Το Piriform Recuva κάνει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο εύκολα και χωρίς άγχος. Ανοίγει από προεπιλογή έναν οδηγό ανάκτησης αρχείων, τον οποίο μπορούν να παρακάμψουν αργότερα οι προχωρημένοι χρήστες: Επιλέξτε τον τύπο του αρχείου που προσπαθείτε να ανακτήσετε (εικόνα, έγγραφα, συμπιεσμένα, ηλεκτρονικά μηνύματα και όλα τα αρχεία είναι μεταξύ αυτών που προσφέρονται). Θα επικεντρωθεί αναλόγως η αναζήτηση.

Διαβάστε : Επισκευή σκληρού εξωτερικού δίσκου – Πως γίνεται

Μπορείτε να στοχεύσετε την αναζήτησή σας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή να αναζητήσετε όλες τις μονάδες δίσκου και μπορείτε να επιλέξετε μια γρήγορη ή βαθιά σάρωση. Η τελευταία διαρκεί πολύ περισσότερο, αλλά εμφανίζει περισσότερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ‘Έναρξη’ και περιμένετε να ολοκληρωθεί η σάρωση.

Αφού ολοκληρωθεί, τα αποτελέσματά σας παρουσιάζονται, με κάθε αρχείο που έχει ανακτηθεί να έχει βαθμολογία ανάλογα με την κατάστασή του. Μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία απευθείας από εδώ ή να μεταβείτε στην Προηγμένη λειτουργία για μια καλύτερη προβολή, προσφέροντας προεπισκόπηση αρχείων, πληροφορίες και μια ματιά στην κεφαλίδα του αρχείου.

Αν κατά λάθος έχετε διαγράψει αρχεία και έχετε αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης ή έχετε υποστεί πρόβλημα με ιούς ή σκληρό δίσκο, το Recuva μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τα πολύτιμα δεδομένα σας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ακριβό κόστος ανάκτησης. Σε κάθε περίπτωση σε περιπτώσεις μεγάλης ζημιάς του Hardware θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς ανάκτησης δεδομένων, ώστε να εκτιμήσουν το μέγεθος του προβλήματος και μέσα από σύγχρονα εργαστήρια να επιχειρήσουν να επαναφέρουν τα χαμένα αρχεία σας.

Το Recuva μπορεί επίσης να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υπάρχει η επιλογή να το χρησιμοποιήσετε αντίστροφα για να διαγράψετε με ασφάλεια τα ευαίσθητα αρχεία που θέλετε να διασφαλίσετε ότι δεν μπορείτε να τα ανακτήσετε.

Διαβάστε  Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο δίσκο

Το Recuva είναι ευχάριστα εύκολο στη χρήση και είναι μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση στην επιλογή εργαλείων εμπορικής ανάκαμψης που αγωνίζονται για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Είναι ένα μια εξαιρετική περίπτωση λογισμού για να λειτουργεί αθόρβυα, αλλά μπορεί επίσης να εγκατασταθεί ως φορητή εφαρμογή ώστε να μπορείτε να το ανοίξετε σε μια μονάδα USB και να το χρησιμοποιήσετε σε πολλούς υπολογιστές.

Εάν διαπιστώσετε ότι ο υπολογιστής σας διαθέτει πολλά ανακτήσιμα αρχεία, το Recuva μπορεί να φιλοξενήσει τα συγκεκριμένα έγγραφα που αναζητάτε, φιλτράροντας με βάση τον τύπο ή ακόμη και αναζητώντας συμβολοσειρές κειμένου που υπάρχουν στα αρχεία.

Εμπειρία χρήστη

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Recuva και η πιο εύκολη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό. Αυτό σας καθοδηγεί σε όλα τα βήματα της διαδικασίας ανάκτησης, αν παραλείπει κάποιες από τις επιλογές του προγράμματος.

Το πρώτο στάδιο του οδηγού Recuva σας ζητά να καθορίσετε τον τύπο των αρχείων που θέλετε να εντοπίσετε. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε αρχείο που μπορεί να ανακτηθεί ή μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία περιορίζοντας την αναζήτηση σε απλά φίλτρα, για παράδειγμα, αρχεία εικόνας. Οι αναζητήσεις μπορούν να περιοριστούν σε μεμονωμένους φακέλους ή μονάδες – συμπεριλαμβανομένων καρτών μνήμης και CD / DVD. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα – απλά να είστε έτοιμοι για μια μακρά αναζήτηση (μπορεί να διαρκέσει πάνω από μία ώρα για να σαρώσετε μια μεγάλη μονάδα δίσκου).

Διαβάστε : Χαλασμένος σκληρός δίσκος – Ο εξωτερικός δίσκος δεν λειτουργεί

Η μετάβαση στη λειτουργία Advanced του Recuva ίσως να μην φαίνεται να ξεκλειδώνει μια τεράστια ποικιλία πρόσθετων επιλογών, αλλά παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία που βρίσκονται και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για οποιαδήποτε αρχεία που ανακτήσιμα, το Recuva χρησιμοποιεί ένα σύστημα φωτεινού σηματοδότη για την ένδειξη της ποιότητας των δεδομένων.

Διαβάστε  Γιατί πρέπει να αγνοήσετε τα φθηνά πακέτα SEO

Εκτός από την κύρια διασύνδεση προγράμματος, το Recuva μπορεί επίσης να προσπελαστεί μέσω του μενού περιβάλλοντος των Windows. Αυτό σημαίνει ότι η αναζήτηση για διαγραμμένα αρχεία είναι τόσο απλή όσο το δεξί κλικ σε ένα φάκελο ή στον Κάδο Ανακύκλωσης. Αυτό είναι βολικό αν γνωρίζετε ότι έχετε διαγράψει ένα αρχείο από έναν συγκεκριμένο φάκελο, καθώς εξοικονομεί χρόνοα για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Γρήγορο, αποτελεσματικό και δωρεάν, αυτό είναι το εργαλείο ανάκτησης δεδομένων που ίσως σκεφτήκατε ότι δεν υπήρχε. Το Recuva είναι ένα κρυφό κόσμημα στον κόσμο του λογισμικού.

Τελευταίες ενημερώσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Recuva περιλαμβάνει πολλές μικρές διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιστοποιημένο ασφαλές overwrite για τα Windows 10, βελτιωμένη ανίχνευση μονάδων δίσκου και διαμερισμάτων και βελτιωμένη πλοήγηση πληκτρολογίου. Για μια πλήρη λίστα όλων των αλλαγών, ανατρέξτε στις επίσημες σημειώσεις έκδοσης.

anaktisiarxeion.gr

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *