπηρεσίες: Εάν έχετε ειδικές ανάγκες, όπως δημιουργία γραφικών, παρακολούθηση της ανταγωνιστικής αγοράς ή ανάλυση των δεδομένων, αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να επιφέρουν επιπλέον κόστη.

Επιλέγοντας την ομάδα μας για τη διαχείριση των διαφημίσεών σας στο Facebook, θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *