Διαφήμιση στο Instagram με Σχέδιο!

Στοχευμένα γραφιστικά που παρέχσουν αξία, στο ύφος και μοτίβο της επιχείρησης σας. Διαφημίσεις που φέρνουν αποτέλεσμα!

Το οπτικό περιεχόμενο είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ, επειδή συμβάλλει στην αύξηση των αγοραστικών αποφάσεων και στην εμπιστοσύνη των πελατών.

Το 62% των αγοραστών ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει ότι θα πρέπει να ελέγξουν πολλές εικόνες προϊόντων πριν το αγοράσουν.

 

Πως κάνω χορηγούμενη στο Instagram

 

Σε αυτό το σημείο, το Instagram είναι σίγουρα η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα οπτικού μάρκετινγκ, χάρη στη ζωντανή ροή όλων των εικόνων. Μέσα από τον επαγγελματικό λογαριασμό Business Manager, πραγματοποιούνται με στρατηγική οι διαφημστικές καμπάνιες.

Πώς να ενισχύσετε λοιπόν τα γραφικά του Instagram για μικρές επιχειρήσεις; 

seo marketer

Χορηγούμενη Διαφήμιση στο Instagram με στόχευση!

Μην κρυβόμαστε οι στοχευμένες διαφημίσεις είναι το σημείο κλειδί για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε! Οτιδήποτε άλλο χωρίς πλάνο, στρατηγική και έρευνα είναι σπατάλη χρημάτων! Ξεκινήστε τώρα μαζί μας!

Διαχείριση Social Media.

Σχεδίαση πλάνου για τα Post/Stories σε εβδομαδιαία βάση. Από τα Post κερδίζουμε Followers, από τα Stories πουλάμε πιο εύκολα! Η πώληση στους υπάρχοντες πελάτες σας είναι προτεραιότητα!

Διαφήμιση με όλους τους τρόπους!

Η διαφήμιση δεν είναι απλά μια χορηγούμενη. Χτίζουμε στάδια αγοραστή ώστε να πετύχουμε την πώληση τόσο από κρύο κοινό, όσο και από εκείνους που ήδη μας γνωρίζουν!

Αλλαγές και Βελτιστοποίηση κάθε μήνα!

Είναι γεγονός ότι οι διαφημίσιες, ειδικά στην αρχή χρειάζονται χρόνο για να σωστή αξιολόγηση. Δεν καθόμαστε όμως να τις κοιτάμε. Βελτιστοποίηση και αξιολόγηση!

διαφημιση στο instagram
Bioenergia

Διαφήμιση σε στοχευμένο κοινό!

Ο αλγόριθμος του Instagram βοηθά τα Brands να προσεγγίσουν ευκολότερα το κοινό τους. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τα κοινωνικά δίκτυα, θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να προωθήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στη ροή.

Με τεράστια δεδομένα που παρέχονται από χρήστες, έχουν εξατομικεύσει το περιεχόμενο της χορηγούμενης διαφήμισης, αρκετά ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ στη προώθηση και να αλληλεπιδράτε μαζί της. Γι' αυτό, ακόμα κι αν είστε απλώς μια μικρή επιχείρηση, εξακολουθούν να υπάρχουν κατάλληλα κοινά στην πλατφόρμα για εσάς.

Τα Stories χρίζουν στρατηγικής!

Δεδομένου ότι το Instagram έχει κυκλοφορήσει τόσες πολλές λειτουργίες για την υποστήριξη οπτικών αγορών, τα Stories φαίνεται να είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ άλλων.

Πράγματι, οι ζωντανές ιστορίες επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα αντικείμενο και όχι απλώς σε αναρτήσεις φωτογραφιών, κάτι που είναι σημαντικό για την αύξηση των πωλήσεων του προϊόντος ή των υπηρεσιών σας.

Έχετε Ερωτήσεις;
Κλείστε Δωρεάν Call!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δωρεάν εκτίμηση!

Έρευνα Ανταγωνισμού

 Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια, μάθετε από τις αναρτήσεις των ανταγωνιστών σας. Απλώς παρακολουθήστε προσεκτικά αυτά τα στοιχεία:

  • Πόσο συχνά δημοσιεύουν σε λογαριασμό Instagram, Stories ή Reels;
  • Τι περιεχόμενο δημοσίευαν συχνά;

Συγκεντρώστε μερικά θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε τη δική σας σειρά αργότερα.

  • Πώς αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους;
  • Απάντησαν σε κάθε σχόλιο ή φιλοξενούσαν ιστορίες Q & A/ζωντανή ροή;

Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που συλλέγετε για να βελτιώσετε τη δική σας συγκεκριμένη στρατηγική μάρκετινγκ.

Να θυμάστε ότι, παίρνετε έμπνευση μόνο από τις ιδέες τους και δεν αντιγράφετε.

seo marketer

Hashtags με στρατηγική

Όσον αφορά τα hashtags, βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε πολύ συγκεκριμένα hashtags διαφορετικά οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σας βρουν πουθενά.

Τα hashtags, σάς επιτρέπουν να προσεγγίσετε άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, ακόμα κι αν γνωρίζουν ήδη για τις επωνυμίες σας ή όχι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας στο Instagram.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε πολύ διακριτικά hashtags Instagram για τις μικρές επιχειρήσεις σας, κανείς δεν θα τα αναζητήσει ποτέ και επομένως θα χάσετε πλήθος επισκεψιμότητας.

Σε αντίθεση με άλλα δίκτυα κοινωνικών μέσων όπου μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά, το Instagram θα φέρει τη φωτογραφία σας στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν έχει σχετικά hashtags. Φτιάξτε λοιπόν μια λίστα με hashtags που σχετίζονται με τον τύπο της επιχείρησής σας ή απλώς ακολουθήστε τα κορυφαία trending hashtags!

Προσιτό κόστος διαφήμισης

Μπορεί να χρειαστείτε αρκετά χρήματα για να ξεκινήσετε την υποβολή προσφορών για διαφημίσεις στο Facebook ή σε άλλες πλατφόρμες.

Ωστόσο, το Instagram έχει κάνει τις διαφημιστικές εμπειρίες απλές σε λογική τιμή για να συμμετέχουν ακόμη και οι μικρότερες επωνυμίες. Οι διαφημίσεις Instagram έχουν χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Οι διαφημίσεις Instagram έχουν χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Μπορείτε να αποκτήσετε πολλά σχετικά είδη κοινού και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα γρήγορα με τις διαφημίσεις Instagram, οι οποίες είναι εξατομικευμένες και πλήρως ανιχνεύσιμες.

Δεδομένου ότι οι χρήστες του Instagram εξακολουθούν να προτιμούν τα γραφικά από το κείμενο, η συμβουλή είναι να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες και σύντομες, ευανάγνωστες λεζάντες. Σήμερα, ορισμένες επωνυμίες εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις φωτογραφίες των διαφημίσεων στο Facebook για το Instagram, κάτι που δεν συνιστάται.

Κάθε πλατφόρμα έχει τη δική της αναλογία φωτογραφιών για να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα εμφάνισης, οπότε αν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, κάντε το σωστά.

Η αξία του Testing

Γιατί είναι σημαντικές οι δοκιμές Α/Β

Η εκτέλεση δοκιμών A/B κατά τη διαφήμιση στο Instagram είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας. Τα τεστ A/B χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς του μάρκετινγκ και σας επιτρέπουν να κατανοήσετε πόσο αποτελεσματικές είναι οι καμπάνιες σας.

0 k

Επενδύσεις σε διαφημίσεις

0 k

Καμπάνιες

0

Συνεργάτες & Πελάτες

user_05.png
al_team_01.png
fortigaki-

Τα Carousel είναι εξαιρετικά για εκπαιδευτικό περιεχόμενο!

Χάρη στις διαφημίσεις καρουζέλ του Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές εικόνες στις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο διαφήμισης στην ενότητα Ιστορίες! Παρεμπιπτόντως, μιλώντας για Ιστορίες…

Χρησιμοποιήστε τις διαφημίσεις Instagram Stories

Τα Instagram Stories είναι πολύ δημοφιλή τώρα, αν και πολλοί χρήστες κατηγόρησαν την πλατφόρμα για την αντιγραφή του Snapchat όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα IG Stories. Σύμφωνα με το Instagram, 500 εκατομμύρια λογαριασμοί χρησιμοποιούν Stories. Αυτό το σχήμα συνοψίζει εν συντομία γιατί πρέπει να συμπεριλάβετε τις διαφημίσεις ιστοριών στη διαφημιστική στρατηγική σας στο Instagram.

Εμφάνιση συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται συνήθως στη διαφήμιση στο Instagram είναι η μη σύνδεση σε ιστότοπους. Πρέπει να παρέχετε έναν σύνδεσμο σε άμεσους χρήστες κατά την προβολή διαφημίσεων Story και αυτοί οι σύνδεσμοι είναι συνήθως σύνδεσμοι ιστότοπου. Ωστόσο, στις αναρτημένες διαφημίσεις, πολλοί διαφημιστές ξεχνούν να συνδεθούν με τους ιστότοπούς τους. Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας και να συνεισφέρετε στο SEO σας με απλή σύνδεση στον ιστότοπό σας.

Τι λένε για Εμάς

Οι κριτικές των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Kate Gross

Eva Williams

Excellent Service! Very Professional, and the fastest results I have ever seen!

Expert in services at fixthephoto.com

Read more.

Eva Williams

bouraslaw

Ιωάννης Μπούρας

Με ανέβασαν στην πρώτη σελίδα σε 2 μήνες κυριολεκτικά!

Ιωάννης Μπούρας

Δικηγόρος Ποινικολόγος
ποινικολoγοσ-μπαρκαγιαννησ

Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Ποινικολόγος
lux auto

George Xirogiannis

Καταπληκτική δουλειά σε SEO!
Μου ανέβασε την ιστοσελίδα μου στην πρώτη σελίδα στο πιο δυνατό keyword μέσα σε μόλις 3 μήνες και συνεχίσουμε για πρώτη θέση.
Ότι μου έχει πει ο Γιωργος το έχει κάνει και με το παραπάνω! Τον συστήνω με κλειστά μάτια!

George Xirogiannis

CEO Lux Auto

Σπύρος Πολίτης

Από την αρχή έδειξε τον επαγγελματισμό του. Ήταν σαφής και σίγουρος σε αυτά που μου είπε (Γιώργος) και άφησα στα χέρια του το Eshop μου στα Social Media και Google Ads. Γενικά γνωρίζω πράγματα για την διαφήμιση στη Google! Άλλαξε πολλά στον λογαριασμό, και από τον πρώτο μήνα είδαμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Θέλω να πω επίσης ότι παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη και σε τεχνικά θέματα. Μεγάλη διευκόλυνση αυτό για να μην ψάχνεις για κάθε δουλειά άλλον συνεργάτη!

Σπύρος Πολίτης

Επιχειρηματίας
ioannis fourlias

Ιωάννης Φουρλιάς

Διατηρώ κομμωτήριο στο Χαλάνδρι 34 χρόνια.Δουλεύω και τα social media 12 χρόνια, δεν έβλεπα απόδοση. Όταν συνάντησα τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου και ανέλαβε την διαχείριση ανέβηκε η επισκεψιμότητα και με υπηρεσίες που επιλεκτικά μου ανέβασε διαφήμιση στα social , και έρχονται οι πελάτες και μου ζητούν αυτό που βλέπουν πιστεύω για τα επόμενα χρόνια που έρχονται δεν τον αλλάζω.

Ιωάννης Φουρλιάς

CEO Ioannis Hair & Beauty Team
thumb_logo_4

PC Supports

Με τον Γιώργο έχω μια άριστη συνεργασία τόσο στη διαχείριση και διαφήμιση των Social Media όσο και στο SEO. Μετά από αρκετό καιρό μπορώ να γράψω με ασφάλεια ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία με εις βάθος γνώση του Digital Marketing, ιδέες και προτάσεις που μας έχουν εξελίξει αλλά είναι και πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα σε υποστήριξη. Ειδικά όταν μιλάμε για τον χώρο της τεχνολογίας ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός.

pcsupports.gr

Γιώργος Νίτσας

CEO – PC Supports Company
Photo_leader_removals_homeSlider003

Leader Removals

Στοχεύει σε αυτό που ζητάς και έχει αποτέλεσμα.

www.metakomiste.gr

Leader Removals

CEO – Μεταφορική Εταρεία
artic

Μανώλης Ξενάκης

Άψογη συνεργασία, κατ΄σρτιση, χρόνοι εξαιρετικοί, σημασία στην λεπτομέρεια, θαυμάσιο αποτέλεσμα Εύγε !!!

www.articon.gr

Μανώλης Ξενάκης

CEO – Articon
metafores4you1

Γιώργος Κατσικώστας

Με τον Γιώργο κατασκευάσαμε τόσο την ιστοσελίδα της εταιρείας μου όσο και σχεδίασε το διαφημιστικό πλάνο. Εξ αρχής μου παρέθεσε τι χρειάζεται όπως και τις στρατηγικές προώθησης στη Google στα οργανικά αποτελέσματα αλλά και στα επί πληρωμή. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εις βάθος γνώση του αντικειμένου και είναι πάντα δίπλα μου σε ότι έχω χρειαστεί μέχρι σήμερα.

metafores4you.gr

Γιώργος Κατσικώστας

CEO Metafores4you

Brands που μας Εμπιστεύονται!

Εταιρείες και επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας.

Κεντρικά Γραφεία

Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα, Αθήνα 17672

Email

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+(30) 6972132823

Follow us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Μείνετε συντονισμένοι για Instagram Tips!

Άμεση ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του Instagram από τους ειδικούς!