Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Χρειάζεται αναβάθμιση ή αλλαγή το laptop σας ; Πως να το ξέρετε (Αναλυτικός Οδηγός)

Google news

Η απόφαση για την αναβάθμιση ή η αντικατάσταση ενός φορητού υπολογιστή είναι μια μεγάλη απόφαση και μπορεί να είναι περίπλοκο να γνωρίζετε πότε ή ακόμα και αν θέλετε. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν το έργο αξίζει τον κόπο, εάν είναι φθηνότερο να αντικατασταθεί ή να ξαναχτιστεί, και εάν πρέπει ή όχι να το κάνετε πραγματικά.

Τα διάφορα εξαρτήματα ενός φορητού υπολογιστή δεν είναι τόσο εύκολο να αντικατασταθούν όσο σε έναν Desktop υπολογιστή, αλλά είναι σίγουρα δυνατή η αναβάθμιση ενός φορητού υπολογιστή αν έχετε την υπομονή και τα κατάλληλα εργαλεία. Τούτου λεχθέντος, μερικές από τις παρακάτω προτάσεις περιλαμβάνουν τη χρήση εξωτερικού υλικού για συμπλήρωση για παρωχημένα, ελλείποντα ή κατεστραμμένα εσωτερικά εξαρτήματα.

Περάστε στην παρακάτω ενότητα που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο λόγο που θέλετε να αναβαθμίσετε ή να αντικαταστήσετε το φορητό σας υπολογιστή. Θα βρείτε τις επιλογές σας και τις προτάσεις σας για το τι πρέπει να κάνετε σε κάθε σενάριο.

Συμβουλή: Εάν ο φορητός υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά, θα μπορούσατε να αποφύγετε να ξοδέψετε χρόνο για να το αναβαθμίσετε ή να τον αντικαταστήσετε, απλώς ακολουθώντας κάποιους οδηγούς πώς να ξεκινήσετε να εργάζεστε ξανά. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε έναν υπολογιστή που δεν θα ενεργοποιηθεί αν αυτό συμβαίνει.

Σημείωση: Αν αποφασίσετε να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας από έναν επαγγελματία αντί να αντικαταστήσετε τα μέρη σας ή να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο σύστημα, ανατρέξτε στην ενότητα Ολοκλήρωση του υπολογιστή σας: Πλήρεις συχνές ερωτήσεις για μερικές συμβουλές.

Το laptop μου είναι πολύ αργό

Το βασικό υλικό που καθορίζει την ταχύτητα ενός υπολογιστή είναι η CPU και η μνήμη RAM. Θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε αυτά τα εξαρτήματα, αλλά δεν είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνετε σε ένα φορητό υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, εάν διαπιστώσετε ότι είτε είναι κατεστραμμένα ή δεν είναι μέχρι τα ίδια στις απαιτήσεις σας, η αντικατάσταση του φορητού υπολογιστή είναι μάλλον μια σοφή απόφαση.

Ωστόσο, από τα δύο, η μνήμη είναι η πιο εύκολη λύση. Εάν χρειάζεστε περισσότερη μνήμη RAM ή θα θέλατε να αντικαταστήσετε μια χαλασμένη μνήμη, και είστε εντάξει να το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να ανοίξετε το κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή και να αντικαταστήσετε με προσοχή την μνήμη.

Πριν ανοίξετε το φορητό σας υπολογιστή και αντικαταστήσετε κάτι ή τον πετάξετε και αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο, θα πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε μερικά πιο εύκολα και λιγότερο ακριβά πράγματα. Ένα αργό φορητό υπολογιστή μπορεί να τον κάνει να φαίνεται ότι χρειάζεται να αντικατασταθεί ή να αναβαθμιστεί όταν το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι λίγο TLC.

Δείτε πόσο αποθηκευτικό χώρο έχετε

Εάν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή είναι χαμηλός στον ελεύθερο χώρο, μπορεί σίγουρα να αλλοιώσει τα πράγματα και να κάνει τα προγράμματα να ανοίξουν πιο αργά ή να περιμένετε για ένα save μια ζωή.

Εάν πρέπει να μετακινήσετε μερικά μεγάλα αρχεία από το σκληρό σας δίσκο για να ελευθερώσετε γρήγορα χώρο για να δείτε αν αυτό βοηθά τη συνολική απόδοση, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ελεύθερου αναλυτή χώρου στο δίσκο για να δείτε πού πηγαίνει όλος ο χρησιμοποιούμενος χώρος.

Διαβάστε  Επισκευή σκληρού εξωτερικού δίσκου – Πως γίνεται

Διαγραφή ανεπιθύμητων αρχείων

Τα προσωρινά αρχεία μπορούν να καταλάβουν φορτία ελεύθερου χώρου με την πάροδο του χρόνου, συμβάλλοντας όχι μόνο σε ένα πλήρες σκληρό δίσκο, αλλά και δυσκολευόντας την επιτυχία των επιδόσεων κάνοντας τα προγράμματα να εργάζονται σκληρότερα ή να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κάνουν τα καθημερινά τους καθήκοντα.

Ξεκινήστε με την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Αυτά τα αρχεία είναι ασφαλή για την κατάργηση, αλλά όταν απομείνουν και δεδομένου του χρόνου, σίγουρα θα επιβραδύνει το φορτίο της σελίδας και ενδεχομένως και ολόκληρο τον υπολογιστή.

Επίσης, διαγράψτε τυχόν προσωρινά αρχεία που ενδέχεται να κρατούν τα Windows. Μπορούν συχνά να χρησιμοποιούν πολλαπλά gigabytes αποθηκευτικού χώρου.

Κάντε Defrag το σκληρό σας δίσκο

Καθώς όλο και περισσότερα αρχεία προστίθενται και αφαιρούνται από το σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή σας, η συνολική δομή των δεδομένων γίνεται κατακερματισμένη και επιβραδύνει τους χρόνους ανάγνωσης και εγγραφής.

Μπορείτε να κάνετε Defrag το σκληρό δίσκο με ένα δωρεάν εργαλείο defrag όπως το Defraggler. Εάν ο φορητός υπολογιστής σας χρησιμοποιεί ένα SSD αντί για έναν παραδοσιακό σκληρό δίσκο, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Ελέγξτε για κακόβουλα προγράμματα

Μπορεί να φαίνεται περίεργο να ελέγχετε για ιούς όταν εξετάζετε αν θα πρέπει να αντικαταστήσετε ή να ενημερώσετε το φορητό υπολογιστή σας, αλλά το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να είναι ένας σοβαρός λόγος για έναν αργό φορητό υπολογιστή.

Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς ώστε να παραμείνετε πάντα προστατευμένοι από απειλές ή να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για ιούς πριν εκκινήσετε, αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε.

Χρειάζομαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

Εάν εκτελέσετε τις παραπάνω εργασίες, δεν έχετε ξεκαθαρίσει αρκετό χώρο αποθήκευσης ή εάν χρειάζεστε επιπλέον σκληρούς δίσκους στο φορητό σας υπολογιστή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων ή να αποθηκεύσετε δεδομένα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης του φορητού υπολογιστής.

Το καλύτερο πράγμα για τις εξωτερικές συσκευές είναι ότι είναι εξωτερικές, συνδέονται με το φορητό υπολογιστή μέσω USB αντί να κάθονται μέσα στο περίβλημα του φορητού υπολογιστή σαν τον κύριο σκληρό δίσκο. Αυτές οι συσκευές παρέχουν άμεσο πρόσθετο χώρο στο σκληρό δίσκο για οποιονδήποτε λόγο όπως αρχεία εγκατάστασης λογισμικού, συλλογές μουσικής και βίντεο κ.λπ.

Η αγορά ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι φθηνότερη και πολύ πιο εύκολη από την αντικατάσταση του εσωτερικού.

Καθαρίστε το Laptop

Εάν τα ανοίγματα στους ανεμιστήρες του φορητού σας υπολογιστή είναι γεμάτα σκόνη, τρίχες και άλλη βρωμιά, τα εσωτερικά εξαρτήματα μπορούν να ζεσταθούν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θεωρείται ασφαλές. Αυτό μπορεί να τα αναγκάσει να εργάζονται υπερωρίες που μπορούν να πάρουν τον πρωταρχικό σκοπό τους να κρατήσουν το φορητό υπολογιστή σας σε κορυφαία κατάσταση λειτουργίας.

Ο καθαρισμός αυτών των περιοχών του φορητού υπολογιστή μπορεί να δροσίσει το εσωτερικό καθώς και να αποτρέψει οποιοδήποτε υλικό από την υπερθέρμανση.

Διαβάστε  Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από μια κατεστραμμένη κάρτα μνήμης ή USB Drive

Ο σκληρός δίσκος του Laptop μου δεν λειτουργεί

Γενικά, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τον κακό σκληρό σας δίσκο από το να αγοράσετε ένα εντελώς νέο φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, η απόφασή σας για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι η κίνηση είναι πραγματικά ανεπανόρθωτη.

Αν νομίζετε ότι πρέπει να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή σας, εκτελέστε πρώτα μια δωρεάν δοκιμή σκληρού δίσκου, για να ελέγξετε ξανά ότι υπάρχουν πραγματικά προβλήματα με αυτό.

Ορισμένοι σκληροί δίσκοι είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας, αλλά εκπέμπουν ένα σφάλμα που τους κάνει να σταματήσουν την κανονική διαδικασία εκκίνησης που φαίνεται να είναι κακή και χρειάζονται αντικατάσταση. Για παράδειγμα, ο σκληρός σας δίσκος μπορεί να είναι εντάξει αλλά ο φορητός υπολογιστής σας έχει ρυθμιστεί για εκκίνηση σε μια μονάδα flash κάθε φορά που ξεκινά ο υπολογιστής σας και γι ‘αυτό δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία ή το λειτουργικό σας σύστημα.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι σκληροί δίσκοι είναι πραγματικά ελαττωματικοί και χρειάζονται αντικατάσταση. Εάν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή είναι κακός, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον σκληρό σας δίσκο με ένα λειτουργικό.

Η οθόνη του Laptop δεν λειτουργεί σωστά

Μια σπασμένη ή απλώς μια γενικά λιγότερο άψογη οθόνη φορητού υπολογιστή μπορεί να σας κάνει δυσκολέψει πολύ στις εργασίες σας. Η επισκευή ή η αντικατάσταση της οθόνης είναι σίγουρα εφικτή και δεν είναι τόσο ακριβή όσο η αντικατάσταση ολόκληρου του φορητού υπολογιστή.

Σε αυτή την περίπτωση έχετε δυο επιλογές. Η πρώτη επιλογή αφορά εσάς και στο πως θα μπορέσετε να κάνετε την αλλαγή της οθόνης μόνοι σας. Η δεύτερη αφορά έναν τεχνικό που θα κάνει την δουλειά για εσάς.

Ωστόσο, μια εύκολη λύση αν ο φορητός υπολογιστής σας είναι πιο σταθερός από τον mobile, είναι να συνδέσετε απλά μια οθόνη σε μια θύρα βίντεο (π.χ. VGA ή HDMI) στο πλάι ή στο πίσω μέρος του φορητού υπολογιστή.

Η μπαταρία του Laptop ή συνολικά ο υπολογιστής δεν φορτίζει

Η αντικατάσταση ολόκληρου του φορητού υπολογιστή όταν δεν τροφοδοτείται είναι συνήθως υπερβολή καθώς είναι πιθανό να έχει μόνο πρόβλημα φόρτισης. Το ζήτημα μπορεί να βασιστεί στο καλώδιο τροφοδοσίας, στην μπαταρία ή (λιγότερο πιθανό) στην πηγή ενέργειας.

Σε περίπτωση κακής μπαταρίας φορητού υπολογιστή ή καλωδίου φόρτισης, μπορεί απλά να αντικατασταθεί. Ωστόσο, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η μπαταρία είναι το πρόβλημα συνδέοντας το φορητό υπολογιστή χωρίς να έχει συνδεθεί η μπαταρία. Εάν ο φορητός υπολογιστής ανάψει, τότε φταίει η μπαταρία.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία από το πίσω μέρος του φορητού υπολογιστή για να δείτε τι είδους μπαταρία χρησιμοποιεί ο φορητός σας υπολογιστής και χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες αυτές για να αναζητήσετε μια αντικατάσταση.

Είναι καλύτερο να δοκιμάσετε το καλώδιο φόρτισης κάποιου άλλου, αν μπορείτε, προτού να αγοράσετε το δικό σας αντικαταστάτη, μόνο για να βεβαιωθείτε ότι η δική σας είναι πραγματικά ελαττωματική.

Διαβάστε  3 Κορυφαίες συμβουλές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας

Εάν ο νεκρός ή πεθαμένος φορητός σας υπολογιστής δεν προκαλείται από την μπαταρία ή το καλώδιο φόρτισης, σκεφτείτε το να το συνδέσετε κάπου αλλού, όπως σε διαφορετική πρίζα τοίχου ή εφεδρική μπαταρία.

Εάν διαπιστώσετε ότι τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι αυτά που φταίει για το laptop που δεν διατηρείτε ενεργό, θα πρέπει να αντικαταστήσετε το Laptop.

Θέλω ένα νεότερο λειτουργικό σύστημα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν συνιστάται να αγοράσετε ένα εντελώς νέο φορητό υπολογιστή μόνο για την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι νεότεροι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε σχεδόν πάντα να εγκαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα στον υπάρχοντα σκληρό σας δίσκο χωρίς να αντικαταστήσετε τίποτα.

Για παράδειγμα, εάν ο φορητός υπολογιστής σας χρησιμοποιεί Windows XP και θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 10, υπάρχει ήδη μια καλή πιθανότητα ότι το Laptop υποστηρίζει την αναβάθμιση, οπότε μπορείτε να αγοράσετε τα Windows 10, να διαγράψετε το XP από το σκληρό δίσκο και να εγκαταστήσετε νεότερο λειτουργικό σύστημα. Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι απαιτήσεις του συστήματος για το λειτουργικό σύστημα που θέλετε.

Εάν διαπιστώσετε ότι το λειτουργικό σύστημα απαιτεί τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM, 20 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο και επεξεργαστή 1 GHz ή ταχύτερο και ο φορητός σας υπολογιστής διαθέτει ήδη αυτά τα πράγματα, είναι σωστό να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα χωρίς να χρειαστεί αναβάθμιση του φορητού υπολογιστή.

Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι οι φορητοί υπολογιστές να ανταποκριθούν στην απαίτηση αυτή. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, εξετάστε τι έχει ειπωθεί στις παραπάνω ενότητες σχετικά με το υλικό που χρειάζεστε – εάν χρειάζεστε περισσότερη μνήμη RAM, μπορείτε μάλλον να το αντικαταστήσετε, αλλά μια ταχύτερη CPU πιθανώς απαιτεί την αγορά ενός εντελώς νέου φορητού υπολογιστή .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο πληροφοριών συστήματος για να ελέγξετε τι είδους υλικό είναι μέσα στον υπολογιστή σας.

Λείπει από το Laptop μια μονάδα δίσκου CD / DVD / BD

Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές σήμερα δεν διαθέτουν μονάδα οπτικού δίσκου. Το καλό είναι ότι για τους περισσότερους από εσάς, δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε τη μονάδα δίσκου ή να αντικαταστήσετε το φορητό σας υπολογιστή για να το διορθώσετε.

Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αγοράσετε μια σχετικά μικρή εξωτερική μονάδα οπτικού δίσκου που συνδέεται μέσω USB και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε Blu-ray ή DVD, να αντιγράφετε αρχεία από και προς δίσκους κ.λπ.

Συμβουλή: Εάν έχετε μια μονάδα οπτικού δίσκου αλλά δεν λειτουργεί σωστά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να διορθώσετε μια μονάδα δίσκου DVD / BD / CD που δεν ανοίγει πριν κοιτάξετε να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημα ή να αγοράσετε ένα νέο ODD. Αν χρειάζεται από την άλλη Format το Laptop σας και θέλετε τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς στο PC σας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Θέλω κάτι καινούριο

Μερικές φορές είναι καιρός να προχωρήσετε, μόνο και μόνο επειδή είστε έτοιμοι για κάτι νέο και καλύτερο.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.