Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

13 απίστευτα εργαλεία για τη δημιουργία infographics

Google news

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τα infographics αλλά και το πόσο σημαντικά είναι στις στρατηγικές SEO. Όσα περισσότερα και ποιοτικά τόσο το καλύτερο για την ιστοσελίδα μας. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε 13 απίστευτα εργαλεία για να δημιουργήσετε ποιοτικά Infographics.

PicMonkey

Τιμή: Από $ 5.99 / μηνιαίως

Το PicMonkey είναι ένας διαδικτυακός επεξεργαστής εικόνων με μια ενότητα αφιερωμένη στο σχεδιασμό των infographics. Επιλέξτε από την επιλογή των προτύπων και προσαρμόστε το περιεχόμενο με τη βιβλιοθήκη του PicMonkey ή φορτώνοντας τις δικές σας εικόνες. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από μαθήματα για να σας βοηθήσουν, εστιάζοντας σε πράγματα όπως το πώς να σχεδιάσετε ένα infographic προσαρμοσμένο στην κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα και πώς να χρησιμοποιήσετε τη θεωρία του δικτύου για να δημιουργήσετε ένα υψηλού επιπέδου σχέδιο.

Adioma

Τιμή: Από $ 39 / μηνιαίως

Το Adioma προσφέρει στους χρήστες μια σειρά γενετικών προτύπων: Επιλέγετε ένα βασικό πρότυπο (όπως χρονοδιάγραμμα, πλέγμα ή κύκλο) και στη συνέχεια τα infographics δημιουργούνται γύρω από το κείμενο που παρέχετε και προσαρμόζετε καθώς προσθέτετε ή αφαιρείτε πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για να προσαρμόσετε και να επανατοποθετήσετε το infographic σας. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα εναλλαγής προτύπων που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τον τρόπο εμφάνισης των ίδιων δεδομένων σε διαφορετικές μορφές.

Αυτό το εργαλείο οικοδόμησης περιλαμβάνει ένα φάσμα προτύπων, μια μεγάλη βιβλιοθήκη εικονιδίων και παλέτες χρωμάτων και μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες και εικονίδια για να εργαστείτε. Υπάρχουν τρία σχέδια τιμών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε – οι ακριβότερες επιλογές περιλαμβάνουν μια διευρυμένη βιβλιοθήκη πόρων, βελτιωμένες επιλογές λήψης και τη δυνατότητα μεταφόρτωσης περισσότερου από το δικό σας περιεχόμενο.

Easel.ly

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); $ 3 / μηνιαίως (Pro)

Αυτό το δωρεάν εργαλείο infographic με βάση το web σας προσφέρει μια σειρά προτύπων για να ξεκινήσετε από εσάς, τα οποία είναι εύκολα προσαρμόσιμα. Παρέχεται πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με πράγματα όπως βέλη, σχήματα και γραμμές σύνδεσης και μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο με διαφορετικές γραμματοσειρές, χρώματα, στυλ κειμένου και μεγέθη. Το εργαλείο σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε τα δικά σας γραφικά και να τα τοποθετήσετε με μία αφή.

Διαβάστε  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Schema Markup για SEO

Η δωρεάν επιλογή περιλαμβάνει 60 εικόνες και 10 γραμματοσειρές ή για $ 3 το μήνα μπορείτε να πάρετε μια πολύ ευρύτερη πηγή πόρων, καθώς και ενισχυμένες επιλογές ασφαλείας και – αν το χρειάζεστε – σχεδιαστική βοήθεια.

Vizualize

Τιμή: Δωρεάν

Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν εμφανιστεί μια γενετική γενεά infographics. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να απεικονίσετε το infographic σας με ένα κλικ και να ρίξετε μια ματιά σε προηγούμενα παραδείγματα. Η ιδέα είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους να εκφράσουν τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα σε μια απλή αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική προσωπική απεικόνιση. Ενώ ταinfographics δεν είναι σωστά για κάθε κατάσταση, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή.

Animaker

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); από $ 12 / μηνιαίως (Προσωπικά)

Εδώ θα δείτε κάτι διαφορετικό. Αν σας βαρεθεί τα στατικά infographics, γιατί να μην τα ζωντανέψετε λίγο με κάποια κίνηση; Το Animaker είναι ένα εργαλείο αφιερωμένο στη δημιουργία βίντεο infographics, τα οποία λέει η εταιρεία είναι ακριβώς 10 φορές καλύτερα από τα κανονικά.

Προσφέρει αρκετούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων διαγραμμάτων, εικονιδίων και χαρτών, για να σας βοηθήσει να κάνετε τα δεδομένα σας πολύ πιο ενδιαφέροντα και εύκολο να τα αφομοιώσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε βίντεο διάρκειας 2 λεπτών SD μηνιαίως δωρεάν ή να αναβαθμίσετε για περισσότερες, μεγαλύτερες και καλύτερες πληροφορίες βίντεο.

Venngage

Το Venngage είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία και τη δημοσίευση των infographics επειδή είναι τόσο απλό και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε από πρότυπα, θέματα και εκατοντάδες διαγράμματα και εικονίδια, καθώς και να μεταφορτώσετε τις δικές σας εικόνες και υπόβαθρα ή να προσαρμόσετε ένα θέμα που ταιριάζει στο brand σας. Μπορείτε να φτιάξετε animate infopraphics επίσης.

Infogram

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); από $ 19 / μηνιαίως (Pro)

Το Infogram είναι ένα δωρεάν εργαλείο με μεγάλη ποικιλία γραφημάτων, διαγραμμάτων και χαρτών καθώς και τη δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνων και βίντεο για τη δημιουργία δροσερών ενημερωτικών εκδόσεων. Εισάγετε και επεξεργάζεστε τα δεδομένα που απαρτίζουν το infographic σε ένα εργαλείο στυλ Excel, το περιεχόμενο του οποίου αντικατοπτρίζεται στο σχέδιό σας. Το λογισμικό θα αλλάξει αυτόματα την εμφάνιση του σεναρίου ώστε να αντιπροσωπεύει τέλεια τα δεδομένα σας.

Διαβάστε  Προβολή Δικηγορικού Γραφείου στη Google: Οδηγός για Αποτελεσματική Διαδικτυακή Παρουσία

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το ενημερωτικό σας υλικό, μπορείτε να το δημοσιεύσετε στον ιστότοπο Infogram για να το απολαύσετε όλοι, να το ενσωματώσετε στη δική σας ιστοσελίδα ή να το μοιραστείτε μέσω των κοινωνικών μέσων.

Piktochart

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); από $ 15 / μηνιαίως (Lite)

Το Piktochart είναι ένα εργαλείο ενημέρωσης και παρουσίασης που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα βαρετά δεδομένα σε εμπιστοσύνη με λίγα μόνο κλικ. Ο προσαρμοστικός συντάκτης του Piktochart σάς επιτρέπει να κάνετε πράγματα όπως να τροποποιείτε τα σχήματα και τις γραμματοσειρές χρωμάτων, να τοποθετείτε προ-φορτωμένα γραφικά και να ανεβάζετε βασικά σχήματα και εικόνες. Τα πρότυπα με επένδυση στο πλέγμα διευκολύνουν επίσης την ευθυγράμμιση των γραφικών στοιχείων και την αναλογική μεγέθυνση των εικόνων.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση που προσφέρει τρία βασικά θέματα, ένα πρόγραμμα τιμολόγησης Lite για $ 15 το μήνα ή ένα λογαριασμό Pro που κοστίζει $ 29 το μήνα.

Google Charts

Τιμή: Δωρεάν

Τα εργαλεία γραφημάτων της Google είναι ισχυρά, απλά στη χρήση και δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαγραμμάτων και να διαμορφώσετε ένα εκτεταμένο σύνολο επιλογών για να ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση και την αίσθηση της ιστοσελίδας σας. Συνδέοντας τα δεδομένα σας σε πραγματικό χρόνο, το Google Charts είναι η τέλεια γεννήτρια πληροφοριών για τον ιστότοπό σας.

Canva Infographic Maker

Τιμή: Δωρεάν; 12,95 δολάρια (Canva for Work)

Το Canva είναι ένα ισχυρό και εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό εργαλείο που είναι κατάλληλο για κάθε είδους σχεδιαστικά καθήκοντα, από φυλλάδια έως παρουσιάσεις και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης στους χρήστες μια τεράστια βιβλιοθήκη εικόνων, εικονιδίων, γραμματοσειρών και λειτουργιών για να διαλέξετε.

Διαβάστε  Events Marketing: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram

Διαθέτει ένα ειδικό μηχάνημα infographic που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, με εκατοντάδες στοιχεία και γραμματοσειρές δωρεάν σχεδιασμού στα χέρια σας και πολλά άλλα στοιχεία υψηλής ποιότητας που μπορείτε να αγοράσετε μέχρι και $ 1. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης είτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Canva iPad για να σχεδιάσετε εν κινήσει.

Snappa

Τιμή: Δωρεάν (Starter); $ 10 / μηνιαίως (Pro)

Το Snappa είναι ένα εργαλείο γραφικού σχεδιασμού που περιλαμβάνει έναν δωρεάν δημιουργό φωτογραφιών. Απευθύνεται σε μη-σχεδιαστές. Δεν θα έχετε το είδος ελέγχου που προσφέρεται με κάποια από τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας, αλλά υπόσχεται ότι θα έχετε τη δυνατότητα να εξαντλήσετε ένα ενημερωτικό υλικό σε 10 λεπτά περίπου. Το Snappa προσφέρει προκαθορισμένα πρότυπα που βελτιστοποιούνται για κοινωνική προβολή στον ιστό. Υπάρχει μια απλή μεταφορά καθώς και πρόσβαση σε χιλιάδες hi-res, royalty free και εικόνες.

Το δωρεάν πρόγραμμα σας δίνει πέντε λήψεις ανά μήνα και δύο κοινωνικούς λογαριασμούς ή μπορείτε να αναβαθμίσετε για λειτουργίες όπως απεριόριστες λήψεις και προσαρμοσμένες μεταφορτώσεις γραμματοσειρών.

VISME

Τιμή: Δωρεάν

Το Visme υπόσχεται να σας βοηθήσει να «μιλήσετε οπτικά». Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε παρουσιάσεις, αλλά είναι ειδικά προσανατολισμένο στη δημιουργία εμπιστευτικών πληροφοριών. Αυτό το δωρεάν εργαλείο περιλαμβάνει πάνω από 100 δωρεάν γραμματοσειρές, εκατομμύρια ελεύθερες εικόνες και χιλιάδες εικονίδια ποιότητας και υπάρχουν επιλογές για να συμπεριλάβετε βίντεο και ήχο (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εγγραφής φωνής απευθείας στον εκδότη – πρακτικό). Μπορείτε επίσης να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας για να κάνετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

BeFunky

Τιμή: Δωρεάν (βασικό); $ 4.95 / μηνιαίως (BeFunky Plus)

Εκτός από έναν επεξεργαστή φωτογραφιών και έναν κατασκευαστή κολάζ, το BeFunky περιλαμβάνει έναν infographic maker. Επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε το θέμα σας με εικόνες και εικονίδια και προσαρμόστε το infographic προσαρμόζοντας το κείμενο, τα χρώματα και τη διάταξη, και στη συνέχεια απλά αποθηκεύστε και εξαγάγετε. Πανεύκολο.

Έχετε λοιπόν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως να δημιουργήσετε πανέμορφα infographics τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας. Επιλέξτε την υπηρεσίες ή υπηρεσίες που σας ταιριάζει και ξεκινήστε την δουλειά.

Θέλετε βοήθεια στη δημιουργία infographic ; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *