Είναι ερώτημα πολλών ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν ή αναβαθμίσουν το Laptop τους και η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ. Οι περισσότεροι δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους ενώ παρατηρούν να μην διαρκεί χωρίς ρεύμα, πολλές φορές έως καθόλου ! Το μήνυμα το έχετε λάβει και πρέπει επειγόντως να αλλάξετε μπαταρία καθώς το μηχάνημα και τα εξαρτήματα του, φθείρονται συνεχώς διότι δεν τροφοδοτούνται σωστά και με το ανάλογο voltage.

Είναι ασφαλές να αναβαθμίσω μπαταρία Laptop από 4400mah σε 5200mah η περισσότερο ?
Είναι ασφαλές να αναβαθμίσω μπαταρία Laptop από 4400mah σε 5200mah η περισσότερο ?

Laptop χωρίς μπαταρία δεν δύναται να λειτουργεί σωστά και στο άρθρο αυτό θα εξηγήσω αν μπορούμε να αγοράσουμε μπαταρία με περισσότερο mΑh από όσο αναφέρει ο κατασκευαστής. Σε αυτό που πρέπει να εστιάσετε είναι στην ένδειξη Voltage, δηλαδή να είναι όσο πιο κοντά γίνεται με του προηγούμενυ μοντέλου ώστε να μην το κάψετε τελείως.
Μια λογική σκέψη είναι ότι μια μπαταρία με 5200mAh θα διαρκέσει περισσότερο από μια άλλη με 4400 mAh. Δεν είναι λάθος και υπάρχει μια πραγματικότητα σε αυτό ως ένα βαθμό, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που συμβαίνει.
Εξηγούμεθα :
Εφόσον το Laptop σας χρειάζεται 20 Watts ενέργειας  για να λειτουργεί ανά ώρα. Μια μπαταρία η οποία αποθηκεύει 60WH θα κρατήσει περίπου χωρίς ρεύμα 3 ώρες. Σε αυτό το σημείο θα δούμε αναλυτικά που εμπλέκονται τα mAh στην όλη διαδικασία.
Μια απλή μαθηματική πράξη θα μας βοηθήσει :
millamps(mAh)  x voltage (V) = watt hours (WH)
Παράδειγμα 1 : 4400 mAh x 11.1 V = 48.8 WH   επίσης  4400 mAh @ 10.8 = 47.5 WH
Παράδειγμα 2 : 5200 mAh x 11.1 V = 57.7 WH   επίσης   5200 mAh @ 10.8 = 56.1 WH
Συνεπώς μιλάμε για το MAX Capacity, δηλαδή την μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης που μπορεί να έχει μια μπαταρία, ώστε να κρατήσει περισσότερο χωρίς ρεύμα. Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι θέλει και παραπάνω ώρα για να φορτίσει. Το συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μια μπαταρία να έχει περισσότερα Mah αλλά χρειάζεται προσοχή στα V. Αν δηλαδή ο κατασκευαστής του Laptop σας έχει ως όριο π.χ τα 12 V καλό θα είναι να μην τα ξεπεράσετε ! Όλες τις προδιαγραφές της μπαταρίας αν δεν έχετε το Manual θα τις βρείτε να αναγράφονται πάνω στη μπαταρία.
Για οποιαδήποτε απορία σας αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.