fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
δημιουργια infographics

13 απίστευτα εργαλεία για τη δημιουργία infographics

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τα infographics αλλά και το πόσο σημαντικά είναι στις στρατηγικές SEO. Όσα περισσότερα και ποιοτικά τόσο το καλύτερο για την ιστοσελίδα μας. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε 13 απίστευτα εργαλεία για να δημιουργήσετε ποιοτικά Infographics.

PicMonkey

Τιμή: Από $ 5.99 / μηνιαίως

Το PicMonkey είναι ένας διαδικτυακός επεξεργαστής εικόνων με μια ενότητα αφιερωμένη στο σχεδιασμό των infographics. Επιλέξτε από την επιλογή των προτύπων και προσαρμόστε το περιεχόμενο με τη βιβλιοθήκη του PicMonkey ή φορτώνοντας τις δικές σας εικόνες. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από μαθήματα για να σας βοηθήσουν, εστιάζοντας σε πράγματα όπως το πώς να σχεδιάσετε ένα infographic προσαρμοσμένο στην κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα και πώς να χρησιμοποιήσετε τη θεωρία του δικτύου για να δημιουργήσετε ένα υψηλού επιπέδου σχέδιο.

Adioma

Τιμή: Από $ 39 / μηνιαίως

Το Adioma προσφέρει στους χρήστες μια σειρά γενετικών προτύπων: Επιλέγετε ένα βασικό πρότυπο (όπως χρονοδιάγραμμα, πλέγμα ή κύκλο) και στη συνέχεια τα infographics δημιουργούνται γύρω από το κείμενο που παρέχετε και προσαρμόζετε καθώς προσθέτετε ή αφαιρείτε πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για να προσαρμόσετε και να επανατοποθετήσετε το infographic σας. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα εναλλαγής προτύπων που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τον τρόπο εμφάνισης των ίδιων δεδομένων σε διαφορετικές μορφές.

Αυτό το εργαλείο οικοδόμησης περιλαμβάνει ένα φάσμα προτύπων, μια μεγάλη βιβλιοθήκη εικονιδίων και παλέτες χρωμάτων και μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες και εικονίδια για να εργαστείτε. Υπάρχουν τρία σχέδια τιμών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε – οι ακριβότερες επιλογές περιλαμβάνουν μια διευρυμένη βιβλιοθήκη πόρων, βελτιωμένες επιλογές λήψης και τη δυνατότητα μεταφόρτωσης περισσότερου από το δικό σας περιεχόμενο.

Easel.ly

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); $ 3 / μηνιαίως (Pro)

Αυτό το δωρεάν εργαλείο infographic με βάση το web σας προσφέρει μια σειρά προτύπων για να ξεκινήσετε από εσάς, τα οποία είναι εύκολα προσαρμόσιμα. Παρέχεται πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με πράγματα όπως βέλη, σχήματα και γραμμές σύνδεσης και μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο με διαφορετικές γραμματοσειρές, χρώματα, στυλ κειμένου και μεγέθη. Το εργαλείο σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε τα δικά σας γραφικά και να τα τοποθετήσετε με μία αφή.

Η δωρεάν επιλογή περιλαμβάνει 60 εικόνες και 10 γραμματοσειρές ή για $ 3 το μήνα μπορείτε να πάρετε μια πολύ ευρύτερη πηγή πόρων, καθώς και ενισχυμένες επιλογές ασφαλείας και – αν το χρειάζεστε – σχεδιαστική βοήθεια.

Vizualize

Τιμή: Δωρεάν

Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν εμφανιστεί μια γενετική γενεά infographics. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να απεικονίσετε το infographic σας με ένα κλικ και να ρίξετε μια ματιά σε προηγούμενα παραδείγματα. Η ιδέα είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους να εκφράσουν τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα σε μια απλή αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική προσωπική απεικόνιση. Ενώ ταinfographics δεν είναι σωστά για κάθε κατάσταση, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή.

Animaker

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); από $ 12 / μηνιαίως (Προσωπικά)

Εδώ θα δείτε κάτι διαφορετικό. Αν σας βαρεθεί τα στατικά infographics, γιατί να μην τα ζωντανέψετε λίγο με κάποια κίνηση; Το Animaker είναι ένα εργαλείο αφιερωμένο στη δημιουργία βίντεο infographics, τα οποία λέει η εταιρεία είναι ακριβώς 10 φορές καλύτερα από τα κανονικά.

Προσφέρει αρκετούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων διαγραμμάτων, εικονιδίων και χαρτών, για να σας βοηθήσει να κάνετε τα δεδομένα σας πολύ πιο ενδιαφέροντα και εύκολο να τα αφομοιώσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε βίντεο διάρκειας 2 λεπτών SD μηνιαίως δωρεάν ή να αναβαθμίσετε για περισσότερες, μεγαλύτερες και καλύτερες πληροφορίες βίντεο.

Venngage

Το Venngage είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία και τη δημοσίευση των infographics επειδή είναι τόσο απλό και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε από πρότυπα, θέματα και εκατοντάδες διαγράμματα και εικονίδια, καθώς και να μεταφορτώσετε τις δικές σας εικόνες και υπόβαθρα ή να προσαρμόσετε ένα θέμα που ταιριάζει στο brand σας. Μπορείτε να φτιάξετε animate infopraphics επίσης.

Infogram

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); από $ 19 / μηνιαίως (Pro)

Το Infogram είναι ένα δωρεάν εργαλείο με μεγάλη ποικιλία γραφημάτων, διαγραμμάτων και χαρτών καθώς και τη δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνων και βίντεο για τη δημιουργία δροσερών ενημερωτικών εκδόσεων. Εισάγετε και επεξεργάζεστε τα δεδομένα που απαρτίζουν το infographic σε ένα εργαλείο στυλ Excel, το περιεχόμενο του οποίου αντικατοπτρίζεται στο σχέδιό σας. Το λογισμικό θα αλλάξει αυτόματα την εμφάνιση του σεναρίου ώστε να αντιπροσωπεύει τέλεια τα δεδομένα σας.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το ενημερωτικό σας υλικό, μπορείτε να το δημοσιεύσετε στον ιστότοπο Infogram για να το απολαύσετε όλοι, να το ενσωματώσετε στη δική σας ιστοσελίδα ή να το μοιραστείτε μέσω των κοινωνικών μέσων.

Piktochart

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); από $ 15 / μηνιαίως (Lite)

Το Piktochart είναι ένα εργαλείο ενημέρωσης και παρουσίασης που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα βαρετά δεδομένα σε εμπιστοσύνη με λίγα μόνο κλικ. Ο προσαρμοστικός συντάκτης του Piktochart σάς επιτρέπει να κάνετε πράγματα όπως να τροποποιείτε τα σχήματα και τις γραμματοσειρές χρωμάτων, να τοποθετείτε προ-φορτωμένα γραφικά και να ανεβάζετε βασικά σχήματα και εικόνες. Τα πρότυπα με επένδυση στο πλέγμα διευκολύνουν επίσης την ευθυγράμμιση των γραφικών στοιχείων και την αναλογική μεγέθυνση των εικόνων.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση που προσφέρει τρία βασικά θέματα, ένα πρόγραμμα τιμολόγησης Lite για $ 15 το μήνα ή ένα λογαριασμό Pro που κοστίζει $ 29 το μήνα.

Google Charts

Τιμή: Δωρεάν

Τα εργαλεία γραφημάτων της Google είναι ισχυρά, απλά στη χρήση και δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαγραμμάτων και να διαμορφώσετε ένα εκτεταμένο σύνολο επιλογών για να ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση και την αίσθηση της ιστοσελίδας σας. Συνδέοντας τα δεδομένα σας σε πραγματικό χρόνο, το Google Charts είναι η τέλεια γεννήτρια πληροφοριών για τον ιστότοπό σας.

Canva Infographic Maker

Τιμή: Δωρεάν; 12,95 δολάρια (Canva for Work)

Το Canva είναι ένα ισχυρό και εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό εργαλείο που είναι κατάλληλο για κάθε είδους σχεδιαστικά καθήκοντα, από φυλλάδια έως παρουσιάσεις και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης στους χρήστες μια τεράστια βιβλιοθήκη εικόνων, εικονιδίων, γραμματοσειρών και λειτουργιών για να διαλέξετε.

Διαθέτει ένα ειδικό μηχάνημα infographic που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, με εκατοντάδες στοιχεία και γραμματοσειρές δωρεάν σχεδιασμού στα χέρια σας και πολλά άλλα στοιχεία υψηλής ποιότητας που μπορείτε να αγοράσετε μέχρι και $ 1. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης είτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Canva iPad για να σχεδιάσετε εν κινήσει.

Snappa

Τιμή: Δωρεάν (Starter); $ 10 / μηνιαίως (Pro)

Το Snappa είναι ένα εργαλείο γραφικού σχεδιασμού που περιλαμβάνει έναν δωρεάν δημιουργό φωτογραφιών. Απευθύνεται σε μη-σχεδιαστές. Δεν θα έχετε το είδος ελέγχου που προσφέρεται με κάποια από τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας, αλλά υπόσχεται ότι θα έχετε τη δυνατότητα να εξαντλήσετε ένα ενημερωτικό υλικό σε 10 λεπτά περίπου. Το Snappa προσφέρει προκαθορισμένα πρότυπα που βελτιστοποιούνται για κοινωνική προβολή στον ιστό. Υπάρχει μια απλή μεταφορά καθώς και πρόσβαση σε χιλιάδες hi-res, royalty free και εικόνες.

Το δωρεάν πρόγραμμα σας δίνει πέντε λήψεις ανά μήνα και δύο κοινωνικούς λογαριασμούς ή μπορείτε να αναβαθμίσετε για λειτουργίες όπως απεριόριστες λήψεις και προσαρμοσμένες μεταφορτώσεις γραμματοσειρών.

VISME

Τιμή: Δωρεάν

Το Visme υπόσχεται να σας βοηθήσει να «μιλήσετε οπτικά». Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε παρουσιάσεις, αλλά είναι ειδικά προσανατολισμένο στη δημιουργία εμπιστευτικών πληροφοριών. Αυτό το δωρεάν εργαλείο περιλαμβάνει πάνω από 100 δωρεάν γραμματοσειρές, εκατομμύρια ελεύθερες εικόνες και χιλιάδες εικονίδια ποιότητας και υπάρχουν επιλογές για να συμπεριλάβετε βίντεο και ήχο (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εγγραφής φωνής απευθείας στον εκδότη – πρακτικό). Μπορείτε επίσης να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας για να κάνετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

BeFunky

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); $ 4.95 / μηνιαίως (BeFunky Plus)

Εκτός από έναν επεξεργαστή φωτογραφιών και έναν κατασκευαστή κολάζ, το BeFunky περιλαμβάνει έναν infographic maker. Επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε το θέμα σας με εικόνες και εικονίδια και προσαρμόστε το infographic προσαρμόζοντας το κείμενο, τα χρώματα και τη διάταξη, και στη συνέχεια απλά αποθηκεύστε και εξαγάγετε. Πανεύκολο.

Έχετε λοιπόν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως να δημιουργήσετε πανέμορφα infographics τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας. Επιλέξτε την υπηρεσίες ή υπηρεσίες που σας ταιριάζει και ξεκινήστε την δουλειά.

Θέλετε βοήθεια στη δημιουργία infographic ; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Καλέστε για Προσφορά