Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρω τα καλύτερα ελληνικά sites τεχνολογίας. Οι ιστοσελίδες τεχνολογίας είναι πρωτοπόρες όχι μόνο στον τομέα της πληροφορικής αλλά και στη ζωή μας γενικότερα. Οι καλύτερες ελληνικές σελίδες τεχνολογίας είναι στις πρώτες επιλογές και θέσεις των ανθρώπων αλλά και των μηχανών αναζητήσεων γιατί προσφέρουν αξιόπιστες πληροφορίες όπως και τα μεγαλύτερα ελληνικά forum τεχνολογίας. Ας δούμε παρακάτω ποιες είναι.
1.www.insomnia.grΚατάταξη ALEXA
Το insomnia είναι το μεγαλύτερο site, forum τεχνολογίας στην Ελλάδα. Κάθε λάτρης της τεχνολογίας οφείλει να δημιουργήσει προφίλ στη συγκεκριμένη σελίδα, καθώς έχει να αποκτήσει γνώσεις και βοήθεια από τους καλύτερους στο χώρο αυτό.
2.www.pcsteps.grΚατάταξη ALEXA
To Pc Steps δημιουργεί tutorials τεχνολογίας και οδηγούς τεχνολογίας για το διαδίκτυο τους υπολογιστές και τα περιφερειακά αυτών. Θα ανακαλύψετε μεγάλη γκάμα οδηγών με την δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματά σας στα σχόλια.
3.www.adslgr.comΚατάταξη ALEXA
Το ADSLgr είναι κι αυτό ένα forum, site τεχνολογίας και ανήκει δικαίως σε ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά sites στην Ελλάδα. Πλούσια ειδησεογραφία και τεχνολογικά νέα, με ατελείωτες κατηγορίες στο forum, όπου καλύπτουν ακόμα και τον απαιτητικό επισκέπτη.
4.www.techblog.grΚατάταξη ALEXA
Το tech blog παρουσιάζει ειδήσεις τεχνολογίας, όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, reviews σε υπολογιστές, tablets, gadgets, κινητά τηλέφωνα, internet και περιφερειακά αυτών με μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό.
5. www.techgear.grΚατάταξη ALEXA
To Tech Gear παρέχει στο κοινό της τεχνολογίας ειδήσεις με τις τελευταίες εξελίξεις, social media ενημερώσεις και ειδήσεις. Επίσης παρουσιάζει πολλούς οδηγούς σχετικά με το Internet, Gaming και την κινητή τηλεφωνία.
6. www.newside.grΚατάταξη ALEXA
Το News side δεν είναι εξ ολοκλήρου site τεχνολογίας, καθώς περιέχει ειδησεογραφία σε όλους τους τομείς όπως τα αθλητικά, πολιτική, κοινωνικά και πολλά άλλα. Στον τομεά της τεχνολογίας περιέχει οδηγούς τεχνολογίας με εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες.
7. www.thelab.grΚατάταξη ALEXA
To thelab είναι μια ιστοσελίδα τεχνολογίας ή οποία ανήκει και στη κατηγορία των ελληνικών forum τεχνολογίας. Βρείτε τα πάντα γύρω από τους υπολογιστές και το διαδίκτυο από τους μεγαλύτερους γνώστες των υπολογιστών.
8. www.digitallife.grΚατάταξη ALEXA
Στο Digital Life δεν θα βρείτε μόνο ειδήσεις τεχνολογίας. Πραγματοποιούν αναλυτικά reviews υπολογιστών κινητών τηλεφώνων, και περιφερειακών με μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. Διαβάστε επίσης τα τελευταία νέα από σειρές τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
9. www.dwrean.netΚατάταξη ALEXA
Το δωρεάν ασχολείται κυρίως με εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα αλλά και υπολογιστών. Αυτό που με τράβηξε περισσότερο είναι οι How-to οδηγοί τεχνολογίας με ανάλυση βήμα προς βήμα.
10. www.secnews.grΚατάταξη ALEXA
Θα ήταν αδύνατο να απουσιάζει το secnews από την λίστα με τα καλύτερα sites τεχνολογίας. Διαθέτει εξειδίκευση στην ασφάλεια του διαδικτύου με πολύ χρήσιμους οδηγούς και άρθρα για το χακάρισμα λογαριασμών των επιτήδειων και την αντιμετώπιση κακόβουλων επιθέσεων.

Πιστεύετε ότι πρέπει η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται σε αυτό το άρθρο ; Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    1 comment on “Τα καλύτερα ελληνικά sites τεχνολογίας

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.