Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μια δημοφιλής πλατφόρμα για κακόβουλες οντότητες που στοχεύουν ανυποψίαστους χρήστες. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν αναφορές για μια νέα απάτη που διαιωνίζεται μέσω του Instagram. Αυτή η απάτη περιλαμβάνει την παραβίαση λογαριασμών χρηστών και τη χρήση τους για την αποστολή ιδιωτικών μηνυμάτων που περιέχουν συνδέσμους που κατευθύνουν τον παραλήπτη σε έναν ψεύτικο ιστότοπο. Εάν ο άγνωστος χρήστης κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, μπορεί να του ζητηθεί να εισαγάγει τα προσωπικά του στοιχεία ή ακόμη και τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, αφήνοντάς τον ευάλωτο σε κλοπή ταυτότητας και οικονομικές απώλειες.

Οι απατεώνες πίσω από αυτό το σχήμα χρησιμοποιούν παραβιασμένους λογαριασμούς χρηστών για να αποκτήσουν αξιοπιστία εμφανιζόμενοι ως κάποιος που το πιθανό θύμα γνωρίζει και εμπιστεύεται. Τα μηνύματα που αποστέλλονται από αυτούς τους χακαρισμένους λογαριασμούς συχνά προσποιούνται ότι προσφέρουν αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις ή δωρεάν προϊόντα, προκειμένου να δελεάσουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στον ύποπτο σύνδεσμο.

Το ηλεκτρονικό ψάρεμα είναι ένα έγκλημα στον κυβερνοχώρο όπου οι εγκληματίες επιχειρούν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες μεταμφιεσμένοι σε νόμιμη εταιρεία ή πρόσωπο. Αυτό έχει γίνει μια ολοένα και πιο κοινή μορφή επίθεσης τα τελευταία χρόνια, με τους χρήστες του Instagram να γίνονται ο τελευταίος στόχος.

Ηλεκτρονικό Ψάρεμα στο Instagram

Οι χάκερ χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για να ξεγελάσουν ανυποψίαστους χρήστες του Instagram ώστε να παραδώσουν τα δεδομένα τους. Μπορεί να στείλουν ένα email προσποιούμενος ότι είναι από το Instagram και να σας ζητήσουν να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, ο οποίος κατεβάζει κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με δικηγόρο ηλεκτρονικού εγκλήματος σε περίπτωση κλοπής τόσο του προφίλ σας το οποίο περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα όσο και αν έχετε περάσει μέσα κάρτες για συναλλαγές διαφημίσεων.

Εναλλακτικά, ενδέχεται να παρέχουν έναν σύνδεσμο που σας οδηγεί σε έναν ψεύτικο ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει ακριβώς με την πραγματική σελίδα του Instagram και σας ζητά προσωπικές πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών. Με την πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, αυτοί οι εισβολείς μπορούν στη συνέχεια να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά μηνύματα και φωτογραφίες ή ακόμη και να πάρουν τον έλεγχο του προφίλ σας εξ ολοκλήρου.

Διαβάστε  Facebook Ads ή Google Ads διαφημίσεις ; Τι να επιλέξω ;

Χακάρισμα Instagram

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα και με την απέραντη εμβέλειά του υπάρχει αυξανόμενος κίνδυνος οι χάκερ να επιχειρήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες χρηστών. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες πρέπει να λάβουν επιπλέον μέτρα για να διασφαλίσουν ότι οι λογαριασμοί τους είναι ασφαλείς από απειλές στον κυβερνοχώρο. Η εισβολή στο Instagram μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις, όπως κλοπή ταυτότητας και οικονομική απώλεια.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο οι χάκερ αποκτούν πρόσβαση στους λογαριασμούς Instagram είναι μέσω απατών phishing, όπου χρησιμοποιούν email ή συνδέσμους που αποστέλλονται από κακόβουλους παράγοντες για να εξαπατήσουν τους χρήστες να εισάγουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους σε ψεύτικους ιστότοπους. Επιπλέον, οι απατεώνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν κακόβουλο λογισμικό ή επιθέσεις ωμής βίας για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευάλωτους λογαριασμούς. Οι χάκερ μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουν να παραβιάσουν την ίδια τη συσκευή σας αποκτώντας φυσική πρόσβαση ή χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το keylogging.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατευθείτε από απόπειρες hacking στο Instagram.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *