5 τεχνικές για να αυξήσετε το Domain Authority της ιστοσελίδας σας

Θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι όσο αυξάνεται το Domain Authority της ιστοσελίδας σας τόσο γρηγορότερα και ψηλότερα θα τοποθετούν οι μηχανές αναζήτησης τις δημοσιεύσεις σας. Οι μέρες όπου η Google μετρούσε το υψηλό Page Rank έχουν τελειώσει. Αν υπάρχει θέληση και σοβαρότητα για ποιοτικό Link Building, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας όσον αφορά το On Page Seo, θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό το Domain Authority.

Μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά σχετικά με την σημασία του Domain Authority της ιστοσελίδας σας , και τον ρόλο που παίζει για κάθε ιστότοπο ξεχωριστά.
Παρακάτω θα αναφερθώ σε 5 τεχνικές, όπου μπορείτε να αυξήσετε το Domain Authority της ιστοσελίδας σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το άρθρο μέχρι το τέλος, έτσι ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις πιο σημαντικές στρατηγικές που θα βγάλουν το site σας από τον βούρκο.

 
1ος τρόπος στρατηγικής :  Βεβαιωθείτε ότι οι τεχνικές σας στο SEO αποδίδουν

Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε στο SEO, πέρα από όλες τις άλλες παραμέτρους είναι πολύ σημαντική αλλά και κομβική. Μπορεί να μην σας προσελκύουν τακτικές όπως να βελτιστοποιήσετε τα robots.txt σας ή να χειρίζεστε σωστά την δομή των urls, αλλά χωρίς αυτές τις σημαντικές λειτουργίες, δεν θα έχετε αποτελεσματικές τεχνικές στο SEO. Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε για την βελτίωση στο κομμάτι του Search Engine Optimization θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση του Domain Authority.

Για τη βελτίωση του DA, θα πρέπει να βελτιώσετε τη συνολική εικόνα σας στο SEO, και αυτό περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες  όπως η δομή του ιστοτόπου, κατασκευή, τη δομή URL, meta tags, header tags, καταμέτρηση λέξεων, λέξεων-κλειδιών, alt ετικέτες, κλπ. Το SEO και το Content Marketing έχουν εξάρτηση το ένα από το άλλο. Βεβαιωθείτε ότι στην στρατηγική σας υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δυο πριν προχωρήσετε σε περαιτέρω ανάλυση.

Διαβάστε  Πως βάζεις λέξεις κλειδιά στη Google
2ος τρόπος στρατηγικής : Δημιουργήστε περιεχόμενο αξίας
Σε αυτή την ενότητα θα αναφερθώ στην ποιότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Για να δημιουργήσετε πετυχημένες Content Marketing στρατηγικές θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και το εννοώ. Το περιεχόμενο σας θα διαθέτει internal links με πληθώρα πληροφοριών και χρήσιμων κανόνων. Αυτό που κάνω είναι να δημιουργώ άρθρα ή δημοσιεύσεις με προιόντα με ταυτότητα το Review σχεδόν κάθε μέρα. Φυσικά είναι πολύ κουραστικό και απαιτούνται αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μου, λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα που περιέχουν από ή έως 1.000 λέξεις, κατά κύριο λόγο.
 
Πολύ δουλειά, σκέψη και ουσία στην συγγραφή αλλά υπάρχει ανταμοιβή.Το περιεχόμενο οδηγεί την σελίδα μου και έφερε και εσένα σε αυτό το άρθρο για να με διαβάσεις. Η ποιότητα της πληροφορίας είναι τεράστιας σημασίας καθώς η Google την βαθμολογεί και μετράει πάρα πολύ. Δεν είναι όμως μόνο το περιεχόμενο που προσελκύει ποιοτικά links. Είναι το περιεχόμενο που προκαλεί τον αναγνώστη να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί ή αγοράσει αυτό που προωθείς. Για να το κερδίσεις αυτό χρειάζονται ώρες προσπάθειας, βελτίωσης και ανάλυσης όλων των δεδομένων για να διορθώνεις ότι δεν πάει καλά.
3ος τρόπος στρατηγικής : Ανάπτυξη ισχυρών εσωτερικών links

Συχνά παραβλέπεται η αξία των internal links στο περιεχόμενο του On Page Seo. Το Internal linking δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο στον ιστότοπό σας που ωφελεί τόσο τον χρήστη όσο και τις μηχανές αναζήτησης που θα ανιχνεύσουν το site σας. Ένα site που διαθέτει εσωτερικές συνέεσεις είναι σαν μια κατασκευή ενός αυτοκινήτου, αν κάτι λείπει ή δεν λειτουργεί καλά πέφτει η ποιότητα και η απόδοση.

Διαβάστε  Φυσικοθεραπεία και Διαφήμιση - Πως να αποκτήσετε πελάτες

Η μεγαλύτερη σημασία όταν δημιουργείτε συνεχώς περιεχόμενο είναι ότι θα έχετε ακόμα περισσότερα άρθρα για να διαβάσουν οι χρήστες και μεγαλύτερες προοπτικές για να καταχωρήσει η Google στη μηχανή της τις σελίδες σας, ώστε με αυτό τον τρόπο θα συνδέσει και ανταμείψει εσωτερικά, τη μεγαλύτερη ικανότητα σας για να δημιουργήσετε ένα πυκνό και ισχυρό δίκτυο με internal links.

4ος Τρόπος στρατηγικής : Αφαίρεση κακών ποιοτικά links που δεν σας προσφέρουν κανένα  όφελος

Στο SEO η επαναλμβανόμενη εργασία με τους ίδιους τρόπους και τακτικές σε βάθος χρόνου δεν θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Πρέπει να κρατάτε αρχείο Excel με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα backlinks που δημιουργούνται το περιεχόμενο και τη συνεχή παρακολούθηση αυτών. Δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Η αφαίρεση των τοξικών backlinks είναι επιβεβλημένη. Ανακαλύψτε τα spammy links, και απαλλαγείτε από αυτά μια για πάντα. Θα αποκτήσετε ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την τακτική καθαρισμού των κακών ποιοτικά backlinks.
Εμπειρικώς έχω παρατηρήσει όπως και στην ζωή, ότι οι περισσότεροι webmasters προχωρούν σε ενέργειες καθαρισμού των συνδέσεων που δημιουργούν προβλήματα, αφού έχουν βιώσει την επίπληξη μιας ποινής  του αλγορίθμου ή ενός penalty από την Google. Μην περιμένετε να σας τιμωρήσει η Google και μετά να ξεκινήσετε τον καθαρισμό των κακών links, καθώς εκτός του ότι είναι δυσκολότερο να επανέλθετε εκεί που ήσασταν, έχετε μπει αυτόματα στο μάτι της Google. Ξεκινήστε άμεσα τις διαδικασίες και στη συνέχεια όποτε υπάρχει χρόνος μια φορά τον μήνα κάντε έναν έλεγχο.
 
5ος τρόπος στρατηγικής :  Να έχετε υπομονή
Αν κάνετε ακριβώς αυτό που έχω εξηγήσει στα παραπάνω βήματα, το DA σας θα αυξηθεί. Τώρα θα μου πείτε τι μας λες ρε Γιώργο αφού τα αφεντικά μας πιέζουν για αποτελέσματα άμεσα και γρήγορα. Δεν πειράζει ! Θέλουν δεν θέλουν θα μάθουν να κάνουν υπομονή καθώς όποιον και να προσλάβουν δεν πρόκειται να δουν φως. Το SEO απαιτεί χρόνο, υπομονή και πολύ δουλειά. Ένα βασικό στοιχείο που μετράει το Domain Authority είναι η ηλικία της σελίδας. Όσο πιο παλαιά είναι τόσο μεγαλύτερο Authority θα έχει, με γνώμονα ότι θα διατηρείται η σελίδα σε υψηλό επίπεδο.
 
Εάν η σελίδα πέφτει σε παρακμή, διατηρεί ξεπερασμένες τεχνικές SEO, δεν έχει φρέσκο περιεχόμενο, ή δημιουργεί spam backlinks θα χάσει κατά μεγάλο βαθμό το DA του. Η στρατηγική του Content Marketing θα οδηγήσει κατά μεγάλο βαθμό την άνοδο του Domain Authority. Χρειάζεται χρόνος κάντε υπομονή, η επιτυχία δεν έρχεται από την μέρα στην άλλη.
 
Καταλήγοντας…

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.