Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news
H ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας μέσα από τα κινητά θα επηρεάστει σύντομα, στο κατά πόσο οι χρήστες του Facebook θα δουν τις διαφημίσεις σας,  όπως ανακοίνωσε το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο. Από την στιγμή που το Facebook έριξε στο τραπέζι αυτή την φιλοσοφία, θα εξετάσει την απόδοση της ιστοσελίδας και των σύνδεσεων με το δίκτυο ενός ατόμου στα συστήματα διαφημίσεων που θα ακολουθεί. Σε κάθε περίπτωση τα πλεονεκτήματα της διαφήμισής μέσω του Facebook είναι πολλά !
ίσως θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι διαφημιστές θα πληρώσουν περισσότερα εάν έχουν ιστοσελίδες με αργό loading. Αυτό δεν είναι ακόμη σαφές, αλλά αξίζει να το παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες για να δούμε αν οι διαφημιστές με αργούς χρόνους φόρτωσης θα πληρώσουν υψηλότερο κόστος από ό, τι οι διαφημιστές με πιο γρήγορα sites. Για να βοηθήσει τους διαφημιζόμενους να αποκτήσουν ταχύτερη εμπειρία, το Facebook προτείνει το Prefetching.
Πως θα δουλεύει το Prefetching στο Facebook ?
Αυτό σημαίνει ότι το Facebook θα κατεβάζει το περιεχόμενο των κινητών συσκευών (τόσο οργανικά όσο και διαφήμιση) εκ των προτέρων.
Σύμφωνα με άρθρο του Facebook, σας παραθέτω περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την προφόρτωση :

”Με την προφόρτωση το Facebook μπορεί να κατεβάζει εκ των προτέρων περιεχόμενο για κινητά. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι έχετε δημιουργήσει μια διαφήμιση για κινητά η οποία περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο ή μια προτροπή που οδηγεί στον ιστότοπό σας για κινητά. Όταν κάποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο ή στην προτροπή που περιλαμβάνεται στη διαφήμισή σας, ένα μέρος του περιεχομένου στο οποίο οδηγεί μπορεί να έχει ήδη προφορτωθεί και έτσι εμφανίζεται πιο γρήγορα.

Διαβάστε  Το Twitter προσθέτει Direct Message κουμπί για ιστοσελίδες

Το Facebook προφορτώνει μέρος τόσο οργανικού όσο και διαφημιστικού περιεχομένου. Η προφόρτωση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν το Facebook και η σύνδεσή τους στο δίκτυο είναι αργή ή όχι πολύ καλή. Για τους χρήστες του Facebook, η προφόρτωση καθιστά δυνατή την ταχύτερη φόρτωση του περιεχομένου σε ιστότοπους για κινητά, κάτι που εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη εμπειρία όσον αφορά τη χρήση της εφαρμογής Facebook σε συσκευές Android και iPhone.

Και για τους διαφημιζόμενους, η προφόρτωση παρουσιάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τα εξής:

 • Μειώνεται ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου για κινητά του εκάστοτε διαφημιζόμενου, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των διαφημίσεών του και την αλληλεπίδραση του κοινού με αυτές.
 • Μειώνεται η πιθανότητα αποχώρησης των χρηστών μεταξύ της χρονικής στιγμής που κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση και της στιγμής που ολοκληρώνεται η φόρτωση του ιστότοπου για κινητά του διαφημιζόμενου.”

 

Ο μεγάλος στόχος εδώ είναι η αύξηση της απόδοσης της διαφήμισης και του engagement. Εάν έχετε μια διαφήμιση που στέλνει τους χρήστες σε μια ιστοσελίδα με αργό loading, η διαφήμιση πιθανότατα θα προσφέρει χαμηλότερες επιδόσεις στο κομμάτι του engagement, το οποίο σημαίνει ότι θα πληρώνετε περισσότερα για διαφήμιση. Είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει και η αλλαγή του αλγόριθμου του Facebook.
Πως μπορούν οι διαφημιστές να κάνουν βελτιώσεις για κινητά ?
Το Facebook προσφέρει πέντε συμβουλές για τις επιχειρήσεις για το πώς να βελτιστοποιήσουν τις ιστοσελίδες τους :

  • Ελαχιστοποίηση των landing Pages, plugins και των σyνδ;eσεων συντόμευσης
  • Συμπιέστε αρχεία για να μειώσετε το χρόνο του loading στα κινητά
  • Βελτίωση του χρόνου απόκρισης του server με τη χρήση multi-region hosting
  • Χρησιμοποιήστε ένα υψηλής ποιότητας δίκτυο με περιεχόμενο παράδοσης για να προσεγγίσετε το κοινό πιο γρήγορα
  • Αφαιρέστε τον render αποκλεισμό του JavaScript
Διαβάστε  Πως να δημοσιεύσετε Links με Ελληνικούς χαρακτήρες στα Social Media

 

Όπως το ξεκίνησε η Google, το Facebook προσπαθεί να κάνει την συνολική εμπειρία μέσω κινητών συσκευών ακόμα γρηγορότερη.
Σχετικά με τα οργανικά αποτελέσματα , το Facebook εισήγαγε την επιλογή των ”άμεσων άρθρων” για να παρέχει στους χρήστες άρθρα που φορτώνουν με μεγάλη ταχύτητα.

Georgios Chatzitheodosio
Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  1 comment on “To Facebook τιμωρεί τους διαχειριστές σελίδων με αργά site

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *