Το Facebook συνεχίζει να προωθεί τους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο συνεχώς και με κάθε τρόπο. Το βίντεο Μάρκετινγκ μαζί με το Content Μάρκετινγκ είναι οι 2 πιο ισχυρές στρατηγικές για να παρουσιάσει μια εταιρεία τις υπηρεσίες ή προιόντα της. Τώρα η μεγαλύτερη Social πλατφόρμα στον πλανήτη θέλει να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς αυτά τα βίντεο μπορούν να αποδώσουν καλύτερα και να σας βοηθήσει να συνεχίσετε την αύξηση των θαυμαστών σας.  Έχουμε λοιπόν τρία νέα εργαλεία μέτρησής βίντεο :
  • Δημογραφικά στοιχεία κοινού
  • Ζωντανή αλληλεπίδραση θαυμαστών με βίντεο
  • Ανάλυση στατιστικών από shares και cross-posting τα οποία έρχονται στα Page Insights και στα αρχεία των βίντεο της κάθε σελιδας ξεχωριστά.
Τα νέα εργαλεία του Facebook είναι μια σημαντική βελτίωση στις ήδη βελτιωμένες προσθήκες που έχουν γίνει, όπως πόσα λεπτά παρακολούθησε ο χρήστης το βίντεο και πόσες φορές έβαλε σε σίγαση ή άνοιξε τον ήχο. Οι νέες μετρήσεις του βίντεο έχουν ήδη αρχίσει να εξαπλώνονται και θα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλους τους διαχειριστές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ας δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά τι να περιμένουμε.
1. Δημογραφικά Στοιχεία
Σημαντική μέτρηση η οποία θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ποιοι θαυμαστές της σελίδας σας παρακολουθούν και αλληλεπιδρούν συχνά με τα βίντεο που δημοσιεύετε.
Η συγκεκριμένη στατιστική μέτρηση βρίσκεται στην ενότητα“Audience and Engagement” του βίντεο Insights, ενώ μπορείτε να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού σας για κάθε είδους βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook.
Μπορείτε να δείτε πόσα λεπτά του βίντεο προβλήθηκαν από χρήστες βάση :
 • Ηλικίας.
 • Φύλου.
 • Γεωγραφικής θέσης.

2. Live Video Viewer Enagagement

Ποια σημεία του Live Video σας προκάλεσαν τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό ; Τώρα μπορείτε να το μάθετε για πρώτη φορά με το νέο εργαλείο Live Video. Μέχρι και πρόσφατα, θα μπορούσατε να παρακολουθείτε μόνο τον κορυφαίο αριθμό θεατών όπου παρακολουθούν ζωντανά το βίντεο σας και τον αριθμό αυτών που σας βλέπουν κατά  τη διάρκεια του Broadcast. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο “Audience and Engagement” για να βρείτε τις μετρήσεις σχετικά με την συμπεριφορά του κάθε χρήστη για:
 • Αντιδράσεις.
 • Σχόλια.
 • Shares.
3. Στατιστικές από Shares και cross – posting
Σύμφωνα με στατιστικές του Facebook το 48% του χρόνου παρακολούθησης βίντεο συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι μοιράζονται τα βίντεο με τους φίλους τους. Τώρα το Facebook καθιστά δυνατό την σύγκριση των λεπτών και προβολών από τους χρήστες από το original βίντεο που έχει δημοσιευθεί με τα shares και τα cross posting. Για να βρείτε αυτή την στατιστική , μεταβείτε στην ενότητα “Minutes Viewed” και  στις “Views” κάρτες.
Διαβάστε  Πως να φτιάξετε επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn !
Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  1 comment on “3 νέα Facebook εργαλεία μέτρησης βίντεο κοινού και Engagement

  1. Μόλις βρω χρόνο θα τα κοιτάξω ένα ένα, αν και μαζεύονται πολλά και δεν θα ξέρω τι να πρωτοδώ !

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *