Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Google +

Google news

To Google + είναι μια πλατφόρμα η οποία πρέπει να υπάρχει και να έχει συχνή ροή από μια επιχείρηση αν θέλει να προσθέσει το κάτι παραπάνω ακόμα και στην Seo στρατηγική. Μην ξεχνάτε ότι είναι μια πλατφόρμα της Google, πολύ φιλική στις μηχανές αναζήτησης και έχει πιο γρήγορo index όταν θέλετε να δημιουργήσετε την στρατηγική σας στο Search και Social κομμάτι.
Η στρατηγική των Hashtags

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι τα hashtags στο Google+ μπαίνουν αυτόματα στο περιεχόμενο, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες πλατφόρμες Social Media. Ωστόσο, είστε επίσης σε θέση να τα επεξεργαστείτε αν το θέλετε. Ένα άλλο μοναδικό στοιχειο των Hashtags του Google+ είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στα σχόλιά σας. Τα Google+ hashtags υπερέχουν επίσης και σε άλλο τομέα καλύπτωντας, ένα ευρύ φάσμα ατόμων για τις ενημερώσεις που δημοσιεύετε, ακόμα κι αν είναι έξω από τους κύκλους σας. Με άλλα λόγια, τα Hashtags του Google+ είναι μια εξαιρετική τακτική για να προσεγγίσετε  νέο κοινό, επειδή Google+. Τα βίντεο σας τα οποία είναι και αυτά σε πολλές επιχειρήσεις αναγκαία σε μια Social στρατηγική αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν τα κάνετε share στο Google+ με μερικά tips που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Video Marketing.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν θεωρίες και απόψεις, ότι ο τρόπος του Google+ αναδεικνύει το περιεχόμενο με τα Hashtags ενώ μπορεί να οδηγήσει σε μια δημοσίευση πολύ ψηλά σε επισκεψημότητα και αναγνώριση. Από το σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν hashtags, το Google+ είναι αναμφισβήτητα το πιο ενδιαφέρον. Για την έναρξη μιας επιχείρησης, δεν είναι απλά ένα κοινωνικό δίκτυο. Μπορείτε να τσεκάρετε το hashtag tracker μια κορυφαία υπηρεσία που σας προσφέρει αναλυτικές στατιστικές και Brand Mentions στα Social Media.

Διαβάστε  Social Media για Κομμωτήρια - Καθημερινά Νέοι Πελάτες

Είναι «μέρος ενός ισχυρού κοινωνικού Social Strategy Plan που ενσωματώνει σημαντικές δυνατότητες όπως το Google docs, chat, hangouts, gmail, και πολλά άλλα.” Επίσης, οι αλγόριθμοι αναζήτησης της Google χρησιμοποιούν το Sharing ως τρόπο για να καθορίσει την αξιοπιστία του περιεχόμενου. Μην ξεγιελέστε, κάθε δημοσίευση που κάνετε μετράει, οπότε μην ανεβάζετε προχειρότητες ή βιαστικές ενημερώσεις, ο κόσμος έχει αντίληψη βλέπει, διαβάζει, ακούει, έχει αντίληψη και κρίνει.

Η Google συμβαίνει να είναι η πιο ισχυρή και με επιρροή μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργοποιημένους λογαριασμούς.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Google+, θα χρειαστούν πολλά περισσότερα πράγματα από ένα Hashtag. Με το Google+, θα μπορείτε επίσης να :
Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας.  Βάλτε πραγματικές εικόνες του εαυτού σας, δημιουργήστε μια ενδιαφέρουσα tagline περιγραφή, και να προωθήστε τον εαυτό σας με ένα συναρπαστικό τρόπο.
Ακολουθήστε πολλούς χρήστες. Όπως σε κάθε άλλη κοινωνική πλατφόρμα μέσων μαζικής ενημέρωσης, το Google+ είναι αμοιβαία αγάπη – ακολουθία όπως και στη ζωή. Όσο περισσότερα follow κάνετε, τόσα περισσότερα follow θα πάρετε πίσω.
Γίνετε μέλος σε κοινότητες. Όντας  σαν ένα μέρος της κοινότητας που είναι σχετική με τον τομέα σας θα σας φέρει μπροστά σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους.
Δημοσίευση καθημερινά. Θυμηθείτε, όσο πιο δραστήριοι είστε, τόσο πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν οι δημοσιεύσεις σας σε άλλα feeds.
Αλληλεπιδράστε στις επίκαιρες συζητήσεις και εξερευνήσετε τα  hashtags.Το  Google+ σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα trending  hastags και το περιεχόμενο που είναι  επίκαιρο και πάει να βγει σε viral. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σχολιάσετε, να δημιουργήσετε διαλόγους και να μοιραστείτε δημοφιλές περιεχόμενο.
Ζητήστε την θετική ψήφο του + 1. Δεν είναι καθόλου κακό και μην ντρέπεστε Αν το ζητήσετε ευγενικά και με καλή διάθεση, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας. Οι θετικές ψήφοι σε αντίθεση με το Facebook έχω διαπιστώσει ότι ωθούνται από την Google ψηλότερα στην κατάταξη.
Να ξέρετε πότε να δημοσιεύσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή, για να βρείτε τις καλύτερες ώρες ή στιγμές, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύετε στο Google+ κάτι πετυχημένο.
Συνδεθείτε με τους ειδικούς. Το διαδεδομένο Tag θα σας δώσει το κάτι παραπάνω. Βάλτε σε ετικέτες γνωστές σελίδες, σχετικές πάντα με αυτά που ανεβάζετε ώστε να σας προσέξουν.
Βάλτε link το προφίλ σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Μοιραστείτε τη σύνδεση του προφίλ σας στο Google+ στις υπογραφές sta e-mail,  σε blog posts, ακόμη και σε άρθρα με guest blogging.
Η διαχείριση των Social Media είναι μια Full Time Job και στην Ελλάδα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν το έχουν καταλάβει. Βάζουν ανθρώπους να ασχολούνται με όλα και η Social Media Στρατηγική θέλει αφοσίωση, ήρεμη σκέψη και σχέδιο διαφορετικά η τρύπα στο νερό είναι δεδομένη.
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    3 comments on “Πως να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Google +

    1. Τα Hashtags βοηθούν στην αύξηση της θέασης των δημοσιεύσεων αυτό το έχω καταλάβει κι εγώ, αλλά δεν αρκεί μόνο όπως πολύ σωστά αναφέρεις στο τέλος του άρθρου.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *