fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
Rolex-GMT-Master-II-116710BLNR

Batman Rolex GMT Master II 116710 BLNR Κριτική και ανάλυση

Πρώτον, πρέπει να ξεκινήσουμε με αυτό που έκανε τη διαφορά μεταξύ της παλιάς σειράς Rolex GMT και της νέας σειράς Rolex GMT-Master 2. Για τους αρχάριους, η Rolex αποφάσισε να κάνει μεγαλύτερη χρήση των νέων πατενταρισμένων ενθεμάτων κεραμικής στεφάνης “Cerachrom” που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις γρατσουνιές και δεν θα εξασθενίσουν με την έκθεση σε ακτίνες UV. Με αυτόν τον τρόπο, η Rolex έπρεπε να προκαλέσει τον εαυτό της να βρει έναν τρόπο να συνδυάσει δύο χρώματα με κεραμικό υλικό. Στο παρελθόν όταν κατασκευάστηκαν στεφάνες χρησιμοποιώντας μέταλλο, αυτό δεν ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση, αλλά το να κάνουμε το ίδιο πράγμα με κεραμικό υλικό απαιτεί κάποια σοβαρή δημιουργική σκέψη. Είναι καλό που ο Rolex δεν κατηγορήθηκε ποτέ ότι δεν ήταν δημιουργικός όταν πρόκειται για μεθόδους κατασκευής. Έγραψαν πρακτικά το βιβλίο για την καινοτομία. Πλέον βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να αναζητούν μεταχειρισμένα Rolex σε λογικές τιμές.

Η τιμή του Rolex Batman αυξήθηκε κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια και είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί μια πώληση για το MSRP οπουδήποτε και δεν φαίνεται ότι θα πέσει στην τιμή σύντομα. Το BLNR είναι ένα από αυτά τα εξαιρετικά ρολόγια, όπου αν το αγοράσατε πριν από μερικά χρόνια και δεν το φοράτε ποτέ, θα κοστίσει μερικές χιλιάδες ευρώ περισσότερο από ό, τι αρχικά πληρώσατε. Με την αστάθεια των τιμών Rolex τον τελευταίο καιρό, δεν υπάρχει λόγος ότι θα μειωθεί η τιμή στο προβλέψιμο μέλλον.

Το BLNR Rolex 116710 δεν είναι το πρώτο δίχρωμο bezel Rolex. Η συλλογή Rolex GMT είχε πάντα ρολόγια με δίχρωμες στεφάνες… πολύ πριν από την εισαγωγή του Rolex GMT Batman. Αυτή είναι μια παράδοση που διήρκεσε πάνω από 50 χρόνια. Από τη στεφάνη “Pepsi” με κόκκινους και μπλε τόνους (που το σκέφτονται, με αυτά τα χρώματα θα ήταν πιο πιασάρικο αν ονομαζόταν “Superman”) στο “Coke” στεφάνι με κόκκινο και μαύρο (Daredevil ή Deadpool ?). Έχουμε τώρα έναν ακόμη συνδυασμό χρωμάτων για το δίχρωμο bezel μπλε και μαύρο που ονομάζεται “Batman” ή “Dark Night”. Ορισμένοι μάλιστα το αποκαλούν “The Bruiser” λόγω των μαύρων και βασιλικών μπλε αποχρώσεων. Γιατί το Μπάτμαν; Λοιπόν, το μαύρο και το μπλε είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους συνδυασμούς χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στα κλασικά κόμικς και εκπομπές του Batman και… σίγουρα ακούγεται πιασάρικο!

Διαβάστε  AdwCleaner – Αφαίρεση ιών Malware, Adware δωρεάν (Οδηγός Βίντεο)

Ποιες ειδικές δυνατότητες διαθέτει το Batman Rolex GMT-Master II 116710BLNR;

Το ρολόι Rolex GMT-Master II “Dark Night” ή “Batman” έχει δυνατότητα διπλής ζώνης ώρας και για το δεύτερο χέρι ζώνης ώρας, χρησιμοποιεί ένα μπλε χρώμα που ταιριάζει στο χέρι GMT βέλους που έχει φωτεινή γέμιση. Αυτή η επιπλοκή ζώνης ώρας GMT είναι πολύ βολική για άτομα που ταξιδεύουν ή πραγματοποιούν συχνές κλήσεις σε χώρα ή πολιτεία με άλλη ζώνη ώρας.

Το ρολόι 40 mm Rolex Batman GMT χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη κοχλία “Triplock” που κλειδώνει τη θήκη τόσο σφιχτά όσο η πόρτα ενός υποβρυχίου. Αυτό προστατεύει την αυτόματη κίνηση διαμετρήματος Rolex 3186, η οποία είναι ένα επιφανειακό χρονόμετρο 31 κοσμημάτων που έχει ακρίβεια -2 / + 2 δευτερόλεπτα την ημέρα και χτυπάει στα 28.800 VPH.

Για τους ανθρώπους που αγαπούν τα πολυτελή ρολόγια, η Rolex είναι πραγματικά υπερήρωας ωρολογοποιός και αξίζει κάθε ψευδώνυμο ήρωα που παίρνει όπως το ρολόι Rolex Batman. Ένα άλλο superhero ρολόι που πρέπει να δείτε είναι το Submariner “Hulk” που πήρε το ψευδώνυμο και τη φήμη του λόγω του μοναδικού του χρώματος.

Καλέστε για Προσφορά