Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Αλλαγές προφίλ στο Pinterest: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις και οι Marketers

Google news

Χρησιμοποιείτε το Pinterest για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο blog ή την επιχείρησή σας;

Αναρωτιέστε πώς οι τελευταίες αλλαγές του Pinterest θα επηρεάσουν το λογαριασμό σας και τη γενική προσέγγιση μάρκετινγκ;

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τις τελευταίες ενημερώσεις του Pinterest και πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε την παρουσία της επιχείρησής σας.

1: Τα Επαγγελματικά προφίλ διαθέτουν δυναμικό εξώφυλλο

Η πρώτη αξιοσημείωτη ενημερωμένη έκδοση Pinterest είναι το νέο εταιρικό προφίλ που σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο εμφάνισης της επιχείρησής σας στο προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρώτη εντύπωση.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την εικόνα του cover image των κεκλιμένων pins από τον πίνακα της επιλογής σας, τα pins που αποθηκεύονται από τον ιστότοπό σας ή απλώς τα τελευταία pin σας.

Για να επεξεργαστείτε την εικόνα του εξώφυλλου σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι στην επάνω δεξιά γωνία της κεφαλίδας του προφίλ σας. Στο αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε τις τελευταίες ακίδες ή την πρόσφατη δραστηριότητα ή να επιλέξετε ένα πίνακα.

Η νέα προεπιλεγμένη περίληψη προφίλ περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: η επιλεγμένη πλακέτα κορυφαίων πέντε, οι τελευταίες 15 καρφίτσες pins, οι νεώτερες κάρτες και η πρόσφατη δραστηριότητα (οι αριθμοί που εσείς ή άλλοι χρήστες έχετε αποθηκεύσει από την ιστοσελίδα σας).

Μηνιαίες μετρήσεις προβολής εμφανίζονται σε επαγγελματικά προφίλ

Μια άλλη εξέχουσα αλλαγή είναι ο μηνιαίος αριθμός θεατών που εμφανίζεται στο επάνω μέρος του προφίλ σας αντί για τον αριθμό των οπαδών που έχετε συνηθίσει να βλέπετε. Αυτό το χρήσιμο stat δηλώνει το συνολικό αριθμό των ανθρώπων που είδαν τα pin σας τις τελευταίες 30 ημέρες.

Διαβάστε  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Email Marketing για να προσαρμοστεί στον νέο αλγόριθμο του Facebook

Πιστεύω ότι αυτός είναι ο τρόπος του Pinterest για να σας δείξει ότι η εμβέλειά σας εκτείνεται πέρα από τους οπαδούς σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία πιο μεγάλου περιεχομένου αντί να επικεντρωθείτε απλώς σε αριθμούς.

Θα βρείτε ακόμα τον αριθμό του ακόλουθου σας στο προφίλ σας, μαζί με μερικές νέες προσθήκες: Στη Δραστηριότητα (όπου μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα pins που έχουν αποθηκευτεί από την ιστοσελίδα σας) και Tries, οι οποίες είναι κρυμμένες σε ξεχωριστές καρτέλες.

2: Το Pinterest συνιστά επίσημα ένα aspect Ratio  2: 3 για κάθετα pins

Οι πολυδιάστατες ιδανικές διαστάσεις των pins έχουν ρυθμιστεί. Για κάθετα pins, το Pinterest συνιστά λόγο αναλογίας 2: 3 (600px πλάτος x 900px ύψος). Οι τετραγωνικές καρφίτσες (600px x 600px ύψος) μπορούν επίσης να αποδώσουν καλά, αλλά το Pinterest αποθαρρύνει τα περιέργα pins που είναι μεγαλύτερασε ύψος από 1260px επειδή θα αποκοπεί στη ροή και δεν θα λάβει τόσο μεγάλη συνολική αναγνώριση.

Εργαστείτε για την αντικατάσταση των ψηλών εικόνων με εικόνες 2: 3 και τετράγωνες εικόνες.

 3: Η καρτέλα New Following δείχνει τα τελευταία pin σας

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους χρήστες να αυξήσουν την παρακολούθηση και την προσέγγισή τους, το Pinterest εισήγαγε μερικούς νέους τρόπους για να βελτιώσει την ανιχνευσιμότητα του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.

Η νέα επιλογή “Following tab” σας επιτρέπει να δείτε το επιμελημένο περιεχόμενο, αποθηκευμένο σε χρονολογική σειρά, από τα άτομα που ακολουθείτε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία στο κινητό, πατήστε την επιλογή “Following tab” στο κάτω μέρος της οθόνης. Για να το δείτε σε Desktop υπολογιστή, πατήστε Μετάβαση στο επάνω μέρος της σελίδας ή μεταβείτε στη διεύθυνση www.pinterest.com/following.

Διαβάστε  Πως η Google εντοπίζει το περιεχόμενο του site σας ;

Με αυτή την νέα καρτέλα, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να δημοσιεύετε pins συχνά και με συνέπεια.

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε στην έξυπνη ροή δεδομένων μέσα στα αποτελέσματα αναζήτησης ή χρησιμοποιώντας τα hashtag. Οι ετικέτες Hashtags είναι χρήσιμες μόνο όταν προστίθενται σε νέα pins επειδή η ταξινόμηση των hashtag διευθετείται χρονολογικά. Σύμφωνα με το Pinterest, τα pins με τα hashtags έχουν περισσότερη δημοτικότητα την πρώτη μέρα που σώθηκαν από τα pins χωρίς αυτά.

4: Τα πρώτα 5 pins της ημέρας έχουν προτεραιότητα για διανομή στο κοινό
Για να βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν μια πιο εκ προθέσεως στρατηγική, το Pinterest εισήγαγε μια νέα αρχή γνωστή ως “Τα πρώτα pins της ημέρας” δίνοντας μια εικόνα για το πώς να δημοσιεύσετε σωστά το περιεχόμενό σας για να του δώσετε την καλύτερη ευκαιρία να το δείτε.

Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα, το Pinterest θα δώσει προτεραιότητα στη διανομή των πρώτων πέντε pins που αποθηκεύετε κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι τα πέντε πρώτα pin σας θα πρέπει να είναι τα pins με τις καλύτερες επιδόσεις ή τις υψηλότερες μετατροπές και θα πρέπει να τις αποθηκεύσετε στις πιο σχετικές συμβουλές.

Η Sarah Hoople Shere, επικεφαλής του μάρκετινγκ προϊόντων στο Pinterest, συνιστά επίσης να αποθηκεύσετε τα πρώτα pins της ημέρας σε στιγμές που οι οπαδοί σας είναι πιο ενεργοί. Διαφορετικά, λόγω της χρονολογικής πλευράς του Following tab, τα pin σας θα μετακινηθούν προς τα κάτω.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το Pinterest δείχνει πρώτα τα pin σας στους οπαδούς σας και με βάση το πώς αλληλεπιδρούν με το κάθε pin, θα διανείμει περαιτέρω το περιεχόμενό σας.

Διαβάστε  Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο ιατρικό μάρκετινγκ;

Ολοκληρώνοντας..

Το Pinterest θέλει πραγματικά τους χρήστες να πετύχουν στην πλατφόρμα, έτσι έχουν δημιουργήσει αμέτρητες ευκαιρίες για να μάθουμε και να εφαρμόσουμε δοκιμασμένες στρατηγικές. Οι ενημερώσεις και οι βέλτιστες πρακτικές που περιγράφονται παραπάνω είναι ένας χάρτης πορείας που οι χρήστες του Pinterest, οι δημιουργοί περιεχομένου και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να ακολουθήσουν για να επιτύχουν αποτελέσματα και να φτάσουν στο κοινό-στόχο τους.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.