Το Youtube Marketing είναι πολύ σημαντική παράμετρος αλλά και μέθοδος σε μια επιχείρηση. Αναμφισβήτητα ένα επαγγελματικό κανάλι με κύρος και χρήσιμες πληροφορίες θα φέρει επισκεψημότητα και μελλοντικούς πελάτες αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθούν 3 περιπτώσεις για να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Youtube.

Δημιουργήστε βίντεο που θα κεντρίσει την περιέργεια με μη συνηθισμένο περιεχόμενο.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή και όποια τακτική δεν φέρνει άμεσα αποτελέσματα εύκολα εγκαταλείπεται..Μεγάλο λάθος, διότι υπάρχουν οι τακτικές με τα μακροπρόθεσμα αλλά και τα πιο άμεσα αποτελέσματα. Και οι δυο τακτικές πρέπει να ακολουθούνται με μεθοδικότητα χωρίς όμως να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στην μια ή την άλλη. Οι επισκέπτες δεν πρόκειται να κλικάρουν στο βίντεο σας εκτός αν έχετε κάτι νέο να προσφέρετε ή να τραβήξετε την προσοχή. Ο τρόπος σε κάθε τομέα διαφέρει αλλά υπάρχουν κάποιες στρατηγικές με σταθερή βάση.

Τα How – To βίντεο που δημιουργώ έχουν την δυνατότητα μέσω της εκμάθησης να προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε βοήθεια στον χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο που θα δημοσιεύσετε εκφράζει την εταιρεία και τα συναισθήματά σας ακόμα και δεν συνδέεται άμεσα με τα προιόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Μη ξεχνάτε ότι η διαφήμιση μέσω βίντεο είναι εξαιρετική περίπτωση για να σας γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη.

Ωθήστε τους Viewers να επισκεθούν την ιστοσελίδα σας

Ο κύριος στόχος σας πρέπει να ”ζεστάνει” τους χρήστες ώστε να προχωρήσουν στο ”κλικ”  για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας. Αφού ξεκινήσετε να αποκτάτε σταθερούς viewers και θα αυξάνονται οι συνδρομητές σας, όλα είναι πιο εύκολα για το πολυπόθητο conversion μέσα στην ιστοσελίδα σας.
Επικεντρωθείτε σε δημιουργία βίντεο που προσφέρει γνώση και κρατάει σε εγρήγορση τον επισκέπτη, αλλά συνάμα τον κρατάτε από κάτι, για να δει όλο το βίντεο και να προχωρήσει να δει περισσότερα σχετικά με εσάς. Χρησιμοποιήστε το βίντεο με τέτοιο τρόπο ώστε ο viewer να αισθανθεί την ανάγκη να εισέλθει στην ιστοσελίδα σας, για να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες που του χρειάζονται. Την ανάγκη αυτή την δημιουργείτε εσείς και μόνο εσείς ! Πριν το τέλος του βίντεο δώστε ένα call to action με εγγραφή στο κανάλι ή links για την ιστοσελίδα σας.

Διαβάστε  Διαχείριση Social Media Ξενοδοχείων

Βελτιώστε το κανάλι σας για να αυξήσετε την επισκεψημότητα

Οι περισσότεροι Youtubers επικεντρώνονται στο να βγάλουν χρήματα από τα βίντεο και δίνουν λιγότερη προσοχή στο κανάλι τους. Μεγάλο ΛΑΘΟΣ !! Πάνω από το 60 % των χρηστών που θα επισκεφθούν το βίντεο σας, στη συνέχεια θα ρίξουν μια ματιά και στο κανάλι σας. Εκεί παίζεται το μεγάλο παιχνίδι με τις πληροφορίες και το στυλ καναλιού που έχετε χτίσει.
Προωθήστε χρήσιμες πληροφορίες για τον επισκέπτη και προσθέστε links για το site και τα Social Προφίλ σας.

Επίσης φροντίστε το Banner του καναλιού σας να ξεχωρίζει ! Είναι από τα πρώτα πράγματα που χτυπάνε στο μάτι του κάθε επισκέπτη.
Ολοκληρώνοντας, το Youtube Marketing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για διαφήμιση και προώθησή, αλλά χρειάζεται budget, διότι το Video Marketing κοστίζει. Να θυμάστε δεν αρκούν μόνο seo τακτικές και share για να δείτε μεγάλα αποτελέσματα. Ο συνδυασμός βελτιστοποίησής των βίντεο και καναλιού σε συνδυασμό με την διαφήμιση μέσω Adwords, θα σας δώσει την δυνατότητα να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα και να αυξήσετε κατακόρυφα την επισκεψήμοτητα και ως επακόλουθο τις πωλήσεις. Τα Keywords θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο Keyword planner του Αdwords, όσον αφορά την στόχευση που θέλετε να πετύχετε.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.