Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι τα push notifications και πως λειτουργούν

Google news

Τι είναι τα push notifications και πως λειτουργούν

Τι είναι οι ειδοποιήσεις push;

Μια ειδοποίηση ώθησης είναι ένα μήνυμα που εμφανίζεται σε μια κινητή συσκευή. Οι εκδότες εφαρμογών μπορούν να τις στείλουν ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να βρίσκονται στην εφαρμογή ή να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να τις λαμβάνουν. Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, μπορούν να παρουσιάσουν τις τελευταίες αθλητικές βαθμολογίες, να πάρουν ένα χρήστη για να λάβουν κάποια ενέργεια, όπως να κατεβάσουν ένα κουπόνι ή να ενημερώσουν έναν χρήστη σχετικά με ένα συμβάν, όπως μια πώληση flash.

Οι ειδοποιήσεις push εμφανίζονται σαν μηνύματα κειμένου SMS και ειδοποιήσεις για κινητά, αλλά προσεγγίζουν μόνο χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή σας. Κάθε κινητή πλατφόρμα έχει υποστήριξη για ειδοποιήσεις push – iOS, Android, Fire OS, Windows και BlackBerry έχουν όλες τις δικές τους υπηρεσίες.

Γιατί χρησιμοποιούνται;

Οι ειδοποιήσεις push παρέχουν ευκολία και αξία στους χρήστες της εφαρμογής. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να λάβουν

1.Αθλητικά αποτελέσματα και ειδήσεις στην οθόνη κλειδώματος τους
2.
Τα βοηθητικά μηνύματα όπως οι εκθέσεις σχετικά με την κυκλοφορία, τις καιρικές συνθήκες και το χιόνι
3.
Έλεγχος πτήσης, αλλαγή και πληροφορίες σύνδεσης

Για τους εκδότες εφαρμογών, οι ειδοποιήσεις push είναι ένας τρόπος για να μιλήσετε απευθείας σε έναν χρήστη. Δεν έχουν αλιευθεί σε φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή έχουν ξεχαστεί σε ένα εισερχόμενο τους – τα click-through rates μπορούν να είναι διπλάσια από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούν επίσης να υπενθυμίζουν στους χρήστες τη χρήση μιας εφαρμογής, ανεξάρτητα από το αν η εφαρμογή είναι ανοιχτή ή όχι. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την οδήγηση ενεργειών, όπως:

1.Προώθηση προϊόντων ή προσφορές για αύξηση των πωλήσεων
2.
Βελτίωση της εμπειρίας των πελατών
3.
Μετατροπή άγνωστων χρηστών εφαρμογών σε γνωστούς πελάτες
4.
Αποστέλλονται άμεσα τα δελτία συναλλαγής
5.
Οδηγώντας τους χρήστες σε άλλα κανάλια μάρκετινγκ, όπως τα κοινωνικά δίκτυα

Ιστορία

Ιούνιος 2009: Η Apple εγκαινιάζει την Apple Push Notification Service (APN), την πρώτη υπηρεσία push.

Μάιος 2010: Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία, το Google Cloud to Device Messaging (C2DM).

Μάιος 2013: Η Google εισάγει “πλούσιες ειδοποιήσεις”. Οι εμπλουτισμένες ειδοποιήσεις μπορούν να περιέχουν εικόνες, καθώς και κουμπιά δράσης. Τα κουμπιά δράσης επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν άμεσα μέτρα από μια ειδοποίηση. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να παίξει ένα τραγούδι, να ανοίξει την εφαρμογή ή να δει περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε  19 ενεργές στρατηγικές που φέρνουν πελάτες σε δικηγόρους μέσω του SEO

Σεπτέμβριος 2014: Η Apple πρόσθεσε διαλογικά κουμπιά. Αυτά τα κουμπιά επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν άμεσα μια απάντηση στον εκδότη της εφαρμογής. Λίγο αργότερα, η Apple επεκτάθηκε τις ειδοποιήσεις ώθησης στο Apple Watch.

SEO
SEO

Πώς λειτουργούν οι ειδοποιήσεις ώθησης;

Μερικοί από τους παράγοντες που στέλνουν μια ειδοποίηση push περιλαμβάνουν:

Υπηρεσία γνωστοποίησης ώθησης λειτουργικού συστήματος (OSPNS). Κάθε κινητό λειτουργικό σύστημα (OS), συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android, Fire OS, Windows και BlackBerry, έχει τη δική του υπηρεσία.
Εκδότης εφαρμογών. Ο εκδότης εφαρμογών επιτρέπει την εφαρμογή τους με OSPNS. Κατόπιν, ο εκδότης μεταφορτώνει την εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών.
Εφαρμογή πελάτη. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή ενός χρήστη. Λαμβάνει εισερχόμενες ειδοποιήσεις.

Προσθήκη σε μια εφαρμογή

Ο εκδότης της εφαρμογής καταγράφει την υπηρεσία ειδοποίησης ώθησης OS.
Η υπηρεσία OS παρέχει μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) στον εκδότη της εφαρμογής. Το API είναι ένας τρόπος για την επικοινωνία της εφαρμογής με την υπηρεσία.
Ο εκδότης της εφαρμογής προσθέτει το SDK στην εφαρμογή. Το SDK είναι βιβλιοθήκη κωδικών ειδικά για την υπηρεσία ειδοποίησης ώθησης του λειτουργικού συστήματος.
Ο εκδότης της εφαρμογής μεταφορτώνει την εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών.

Ενεργοποίηση χρήστη

Ο χρήστης επισκέπτεται ένα κατάστημα εφαρμογών λειτουργικού συστήματος, κάνει λήψη και κατόπιν εγκαθιστά μια εφαρμογή.
Ο χρήστης ανοίγει την εφαρμογή. Μοναδικά αναγνωριστικά (ταυτότητες) για την εφαρμογή και τη συσκευή, καταχωρούνται στην υπηρεσία ειδοποίησης push push OS.
Τα μοναδικά αναγνωριστικά μεταβιβάζονται πίσω στην εφαρμογή από την υπηρεσία ειδοποίησης ώθησης OS. Επίσης αποστέλλονται στον εκδότη εφαρμογών.
Ο εκδότης της εφαρμογής λαμβάνει και αποθηκεύει τα στοιχεία εγγραφής, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών αναγνωριστικών.

Αποστολή

Ο εκδότης της εφαρμογής συνθέτει ένα μη αυτόματο μήνυμα μέσω μιας διεπαφής χρήστη συνθέτη μηνυμάτων. Ο εκδότης δημιουργεί ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που θα αποσταλεί μέσω του API.
Ο εκδότης ορίζει το κοινό στο οποίο θα αποσταλεί η ειδοποίηση ώθησης.
Ο εκδότης καθορίζει εάν το μήνυμα πρέπει να αποσταλεί αμέσως ή να προγραμματιστεί.

Οι ειδοποιήσεις push μπορούν να στοχεύουν σε τμήματα της βάσης χρηστών σας, ακόμα και εξατομικευμένες για συγκεκριμένους χρήστες εφαρμογών. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα γραπτά μηνύματα SMS. Ωστόσο, απαιτούν επίσης τη διαχείριση των δεδομένων ταυτότητας χρήστη. Και χρειάζονται κάποιο είδος διασύνδεσης για τη σύνταξη μηνυμάτων, τη στόχευσή τους και την αποστολή τους.

Διαβάστε  Τι είναι το Chatgpt - Η Τεχνητή Νουμοσύνη ΑΙ έφτασε

Οι εκδότες μπορούν να κατασκευάσουν αυτή την υποδομή οι ίδιοι ή μπορούν να προσλάβουν έναν πωλητή για να το παραδώσει. Όλο και περισσότερο, οι εκδότες εφαρμογών πληρώνουν για αυτές τις υπηρεσίες αντί να τις κατασκευάζουν, έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην οικοδόμηση μιας μεγάλης εφαρμογής εφαρμογών και η διατήρηση μιας υπηρεσίας γνωστοποίησης push διαμέσου πλατφόρμας, απαιτεί σημαντικούς πόρους και συνεχή συντήρηση. Οι προμηθευτές πλατφόρμας παρέχουν επίσης δυνατότητες όπως:

Αναφορά
Χρονοδρομολόγηση
Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ για κινητά
Συλλογή χαρακτηριστικών χρήστη και κατακερματισμός
Διαχείριση δεδομένων
Ασφάλεια
Υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών

Επιλέγοντας

Οι εφαρμογές iOS απαιτούν από έναν χρήστη να παραχωρεί άδεια σε μια εφαρμογή να στέλνει ειδοποιήσεις push, ενώ το Android και το Fire OS δεν το κάνουν. Η πειστικότητα των χρηστών για συμμετοχή στο διαδίκτυο είναι σημαντική για την επιτυχία των εφαρμογών στο iOS.

Η πλειοψηφία των εφαρμογών iOS εμφανίζει μια τυπική ειδοποίηση iOS κατά την πρώτη άνοιξη της εφαρμογής. Μια καλύτερη προσέγγιση είναι να δείξετε την αξία της επιλογής – για παράδειγμα, με μια προσαρμοσμένη σειρά καλωσορίσματος κατά την πρώτη ανοικτή – κατόπιν αφήστε τον χρήστη να συμμετάσχει αργότερα. Οι μέσες τιμές opt-in για το iOS κυμαίνονται από 58% για εφαρμογές φιλανθρωπίας έως 33% για παιχνίδια.

Οι εφαρμογές υψηλής απόδοσης σε όλες τις βιομηχανικές κατακόρυφες (αυτές στο 90ο εκατοστημόριο) έχουν ποσοστό συμμετοχής άνω του 50%. Οι χρεώσεις συμμετοχής σε ταξιδιωτικές, επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές προσφορές οδηγούν σε κατακόρυφες περιόδους με ποσοστά μεγαλύτερα από 70%.

Πώς εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις ώθησης στους χρήστες;

Κυρίως, οι χρήστες βλέπουν μια ειδοποίηση ως banner ή pop-up ειδοποίηση καθώς χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους. Αυτή η ειδοποίηση εμφανίζεται ανεξάρτητα από το τι κάνει ο χρήστης.

Τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα για κινητά εμφανίζουν ταυτόχρονα ειδοποιήσεις push σε μια ενιαία προβολή. Στην iOS, η Apple διαθέτει ένα Κέντρο ειδοποιήσεων. Το Κέντρο ειδοποιήσεων οργανώνεται με χρονολογική σειρά και οι χρήστες φτάνουν στο Κέντρο ειδοποιήσεων μεταβαίνοντας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης. Οι συσκευές Android εμφανίζουν μη αναγνωσμένα μηνύματα στην οθόνη κλειδώματος.

Το iOS επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ειδοποιήσεις push σε ένα επιμέρους επίπεδο εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τους ήχους και να επιλέξουν το στυλ που χρησιμοποιεί το iOS για την εμφάνιση μιας ειδοποίησης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν το κόκκινο “σήμα” που δείχνει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων στο εικονίδιο αρχικής οθόνης μιας εφαρμογής. Το Android χρησιμοποιεί μια τυπική προσέγγιση banner, την οποία οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος.

Διαβάστε  Κατηγορίες διαφημίσεων στα Social Media

Χρήση τοποθεσίας με ειδοποιήσεις push

Όλα τα λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας ζητούν από τους χρήστες την άδεια να μοιράζονται πληροφορίες τοποθεσίας. Το iOS παρουσιάζει μια ειδοποίηση συμμετοχής στους χρήστες. Το Android προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής τοποθεσίας ως μέρος της ρύθμισης των δικαιωμάτων της εφαρμογής κατά την εγκατάσταση.


Οι εκδότες μπορούν να παρέχουν πιο συναφή μηνύματα χρησιμοποιώντας δεδομένα τοποθεσίας σε συνδυασμό με δεδομένα συμπεριφοράς. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Μια εφαρμογή βελτίωσης κατοικίας στέλνει προσφορές για μονάδες ψύξης κατά τη διάρκεια ενός τοπικού καφέ.
Μια μπουτίκ ειδικών προσκαλεί τους χρήστες σε απόσταση 50 μιλίων από την προσφορά αποκλειστικής προσφοράς VIP.
Μια εθνική αλυσίδα αθλητικών ειδών καλεί τους τοπικούς αγοραστές σε τοπικά αθλητικά αυτόγραφα.

Στρατηγική

Οι ειδοποιήσεις push είναι μια άμεση οδός επικοινωνίας με τους χρήστες. Οι εκδότες εφαρμογών πρέπει να αντιμετωπίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους χρήστες μέσω των ειδοποιήσεων push ως προνόμιο και όχι ως δικαίωμα. Οι εκδότες εφαρμογών πρέπει να παρέχουν αξία. Αν δεν το κάνουν, οι ειδοποιήσεις ώθησης θα αγνοηθούν ή θα απενεργοποιηθούν. Μερικοί χρήστες θα απεγκαταστήσουν την εφαρμογή εντελώς.

Το Analytics και η μέτρηση είναι σημαντικά εργαλεία για τη βελτίωση της απόδοσης της εφαρμογής σας. Αλλά είναι σημαντικό να γράφετε αναγκαστικές ειδοποιήσεις push που είναι πολύτιμες για τους χρήστες και που οδηγούν δράση.

Οι στρατηγικές και οι τακτικές μηνυμάτων πρέπει να μετρηθούν και να δοκιμαστούν. Στρατηγικές όπως η μεγιστοποίηση των ποσοστών opt-in, η εξασφάλιση ότι οι νέοι χρήστες είναι σωστά ενσωματωμένοι και η μείωση των ποσοστών κακοποίησης των χρηστών από το app είναι όλες καθοριστικές για την επιτυχία μιας εφαρμογής. Άλλες στρατηγικές περιλαμβάνουν:

Αντιστοιχία των δεδομένων κάθε χρήστη σε κανάλια (ιστό, κινητό, κατάστημα κλπ.) Για την καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών
Διευκολύνετε τους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο με τα κοινωνικά τους δίκτυα
Ενθάρρυνση των χρηστών να προσχωρήσουν παρέχοντάς τους κίνητρα και παραδείγματα της αξίας που θα παρέχουν οι ειδοποιήσεις σας

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *