10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2020.

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω δέκα Seo εργαλεία, μέσω των οποίων θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια Seo στρατηγική. Φυσικά αν δεν γνωρίζετε, τι είναι SEO θα πρέπει ξεκινήσετε την μελέτη για να μάθετε τα βασικά. Εφόσον δεν έχετε τον χρόνο και την τεχνογνωσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Seo Marketer για δωρεάν ανάλυση Seo της ιστοσελίδας σας.

 1. AuthoritySpy
To AuthoritySpy σας βοηθά να ανακαλύψετε τους κορυφαίους στον κάθε τομέα ξεχωριστά. Πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης και το AuthoritySpy κάνει τα υπόλοιπα για εσάς, πραγματοποιώντας αναζητήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες εμπνευστές , συνεργάτες σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να βρείτε τα κορυφαία blogs στον κλάδο σας, βάση επισκεψιμότητας, likes, social δραστηριότητάς και followers.
Το AuthoritySpy αφού ολοκληρώσει την αναζήτηση, σας δημιουργεί μια λίστα η οποία διαμορφώνεται βάση της κοινωνικής παρουσίας στα Social Media αλλά και στη συνολική επιρροή που μπορεί να έχει η κάθε ιστοσελίδα στο κοινό. Η πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εξαιρετικά απλή η διαχείριση και με ένα κλικ να συνδέεστε με απευθείας link στα Social Media προφίλ των δημιουργών. Διαχειριστείτε πολλαπλούς πελάτες ή καμπάνιες με τη δημιουργία ενός νέου έργου για κάθε νέα έρευνα που ξεκινάτε. Θέλετε να στείλετε τα αποτελέσματα σε ένα συνάδελφο ή πελάτη; Απλά εξαγάγετε τα αποτελέσματα και τα δεδομένα σε ένα αρχείο CSV.
Και το βασικότερο από όλα ! Γλιτώστε χρόνο από το να ψάχνετε σε ολόκληρο τη Google και όχι μόνο, σχετικές ιστοσελίδες, εμπνευστές για να συνδεθείτε και να αποκτήσετε επικοινωνία. Φυσικά είναι επί πληρωμή.
Authorityspy seo εργαλειο για Link building
Authorityspy seo εργαλειο για τεχνικες SEO
 Ιστοσελίδα : https://authorityspy.com

2. Βuzzstream

Γράψτε ένα σχετικό, εξατομικευμένο, προσωπικό μήνυμα βάση του ιστορικού συνομιλίας, τις σημειώσεις, και τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της επαφής σας. Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο με τρομερές δυνατότητες. Το Buzzstream, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε σε επιλογή πακέτου με συνδρομή επί πληρωμή.
Blogger outreach με το Buzzstream
Blogger outreach με το Buzzstream

Ιστοσελίδα : http://www.buzzstream.com
3. Broken Link Builder
Η υπηρεσία Broken Link Building είναι μια εναλλακτική αλλά πολύ χρήσιμη seo τεχνική μέσω της οποίας μπορείτε να δημιουργήσετε ποιοτικά backlinks. Ουσιαστικά η στρατηγική Broken Link Building βρίσκει νεκρές σελίδες ή on line σελίδες χωρίς περιεχόμενο, κοντά σε κάθε θεματική περιοχή. Μπορεί να σας γλυτώσει ώρες από την αναζήτηση σας για χιλιάδες ευκαιρίες τέτοιων links, καθώς πραγματοποιεί τη διαδικασία για την εξεύρεση νεκρών ιστοσελίδων και άδειων χώρων και την λίστα των συνδεδεμένων ιστοσελίδων.

Broken Link Building SEO στρατηγική
Broken Link Building SEO στρατηγική

Ιστοσελίδα : http://brokenlinkbuilding.com
4. Dibz

To Dibz είναι ένα προηγμένο εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομήσει χρόνο, να απλοποιήσει τη διαδικασία της οικοδόμησης backlinks και την προσέγγιση εμπνευστών, συνεργατών. Θεωρείται κατάλληλο είτε για ανεξάρτητους συμβούλους SEO είτε για  διαφημιστικές εταιρείες μάρκετινγκ. Βρείτε τις καλύτερες προοπτικές τόσο για διάφορες εκστρατείες Link Building όσο και για τις πιθανές ευκαιρίες προσέγγισης διάσημων bloggers.
Link Building στρατηγικές
Link Building στρατηγικές

Ιστοσελίδα : https://dibz.me
5. Linkbird

Το LinkBird πραγματοποιεί έρευνα για λέξεις κλειδιά, παρέχει ολοκληρωμένες αναφορές backlinks και σας ενημερώνει με email κάθε φορά που κάποιος συνδέει ένα link από το site του προς το δικό σας.
Επικεντρώνεται στο περιεχόμενο και σας βοηθάει να δημιουργήσετε ποιοτικά κείμενα μέσα από τα εργαλεία που σας προσφέρει. Περιέχει προχωρημένες και αναλυτικές στατιστικές, δυνατότητες για blogger outreach, πολλές ακόμη λεπτομέρειες που σας βοηθούν ενεργά στη δημιουργία seo στρατηγικών.
Content Marketing Linkbird SEO Υπηρεσίες
Content Marketing Linkbird SEO Υπηρεσίες

Ιστοσελίδα : https://www.linkbird.com
6. Linkody
Το Linkody σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε κερδίζετε ή χάνετε ένα backlink. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με κάθε νέο backlink που κερδίζετε. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Linkody είναι ότι σας ενημερώνει άμεσα, όταν ένας ανταγωνιστής κερδίσει ένα link προς την ιστοσελίδα του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μπείτε και εσείς στο κόλπο ώστε να διεκδικήσετε και εσείς παρόμοια links ή το ίδιο link από την σελίδα του ανταγωνιστή.

Δημιουργία Links - Ενημέρωση Links Linkcody
Δημιουργία Links – Ενημέρωση Links Linkcody

Ιστοσελίδα : https://www.linkody.com
7. Google Analytics
Αν είστε σοβαροί στη δουλειά σας και θέλετε πραγματικά αποτελέσματα, τότε το Google Analytics είναι μια από τις βασικές επιλογές της Google επισκεψιμότητας. Αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία SEO για τις στρατηγικές που ακολουθώ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι απλή μέσω του Google search Console όπως και η ενεργοποίηση. Περιμένετε λίγες ημέρες και ξεκινήστε να κρατάτε σε αρχείο τα οργανικά αποτελέσματα.

Google analytics ανάλυση seo
Google analytics ανάλυση seo

Ιστοσελίδα : http://www.google.com/analytics
8. Yoast Seo 
Το έχω αναφέρει και θα το λέω συνέχεια. Η καλύτερη πλατφόρμα για να κατασκευαστεί μια ιστοσελίδα και να έχει πιθανότητες επιτυχίας στα οργανικά αποτελέσματα είναι η wordpress. Άλλωστε και η ιστοσελίδα του Seo Marketer είναι πάνω σε αυτή την πλατφόρμα. Κι εδώ μπαίνει το πρόσθετο Yoast Seo. Ένα από τα κορυφαία εργαλεία SEO στην on page βελτιστοποίηση. Κορυφαίοι οδηγοί για να το μάθετε σωστά, εφόσον κατέχετε ήδη γνώσεις πάνω στο τι είναι SEO. Το On Page Seo, περνάει σε άλλο επίπεδο με το plugin του Yoast.

Yoast Seo πρόσθετο WordPress
Yoast Seo πρόσθετο WordPress

9. Google PageSpeed Insights
Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας παίζει καθοριστικό ρόλο στη κατάταξη σας στη Google. Σας παρέχει προτάσεις για να βελτιώσετε τα τυχόν προβλήματα που εμποδίζουν την σελίδα να φορτώσει πιο γρήγορα. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το χρησιμοποιείτε μια φορά την εβδομάδα, ώστε να παρακολουθείτε αναλυτικά τις προτάσεις της Google.

PageSpeed Insights - Έλεγχος ταχύτητάς φόρτωσης ιστοσελίδας
PageSpeed Insights

Ιστοσελίδα : https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

10. Google Search Console
To Google Search Console είναι μια σουίτα με χρήσιμα εργαλεία κατ ‘ευθείαν από τη Google. Μπορείτε να δείτε αν έχετε διπλότυπα αρχεία, λέξεις, άρθρα, πόσες σελίδες έχετε στη Google, θέματα ασφάλειας και πολλά ακόμη. Μπορείτε μέσω της επιλογής Search Traffic να εντοπίσετε τα εσωτερικά links, τα εξωτερικά links και τα θέματα ασφαλείας. Άλλο ένα εργαλείο SEO που δεν πρέπει να λείπει από την λίστα σας.

Google Search Console
Google Search Console

Ιστοσελίδα : https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=el

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  1 comment on “10 κορυφαία SEO εργαλεία από τον Seo Marketer

  1. Όντως τα εργαλεία αυτά για το SEO είναι πολύ χρήσιμα και θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί σοβαρά με το site του να τα έχει υπόψιν του ή να τα χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μια φορά.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.