Υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε να αποτελούμε επιρροή για το κοινό μας στο Instagram.

Οι 3 πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι οι παρακάτω:

1. Easy Questions

Το να προβάλλονται οι δημοσιεύσεις πρώτες στο news feed των ανθρώπων που σας ακολουθούν είναι πολύ σημαντικό.

Δημιουργείτε ερωτήσεις εύκολες να απαντηθούν στο Instagram Stories σας. Ένα τέτοιο παράδειγμα μπορεί να είναι “ποιο τραγούδι θα μου συστήνατε”? Τέτοιες απλές ερωτήσεις συχνά απαιτούν μόνο μια λέξη ως απάντηση αλλά δημιουργούν μεγάλη ανταλλαγή σχολίων μεταξύ των λογαριασμών αυξάνοντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ σας.

Επικεντρωθείτε στο να αναπτύξετε σχέσεις με τους υπάρχοντες followers σας. Δημιουργήστε μικρές και εύκολες ερωτήσεις «ανοίγματα» για να ανοιχθεί ένας διάλογος μεταξύ σας. Για παράδειγμα εάν είσαστε μια εταιρεία που σας ενδιαφέρει να παρουσιάσετε το καινούργιο σας προϊόν, μη ανεβάσετε απλά στο Instagram stories σας ένα link με την τιμή του προϊόντος. Αντίθετα, ρωτήστε για παράδειγμα το κοινό σας τι πιστεύουν για την εμφάνιση του προϊόντος.

2. Engagement (Δέσμευση)

Για να γίνει μια δημοσίευση “viral” θα πρέπει να κριθεί ως «υψηλής ποιότητας» από τον αλγόριθμο του Instagram. O αλγόριθμος αυτός κρίνει την ποιότητα των δημοσιεύσεων ελέγχοντας τα ποσοστά «δέσμευσης» του κοινού.

Δηλαδή χρησιμοποιώντας το δίκτυο μας (followers) κάνοντας like και σχολιάζοντας τις δημοσιεύσεις μεταξύ μας χτίζουμε μια επικοινωνία. Τα engagement ratios είναι στατιστικά που μετρούν για παράδειγμα πόσοι άνθρωποι είδαν την δημοσίευση και πόσοι ανέλαβαν να κάνουν δράση σχετικά με αυτό που αναφέρεται στη δημοσίευση. Όσο πιο υψηλό το νούμερο τόσο «καλύτερης» ποιότητας θεωρείται η δημοσίευση για τον αλγόριθμo. Οι «υψηλής ποιότητας» δημοσιεύσεις θα εμφανίζονται στο Explore page. Αυτό είναι το μυστικό για να γίνει μια δημοσίευση viral στο Instagram.

Διαβάστε  Τι είναι το Personal Branding

Τα πιο πετυχημένα interactions είναι όταν οι λογαριασμοί που επικοινωνούν μεταξύ τους ανήκουν στην ίδια κατηγορία π.χ ηθοποιοί με ηθοποιούς. Στόχος είναι λοιπόν να έχετε followers που έχουν το ίδιο ή σχετικό κοινό με εσάς.

3. Επανενεργοποίηση (Re engagement)

Για να μπορούν να γίνονται viral συχνότερα οι δημοσιεύσεις μας είναι σημαντικό να διατηρούμε αλληλοεπίδραση με τους followers μας.

Όταν κερδίζουμε έναν νέο ακόλουθο ξεκινάμε να χτίσουμε μια «σχέση» μαζί του επιβραβεύοντας τον με τα likes και τα σχόλια μας στις δημοσιεύσεις του. Αυτό δημιουργεί μια «σχέση» και αποκτούμε «super fans» των δημοσιεύσεων μας.

Για να διατηρήσουμε την δέσμευση στις δημοσιεύσεις μας παρακολουθούμε και τους λεγόμενους «ghost» ακόλουθους. Δηλαδή εκείνους που δεν σχολιάζουν τις τελευταίες μας δημοσιεύσεις. Μόλις τους εντοπίσουμε, ξεκινάμε να κάνουμε like και να σχολιάζουμε τις δικές τους δημοσιεύσεις ώστε να τους ενεργοποιήσουμε.

Οι καμπάνιες επανενεργοποίησης λειτουργούν για όλες τις κατηγορίες. Εντοπίστε τους λιγότερο ενεργούς followers σας και ξεκινήστε να ενεργοποιήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία με το να τους επιβραβεύεται με τα likes και τα σχόλια σας στις δικές τους δημοσιεύσεις.

Δοκιμάζοντας αυτούς τους 3 τρόπους στο Instagram αναμφίβολα μπορείτε να δείτε να μεγαλώνει ο αριθμός των followers σας, ο αριθμός των δημοσιεύσεων σας που γίνονται viral και να αναπτύσσετε μεγαλύτερη δέσμευση μεταξύ εσάς και των followers σας.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *