fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
google

Πως να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Google +

To Google + είναι μια πλατφόρμα η οποία πρέπει να υπάρχει και να έχει συχνή ροή από μια επιχείρηση αν θέλει να προσθέσει το κάτι παραπάνω ακόμα και στην Seo στρατηγική. Μην ξεχνάτε ότι είναι μια πλατφόρμα της Google, πολύ φιλική στις μηχανές αναζήτησης και έχει πιο γρήγορo index όταν θέλετε να δημιουργήσετε την στρατηγική σας στο Search και Social κομμάτι.
Η στρατηγική των Hashtags

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι τα hashtags στο Google+ μπαίνουν αυτόματα στο περιεχόμενο, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες πλατφόρμες Social Media. Ωστόσο, είστε επίσης σε θέση να τα επεξεργαστείτε αν το θέλετε. Ένα άλλο μοναδικό στοιχειο των Hashtags του Google+ είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στα σχόλιά σας. Τα Google+ hashtags υπερέχουν επίσης και σε άλλο τομέα καλύπτωντας, ένα ευρύ φάσμα ατόμων για τις ενημερώσεις που δημοσιεύετε, ακόμα κι αν είναι έξω από τους κύκλους σας. Με άλλα λόγια, τα Hashtags του Google+ είναι μια εξαιρετική τακτική για να προσεγγίσετε  νέο κοινό, επειδή Google+. Τα βίντεο σας τα οποία είναι και αυτά σε πολλές επιχειρήσεις αναγκαία σε μια Social στρατηγική αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν τα κάνετε share στο Google+ με μερικά tips που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Video Marketing.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν θεωρίες και απόψεις, ότι ο τρόπος του Google+ αναδεικνύει το περιεχόμενο με τα Hashtags ενώ μπορεί να οδηγήσει σε μια δημοσίευση πολύ ψηλά σε επισκεψημότητα και αναγνώριση. Από το σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν hashtags, το Google+ είναι αναμφισβήτητα το πιο ενδιαφέρον. Για την έναρξη μιας επιχείρησης, δεν είναι απλά ένα κοινωνικό δίκτυο. Μπορείτε να τσεκάρετε το hashtag tracker μια κορυφαία υπηρεσία που σας προσφέρει αναλυτικές στατιστικές και Brand Mentions στα Social Media.

Είναι «μέρος ενός ισχυρού κοινωνικού Social Strategy Plan που ενσωματώνει σημαντικές δυνατότητες όπως το Google docs, chat, hangouts, gmail, και πολλά άλλα.” Επίσης, οι αλγόριθμοι αναζήτησης της Google χρησιμοποιούν το Sharing ως τρόπο για να καθορίσει την αξιοπιστία του περιεχόμενου. Μην ξεγιελέστε, κάθε δημοσίευση που κάνετε μετράει, οπότε μην ανεβάζετε προχειρότητες ή βιαστικές ενημερώσεις, ο κόσμος έχει αντίληψη βλέπει, διαβάζει, ακούει, έχει αντίληψη και κρίνει.

Η Google συμβαίνει να είναι η πιο ισχυρή και με επιρροή μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργοποιημένους λογαριασμούς.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Google+, θα χρειαστούν πολλά περισσότερα πράγματα από ένα Hashtag. Με το Google+, θα μπορείτε επίσης να :
Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας.  Βάλτε πραγματικές εικόνες του εαυτού σας, δημιουργήστε μια ενδιαφέρουσα tagline περιγραφή, και να προωθήστε τον εαυτό σας με ένα συναρπαστικό τρόπο.
Ακολουθήστε πολλούς χρήστες. Όπως σε κάθε άλλη κοινωνική πλατφόρμα μέσων μαζικής ενημέρωσης, το Google+ είναι αμοιβαία αγάπη – ακολουθία όπως και στη ζωή. Όσο περισσότερα follow κάνετε, τόσα περισσότερα follow θα πάρετε πίσω.
Γίνετε μέλος σε κοινότητες. Όντας  σαν ένα μέρος της κοινότητας που είναι σχετική με τον τομέα σας θα σας φέρει μπροστά σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους.
Δημοσίευση καθημερινά. Θυμηθείτε, όσο πιο δραστήριοι είστε, τόσο πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν οι δημοσιεύσεις σας σε άλλα feeds.
Αλληλεπιδράστε στις επίκαιρες συζητήσεις και εξερευνήσετε τα  hashtags.Το  Google+ σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα trending  hastags και το περιεχόμενο που είναι  επίκαιρο και πάει να βγει σε viral. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σχολιάσετε, να δημιουργήσετε διαλόγους και να μοιραστείτε δημοφιλές περιεχόμενο.
Ζητήστε την θετική ψήφο του + 1. Δεν είναι καθόλου κακό και μην ντρέπεστε Αν το ζητήσετε ευγενικά και με καλή διάθεση, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας. Οι θετικές ψήφοι σε αντίθεση με το Facebook έχω διαπιστώσει ότι ωθούνται από την Google ψηλότερα στην κατάταξη.
Να ξέρετε πότε να δημοσιεύσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή, για να βρείτε τις καλύτερες ώρες ή στιγμές, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύετε στο Google+ κάτι πετυχημένο.
Συνδεθείτε με τους ειδικούς. Το διαδεδομένο Tag θα σας δώσει το κάτι παραπάνω. Βάλτε σε ετικέτες γνωστές σελίδες, σχετικές πάντα με αυτά που ανεβάζετε ώστε να σας προσέξουν.
Βάλτε link το προφίλ σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Μοιραστείτε τη σύνδεση του προφίλ σας στο Google+ στις υπογραφές sta e-mail,  σε blog posts, ακόμη και σε άρθρα με guest blogging.
Η διαχείριση των Social Media είναι μια Full Time Job και στην Ελλάδα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν το έχουν καταλάβει. Βάζουν ανθρώπους να ασχολούνται με όλα και η Social Media Στρατηγική θέλει αφοσίωση, ήρεμη σκέψη και σχέδιο διαφορετικά η τρύπα στο νερό είναι δεδομένη.
Καλέστε για Προσφορά