Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

5 Tips για να πετύχετε στο Twitter Marketing

Google news

Άναμφίβολα, το Twitter είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο social media για τους marketers στο κομμάτι της σύνδεσης και επικοινωνίας στον τομέα της κάθε εταιρείας. Η σταθερή παρουσία στο Twitter είναι επιβεβλημένη είτε για SEO σκοπούς είτε για πληρωμένη διαφήμιση. Τεράστιες εταιρείες, πασίγνωστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Twiiter καθημερινώς για την προβολή των υπηρεσιών ή προιόντων τους. Το ερώτημα λοιπόν είναι, πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε μια κοινότητα γύρω από το ψηφιακό μας προφίλ ; Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς πρέπει να κινηθείτε στο Twitter Marketing ας δούμε μερικές συμβουλές παρακάτω.

Ετοιμάστε την στρατηγική σας
Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να κάτσετε με ηρεμία και να σκεφτείτε γιατί θέλετε να δημιουργήσετε προφίλ στο Twitter αλλά και πως θα κινηθείτε βάση της επαγγελματικής σας ταυτότητάς. Για να δημιουργήσουμε ρεαλιστικούς και αποτελεσματικούς στόχους οι οποίοι θα φέρουν αποτελέσματα, θα πρέπει να επεξεργαστούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επικοινωνίας μάρκετινγκ καθώς δεν έχει σημασία τι κανάλια ή άλλες Social πλατφόρμες θα επιλέξουμε. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να συμπεριλάβετε το Twitter στις Social παρουσίες, θα πρέπει να βασιστείτε στο γεγονός ότι είναι μέρος του τρόπου ζωής των μέσων ενημέρωσης του κοινού που θα στοχεύσετε.
Αν ακολουθήσετε διαφημιστικές καμπάνιες σε γενική κλίμακα με την προυπόθεση ότι θα ”φέρω κόσμο να πουλήσω” είναι μια τακτική βάση της οποίας θα αποτύχετε με δεδομένη ακρίβεια. Θα πρέπει να αποτελούν μέρος μιας συνολικής στρατηγικής μάρκετινγκ με αρχείο ανάλυσης στατιστικών. Μόλις έχετε δημιουργήσει τη συνολική στρατηγική που θα ακολουθηθεί, ώστε να συμπεριλάμβάνει ανάλυση της παρουσίας σας στο  Twitter, φροντίστε να επωφεληθείτε από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Μέσω του πίνακα ελέγχου του Twitter θα βρείτε πολλές πληροφορίες και εργαλεία για να ξεκινήσετε.
Αφοσίωση και σταθερή ακολουθία του σχεδίου
Είναι σαν να πηγαίνεις στον στρατό, με τη δέσμευση ότι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς όσον αφορά τα καθήκοντά σου, να προσπαθήσεις να εργαστείς κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που θα επικρατήσουν. Αν αποφασίσετε να μπείτε σε μια Social πλατφόρμα για επαγγελματικό σκοπό, δεν υπάρχει επιστροφή. Πρόκειται για μια δέσμευση. Το κοινό θα μετρήσει για την παρουσία σας, θα συνεργαστεί με σας, θα διαβάσει τα tweets σας, και θα συνδεθεί συναισθηματικά με το απαραίτητο πλέον content marketing που θα προβάλλετε.
Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας την δική σας προσωπικότητα

Ξεκινώντας την Social παρουσία σας θα  συνειδητοποιήσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες,  όπως επίσης τι σας κάνει ξεχωριστό άτομο με την δική του προσωπικότητα, στο Twitter μάρκετινγκ.. Θα πρέπει οι δημοσιεύσεις σας να αγγίζουν τον ανθρ’ωπινο παράγοντα και να βγάζουν συναισθηματισμό, ώστε να προσελκύσετε τους επισκέπτες και followers να αγοράσουν αυτό που πουλάτε. Αντιμετωπίστε τον χρήστη του Twitter, σαν να ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο στη ζωή σας, με ανταλλαγή και συμμετοχή απόψεων, ώστε με αυτό τον τρόπο να κάνετε το Brand πιο προσεγγίσιμο και όχι κάτι κοινό.

Διαβάστε  Evernote : Έξυπνο εργαλείο για τους Social Media Marketers

Οι Twitter οπαδοί θα διαβάζουν τα tweet σας και θα προχωρούν σε like όπως και retweets, έχοντας ως κίνητρο το ωραίο και επαγγελματικό πρόσωπό σας. Με συνεχή παρακολούθηση θα ελέγχετε τους χρήστες που αναδημοσιεύουν τα άρθρα σας και σε πολλές περιπτώσεις,  καλό θα είναι να απαντήσετε με ένα ”σε ευχαριστώ” !

Ακολουθήστε τους Ηγέτες του Twitter και των μεγάλων εταιρειών

Στις μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχουν σύμβουλοι και ειδικευόμενοι λόγω εμπειρίας σε πολλούς τομείς για να παρακολουθούμε και να εμπιστευτούμε. Η ίδια αρχή ισχύει και για το Twitter μάρκετινγκ. Ένα καλό πλεονέκτημα του Twitter έναντι των άλλων κοινωνικών Social σελίδων είναι η ικανότητά του να μας συνδέσει με προσωπικότητες υψηλού προφίλ και κύρους. Μπορείτε να τους ακολουθήσετε, να τους στείλετε ένα tweet, ευελπιστώντας ότι θα σας απαντήσει.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει για αιτήσεις εργασίας. Κάντε μια δημιουργική απευθείας on line πρόταση στον CEO ή κάποιον υπεύθυνο που έχει προφίλ στο Twitter και τραβήξτε την προσοχή με στόχο την  συνέντευξη για δουλειά. Το Twitter είναι πολύ ισχυρό μέσο με αυτό τον τρόπο, συνεπώς μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αξιοποιήστε τους Followers και τα Hashtags
Η πιο σημαντική πτυχή της αξιοποίησης του Twitter ως μια On Line παρουσία, είναι να οικοδομήσουμε μια κοινότητα γύρω από αυτή. Ο κύριος στόχος είναι να μην έχουμε μόνο πολλούς Followers στο Twitter, αλλά να κάνουν την τρέχουσα κοινότητά σας πιο ενεργή και ενδιαφέρουσα ώστε να δείτε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Εκείνοι θα γίνουν οι On Line υποστηρικτές της επωνυμίας σας, κάνοντας retweeting τα post που ανεβάζετε, ή απατώντας στις ερωτήσεις σας, όπως επίσης, πραγματοποιώντας tag άλλους ανθρώπους μαζί στη συνομιλία. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια σταθερότητα ένα δημιουργικό κοινό.
Τα Hashtags, ειδικότερα στο Twitter είναι μια υπερδύναμη μέσω της οποίας πρέπει να κινηθείτε και εσείς. Χρησιμοποιείστε τα σε μόνιμη βάση με προσοχή και σύνεση, κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα post.
To Twitter έχει τη δύναμη να συγκεντρώσει τους ανθρώπους μαζί για να δημιουργήσουν συνδέσεις και να ανταλλάσσουν ιστορίες. Είναι ένα πολύ δυναμικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους marketers για να επικοινωνήσουν με την κοινότητά τους. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή, επειδή η δύναμή του είναι στην ίδια κοινότητα που χτίστηκε γύρω από την ψηφιακή on line παρουσία. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να κάνει μια επιχείρηση να ανθίσει έχοντας πάντα ως κανόνα την σύγκριση και ανάλυση των ανταγωνιστών στον τομέα που δραστηριοποιείται.
Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *