Στον σημερινό Digital κόσμο οι πληροφορίες που πρέπει να διαχειριστούμε αλλά και οι εργασίες, έρευνες για τους συνεργάτες, μας δημιουργούν πολύ μεγάλο άγχος στην τήρηση των Deadlines σε υψηλό επίπεδο φυσικά των προσφερόμενων υπηρεσίων.

  1. SANE BOX

Στην πρώτη ενότητα θα δούμε την υπηρεσία SaneBox μέσω της οποίας έχουμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε όλη αυτή την ”τρέλα” των Emails  και να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας αλλά και να κάνουμε ευκολότερη την ζωή μας.

Sane Box : Δώστε προτεραιότητα στις σημαντικές ενημερώσεις
Sane Box : Δώστε προτεραιότητα στις σημαντικές ενημερώσεις

Η συγκεκριμένη υπηρεσία καθορίζει τα σημαντικά Emails για εσάς από τα ενοχλητικά και φυσικά τα λιγότερο σημαντικά. Υπάρχουν μηχανισμοί ανάγνωσής των Emails σας, αλλά και αυτών που δεν απαντήθηκαν ύστερα από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπου μπορείτε να το καθορίσετε εσείς.

    2. JOIN ME

Ξεκινήστε τα On Line Meetings με το Join me χωρίς καν να προχωρήσετε σε εγγραφή !
Ξεκινήστε τα On Line Meetings με το Join me χωρίς καν να προχωρήσετε σε εγγραφή !

H υπηρεσία Join me σας προσφέρει εξαιρετικές συναντήσεις on line με το team σας , και υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι για να την πιστέψουμε . Η υπηρεσία προσφέρει free screen sharing  , video conferencing , και ομαδική συνεργασία on line, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αναβάθμιση την συνδρομή σας σε paid plan τα προνόμια είναι πολύ ελκυστικά! Κανονίστε τις συναντήσεις της ομάδας σας σε απευθείας σύνδεση, ενώ οι συνομιλίες με τους πελάτες θα είναι πιο αποτελεσματικές με την κοινή χρήση εικόνας και ήχου σε υψηλές ταχύτητες .

    3. ASANA
Με την υπηρεσία ASANA η οργάνωση της δουλειάς μας  γίνετε εθκολότερη καθώς είναι ένας βασικός παράγοντας για να μειώσουμε το στρες και να ξέρουμε με ασφάλεια όλες τις παραμέτρους

Εξερευνήστε και συγκεντρώστε όλα όσα χρειάζεστε σε μια ομαδική εργασία με την υπηρεσία Asana
Εξερευνήστε και συγκεντρώστε όλα όσα χρειάζεστε σε μια ομαδική εργασία με την υπηρεσία Asana

Για να ξεκινήσετε δωρεάν πρέπει να καταχωρήσετε το εταιρικό σας Email και θα έχετε όλα τα προνόμια σε εργασίες, projects και συζητήσεις με βασικές επιλογές στο dashboard και maximum 15 μέλη σε σχέδιο οργάνωσης ομαδικής εργασίας. Μια εξαιρετική λύση για άμεση επικοινωνία με όλα τα μέλη που θα προσθέσετε.

Διαβάστε  Ανάκτηση χαμένων αρχείων - Επαναφορά Δεδομένων με το Disk Digger

   4. Pixlr Editor

Η επεξεργασία φωτογραφίας γίνετε παιχνίδι με το Pixlr, μια εκπληκτική δωρεάν υπηρεσία Online Photo Editor
Η επεξεργασία φωτογραφίας γίνεται παιχνίδι με το Pixlr, μια εκπληκτική δωρεάν υπηρεσία Online Photo Editor

H επεξεργασία μιας εικόνας  εύκολα και δημιουργικά με On Line εργαλεία φωτογραφίας, είναι πλέον από τις πιο διαδεδομένες αλλά και απαραίτητες ανάγκες. Όταν έχετε να οργανώσετε μια ολόκληρη ομάδα ή έχετε πολλαπλές εργασίες να διαχειριστείτε, η υπηρεσία Pixlr Editor σας προσφέρει δωρεάν αυτό που ψάχνετε. Υποστηρίζει PSD αρχεία Photoshop όπως  πολλών ειδών layers, ενώ μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα από Covers Facebook μέχρι και φωτογραφίες για άρθρα άμεσα και πανεύκολα.

5. Resque Time

Το Resque Time σε βοηθάει ενεργά να κατανοήσεις τι είναι έχει πραγματικά αξία στις εργασίες σου στον Digital ανταγωνισμό !
Το Resque Time σε βοηθάει ενεργά να κατανοήσεις τι είναι έχει πραγματικά αξία στις εργασίες σου στον Digital ανταγωνισμό !

Με το RescueTime , μπορείτε να μειώσετε σε μεγάλο βαθμό τα μη σημαντικά πράγματα από την ημέρα σας για τα καλά , ώστε να πάρετε μια καλύτερη και αναλυτική ιδέα των ικανοτήτων σας  και να επωφεληθείτε από τις πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας . Το RescueTime σας δίνει μια πλήρη εικόνα της χρήσης του Διαδικτύου σας με όλα τα διεθνή εργασιακά πρότυπα , ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο της παραγωγικότητας του ευατού σας για να προσφέρετε ποιοτικότερη εργασία σε λιγότερο χρόνο. Δείτε στο τέλος της ημέρας μια πλήρη εικόνα του χρόνου που καταναλώνετε σε πράγματα λιγότερο ουσιώδη και εξασφαλίστε την ανοδική σας πορεία.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.