Πως αναβάθμισα το Laptop Toshiba Satelite C 75 Satelite 14 D
Πως αναβάθμισα το Laptop Toshiba Satelite C 75 Satelite 14 D

Γεια χαρά φίλοι και φίλες. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας σκέψεις μου και αναβαθμίσεις που έκανα στο Laptop Toshiba Satelite C 75 – 14D.Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο Laptop περίπου 2 χρόνια πριν, τον Μάρτιο του 2014 και έχω να αναλύσω αρκετά πράγματα.
Επέλεξα Laptop και όχι Desktop ώστε να είναι πιο  εύχρηστο στις μετακινήσεις, όποτε αυτό είναι αναγκαίο και ταυτόχρονα να διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις Gaming, προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο, Streamming, ουσιαστικά μια γενική ανταπόκριση σε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.
Το Laptop συνολικά στοίχισε κοντά στα 1.400 Ευρώ !
Μετά απο εξαντλητικές ώρες λειτουργίας μέχρι και σήμερα το Laptop εξακολουθεί να λειτουργεί σε υψηλές πτήσεις, αλλά βοήθησα και εγώ σημαντικά σε αυτό. Στο κομμάτι του Hardware το πρώτο θέμα που προέκυψε αλλά πολύ σημαντικό ήταν το θέμα μπαταρίας.
Το γνωστό πρόβλημα σε όλους, δεν είχε την αντοχή να κρατήσει πάνω από 5 λεπτά μόλις έβγαινε από το ρεύμα με αποτέλεσμα να κάνει βίαια Shut Down, χωρίς ευτυχώς να μου δημιουργήσει σοβαρότερα προβλήματα μέχρι να την αλλάξω. Η μπαταρία που είχε ήταν της Toshiba, και την άλλαξα με μια συμβατή της εταιρείας 2-Power με την διαφορά ότι η νέα προσφέρει περισσότερα mah, έχοντας ως στόχο να διαρκεί η περισσότερο.
Στη συνέχεια προχώρησα σε αναβάθμιση της μνήμης Ram, με 2 νέες της εταιρείας Crusial από 8 GB. Η διαφορά απερίγραπτη στο θέμα ταχύτητας, αλλά έλειπε ο δίσκος SSD για να δέσει το γλυκό. Ειδικά για τα Laptop ο δίσκος παίζει σημαντικό ρόλο στα Games, διότι η αναβάθμιση

Samsung SSD 850 Evo
Samsung SSD 850 Evo

στη κάρτα γραφικών είναι δύσκολη έως αδύνατη όπως στο δικό μου.
Η επιλογή ήταν επιλεκτική αλλά και ακριβή. Διάλεξα τον Samsung SSD 850 Evo, ένα αριστούργημα με 3D V-NAND technology, υψηλού επιπέδου προστασία στην υπερθέρμανση, βελτιωμένο με TurboWrite technology με 2 φορές υψηλότερη ταχύτητα από τους κοινούς SSD της αγοράς.

Διαβάστε  Η δυσκολία με την ανάκτηση δεδομένων SSD

Πλέον τα χαρακτηριστικά του Laptop είναι τα παρακάτω :
CPU
Intel Core i5 4200M @ 2.50GHz
Haswell 22nm Technology
RAM
16,0GB Dual-Channel DDR3 @ 931MHz (10-10-10-32)
Motherboard
Type2 – Board Vendor Name1 Type2 – Board Product Name1 (U3E1)
Graphics
VW246 (1600×900@60Hz)
Generic PnP Monitor (1600×900@60Hz)
Intel HD Graphics 4600 (Toshiba)
1023MB NVIDIA GeForce 710M (Toshiba)    60 °C
ForceWare version: 364.72
SLI Disabled – Οθόνη 17 ιντσών
Storage
465GB Samsun SSD 850 EVO 500G SCSI Disk Device (SSD)    39 °C
698GB ASMT 2115 USB Device (USB (SATA))    31 °C
Optical Drives
DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device
TSSTcorp CDDVDW SU-208DB SCSI CdRom Device
DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device
DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device
Audio
Συσκευή High Definition Audio
Ολοκληρώνοντας, ένα Laptop όπως και ένα Desktop χρειάζεται καθαρισμό μια φορά τον χρόνο από ειδικό τεχνικό για αποφυγή υπερθέρμανσης που θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα προβλήματα. Πλέον το Laptop από θέμα αναβάθμισής στο κομμάτι του Hardware έχει τερματίσει.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *