Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Κανόνες Χρήσης του Φόρουμ

1 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
0 Likes
151 Θεάσεις
9005feb3f0a42323897663e0f8772dc0?s=80&d=mm&r=g
(@seomarketergr)
Μέλος Admin
Εγγραφή: πριν από 12 μήνες
Δημοσιεύσεις: 3
Topic starter  

Κανόνες Χρήσης του Φόρουμ με ταυτότητα το Digital Marketing:

  1. Σεβασμός και Ευγένεια: Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και ευγένεια προς όλα τα μέλη της κοινότητας. Οποιαδήποτε μορφή προσβλητικού ή αναίδειου συμπεριφοράς δεν θα γίνεται αποδεκτή.

  2. Απαγορευμένο Περιεχόμενο: Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση ή προώθηση περιεχομένου που παραβιάζει τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας, περιλαμβανομένων παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων, παράνομου λογισμικού, ή αναγκαίας χρήσης.

  3. Διαφήμιση Εταιρειών και Freelancers: Η διαφήμιση εταιρειών Digital Marketing Agencies ή οποιουδήποτε είδους προωθητικής δραστηριότητας από Freelancers δεν επιτρέπεται στο φόρουμ. Η κοινότητα επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας, απαντήσεων και υποστήριξης σε ερωτήματα και προβλήματα ψηφιακού μάρκετινγκ.

  4. Υποστήριξη με Συνδρομή σε Premium Επίπεδο: Υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης με συνδρομή σε Premium επίπεδο, το οποίο παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για το δικό σας Brand. Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται μέσω του φόρουμ και περιλαμβάνουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες ενότητες που είναι ανοιχτές μόνο για τα Μέλη που έχουν εγγραφεί στο Premium επίπεδο.

Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των κανόνων μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό από την πρόσβαση στο φόρουμ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμμόρφωσή σας σε αυτούς τους κανόνες.


   
Παράθεση
Μοιράσου: