Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πώς να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας στο Google Maps

Google news
Πώς να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας στο Google Maps

Αναλυτικός Οδηγός Καταχώρησης Επιχείρησης στο Google Maps (2024)

Η δημιουργία προφίλ στο Google Maps για την επιχείρησή σας είναι μια απλή και δωρεάν διαδικασία που μπορεί να φέρει σημαντικά οφέλη, όπως:

Αυξημένη ορατότητα: Η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στους Χάρτες Google και στην Αναζήτηση Google, όταν οι χρήστες αναζητούν σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες στην περιοχή σας.
Περισσότεροι πελάτες: Η παρουσία σας στους Χάρτες Google σας επιτρέπει να προσεγγίζετε δυνητικούς πελάτες που ψάχνουν για επιχειρήσεις σαν τη δική σας.
Αλληλεπίδραση με τους πελάτες: Μπορείτε να απαντάτε σε κριτικές, να δημοσιεύετε ενημερώσεις και να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας απευθείας στο προφίλ σας.
Δωρεάν ανάλυση: Το Google My Business σας παρέχει δωρεάν στατιστικά στοιχεία για να παρακολουθείτε την απόδοση της καταχώρησής σας και να βλέπετε πώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με αυτήν.

Ακολουθούν τα βήματα για την καταχώρηση της επιχείρησής σας στο Google Maps το 2024:

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Google My Business:

Επισκεφθείτε το https://www.google.com/business/.
Κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε τώρα”.
Εισαγάγετε το όνομα της επιχείρησής σας και την τοποθεσία σας.
Επιλέξτε την κατηγορία που αντιστοιχεί στην επιχείρησή σας.
Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία σας στην επιχείρηση.

2. Συμπληρώστε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας:

Προσθέστε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τον ιστότοπό σας.
Καθορίστε το ωράριο λειτουργίας σας.
Προσθέστε φωτογραφίες της επιχείρησής σας, του εσωτερικού χώρου και των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.
Γράψτε μια περιγραφή της επιχείρησής σας.

Διαβάστε  Προβολή στο Google Maps μόνο με διαφήμιση

3. Βελτιστοποιήστε την καταχώρησή σας:

Χρησιμοποιήστε σχετικά λέξεων-κλειδιών στο όνομα, την περιγραφή και τις κατηγορίες της επιχείρησής σας.
Δημοσιεύετε τακτικά ενημερώσεις, όπως προσφορές, εκδηλώσεις και νέα προϊόντα.
Απαντήστε σε κριτικές πελατών, τόσο θετικές όσο και αρνητικές.
Ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να αφήσουν κριτικές.

4. Διαχειριστείτε την καταχώρησή σας:

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε την καταχώρησή σας από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή.
Κάντε αλλαγές στις πληροφορίες της επιχείρησής σας.
Δημοσιεύστε ενημερώσεις, φωτογραφίες και προσφορές.
Απαντήστε σε κριτικές πελατών.
Δείτε στατιστικά στοιχεία για την απόδοση της καταχώρησής σας.

Επιπλέον Συμβουλές για το 2024:

Επωφεληθείτε από τις νέες δυνατότητες: Το Google My Business εξελίσσεται συνεχώς. Ελέγχετε τακτικά για νέες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρησή σας. Για παράδειγμα, το 2024, ίσως να μπορείτε να προσθέσετε βίντεο στην καταχώρησή σας ή να χρησιμοποιήσετε μηνύματα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τους πελάτες σας.
Εστιάστε στις κριτικές: Οι κριτικές των πελατών παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι χρήστες βλέπουν την επιχείρησή σας. Ενθαρρύνετε τους ικανοποιημένους πελάτες να αφήσουν θετικές κριτικές και απαντήστε σε όλες τις κριτικές, καλές και κακές. Για τις αρνητικές κριτικές, ευχαριστήστε τον πελάτη για τα σχόλιά του και εξηγήστε πώς σκοπεύετε να βελτιώσετε την κατάσταση.
Χρησιμοποιήστε ερωτήσεις και απαντήσεις: Η ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων στο προφίλ σας επιτρέπει στους πελάτες να σας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας. Προσθέστε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για να βοηθήσετε τους πελάτες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.
Εκμεταλλευτείτε τα τοπικά γεγονότα: Εάν η επιχείρησή σας συμμετέχει σε τοπικά γεγονότα, προσθέστε τα στο προφίλ σας. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.
Βεβαιωθείτε ότι η καταχώρησή σας είναι συνεπής σε όλους τους διαδικτυακούς καταλόγους: Όταν οι πληροφορίες της επιχείρησής σας είναι συνεπείς σε όλους τους διαδικτυακούς καταλόγους, βοηθά στη βελτίωση της κατάταξής σας στην τοπική αναζήτηση Google.

Διαβάστε  5 λόγοι που οι κριτικές στη Google βοηθάνε το Google Maps και την επιχείρηση σου

Συμβουλές:

Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες της επιχείρησής σας είναι ακριβείς και ενημερωμένες.
Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για να προσελκύσετε την προσοχή των χρηστών.
Απαντήστε σε κριτικές πελατών το συντομότερο δυνατό.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *