Δεν μπορείτε να μιλήσετε για μάρκετινγκ περιεχομένου χωρίς δημιουργία. Ως ειδικοί στο Content Marketing εάν η δημιουργία περιεχομένου, δεν είναι προτεραιότητα, μπορείτε επίσης να αποχαιρετήσετε την επιτυχία. Για να επιτύχετε το εξαιρετικό περιεχόμενο που χρειάζεστε, δεν αρκεί να γνωρίζετε τα βασικά της γραφής ή της δημιουργίας. Πρέπει να είστε οπλισμένοι με όλα όσα πρέπει για να δημιουργήσετε. Ωστόσο, πρέπει να ξεκινήσετε με τα βασικά. Εάν το έχετε ήδη ή γνωρίζετε αρκετά καλά το αντικείμενο, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε τις συμβουλές για να βελτιώσετε τη δημιουργία αρθρογραφίας.

Έχω επισημάνει πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ικανότητες σας. Ας πάμε κατευθείαν σε αυτό.

Γράψτε πρωτότυπο, σχετικό και ακριβές περιεχόμενο

Ένα λάθος που μπορεί να κάνει ένας δημιουργός περιεχομένου είναι να σκέφτεται την ποσότητα και την κατάταξη για τις μηχανές αναζήτησης, γιατί ξεχνάει το πιο σημαντικό πράγμα, που είναι η ποιότητα του περιεχομένου του. Πέρασαν οι εποχές που μπορούσατε απλά να συναρμολογήσετε οτιδήποτε για την Google.

Οι μηχανές αναζήτησης είναι πλέον πιο έξυπνες και αν δεν έχετε ποιοτικό περιεχόμενο, δεν θα έχει καλή απόδοση και ενδέχεται να μην ανέβει ποτέ εφόσον, δεν είναι πρωτότυπο. Επίσης, ακόμα κι αν οι μηχανές αναζήτησης βρουν το περιεχόμενό σας, θα βλάψει την επισκεψιμότητά και την αντίληψη της εταιρείας σας, εάν θεωρηθεί από τους αναγνώστες ότι παράγετε κείμενο κατώτερου επιπέδου. Η στόχευση πρέπει να γίνεται με γνώμονα την ποιότητα. Αν για παράδειγμα έχετε λογιστικό γραφείο Αθήνα, δημιουργήστε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικές με τον κλάδο και τα πλεονεκτήματα σας.

Διαβάστε  Δημιουργία Επαγγελματικής ιστοσελίδας

Φανταστείτε τη ζημιά στο Brand σας εάν μια ομάδα ανθρώπων αφήσει κακές κριτικές για το περιεχόμενό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι τελικά γράφετε για ανθρώπους και επομένως θα πρέπει να τους σκεφτείτε όταν δημιουργείτε.

Γράψτε για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας

Όπως είπα προηγουμένως, γράφετε σε άλλους, οπότε φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Είναι υπέροχο που ξέρεις μεγάλες, άγνωστες λέξεις. Ωστόσο, μπορεί να μην χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε όταν γράφετε περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, εκτός εάν τα εξηγείτε. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να διαβάσουν ένα σχολικό βιβλίο ή ένα ακαδημαϊκό περιοδικό όταν μελετούν ένα άρθρο. θέλουν να διαβάζουν περιεχόμενο που είναι εύκολο να διαβαστεί και να κατανοηθεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην επικοινωνία παρά να εντυπωσιάσετε τους αναγνώστες σας με το λεξιλόγιό σας.

Επίσης, χρησιμοποιήστε ένα ύφος συνομιλίας για να μπορούν να έρθουν μαζί σας και να μην χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Είναι σημαντική η πρώτη σελίδα στη Google, αλλά με κείμενα που πουλάνε!

Παρέχετε απαντήσεις ή λύσεις

Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν σε μια μηχανή αναζήτησης για να κάνουν ένα ερώτημα, αναζητούν μια απάντηση ή μια λύση σε ένα πρόβλημα. Έτσι, εάν μπορείτε να τους παρέχετε αυτό που αναζητούν, καθιερώνετε τον εαυτό σας ή το εμπορικό σήμα σας ως ειδικό σε αυτόν τον τομέα. Πάνω σε αυτό το ερώτημα, μπορεί να είναι ο ιστότοπός σας για πληροφορίες στον τομέα σας. Είναι κάτι που θέλετε, επειδή η μετατροπή ατόμων που εμπιστεύονται την εταιρεία σας είναι ευκολότερη από τη μετατροπή ατόμων που δεν το κάνουν.

Διαβάστε  Πόσο Αποτελεσματικό είναι το SEO;

Συνδυάστε το με βίντεο και εικόνες

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, οι άνθρωποι βομβαρδίζονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με έναν μεγάλο αριθμό ασταμάτητα γραπτών λέξεων (κείμενο). Αν θέλετε να τους κρατήσετε αφοσιωμένους, θα πρέπει να χωρίσετε το άρθρο σας με εικόνες, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο οπτικά σχετικό περιεχόμενο.

Πάντα να κοιτάτε για διορθώσεις

Ποτέ μην δημοσιεύετε το άρθρο σας χωρίς να το διορθώσετε. Πρέπει να το τσεκάρετε, αλλά και να ρίξετε μια προσεκτική ματιά. Είναι ανθρώπινο καθώς μπορεί να χάσετε κάποια λάθη, επειδή πιθανότατα θα διαβάζετε την εργασία σας με βάση αυτό που εννοούσατε και όχι με βάση αυτό που γράφτηκε. Και πάλι, συνιστάται να διαβάζετε δυνατά για να εντοπίζετε εύκολα τα σφάλματα. όχι μόνο γραμματικά λάθη αλλά και δομικά λάθη.

Τέλος, θυμηθείτε να δημιουργήσετε επίσης έναν ισχυρό τίτλο, γιατί θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του κοινού-στόχου σας από την αρχή. Διαφορετικά, θα γράφετε εξαιρετικό περιεχόμενο και δεν θα προσεγγίζετε τους κατάλληλους ανθρώπους, επειδή η επικεφαλίδα δεν είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για να τη δουν. Αναλύσαμε πέντε συμβουλές για τη βελτίωση της δημιουργίας περιεχομένου. Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *