Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Καλώς Ήρθατε!

Επαγγελματικό Προφίλ

1

Το Digital Marketing είναι το Πάθος μου!

Λίγα λόγια.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το Digital Marketing τα τελευταία 10 χρόνια. Έχοντας πετύχει σπουδαία αποτελέσματα με την πάροδο των χρόνων, έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στους τομείς των Social Media, SEO, Google Ads. Διαθέτουμε συνεργασίες πολλών χρόνων και ο λόγος δεν είναι μόνο η αύξηση των πωλήσεων που πετυχαίνουμε ως ομάδα αλλά και με την εξαιρετική επικοινωνία με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε!

Η συνεχής μάθηση και εξάσκηση με κάνει καλύτερο!

Επαγγελματίας Digital Marketing Manager.

Ποιος Είμαι.

Είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπους που ξεκίνησα κυριολεκτικά από το 0. Με την συνεχή εξάσκηση σε δεκάδες ιστοσελίδες και διαφημιστικές πλατφόρμες μπορώ να σας βοηθήσω να ανεβάσετε επίπεδο το site σας!

Επαγγελματική Εμπειρία.

Δουλεύω πάνω σε wordpress sites τα τελευταία 10 χρόνια. Δημιουργώ περιεχόμενο, σχεδιάζω το On Page αλλά και το τεχνικό SEO. Έχω μεγάλη εμπειρία επίσης σε OFF PAGE SEO στρατηγικές όπως και στα Social, Google!

Εκπαίδευση.

Διαθέτω πιστοποιήσεις από επίσημους φορείς στο Digital Marketing από Google, Hubspot, Udemy κ.α. Έχω τελειώσει Ναυτική Επιστήμη και Τέχνη Μηχανικών. Περισσότερα θα δείτε στο τέλος της σελίδας!

Η τεχνογνωσία μου!

01.

Search ENGINE OPTIMIZATION

Προχωρημένες στρατηγικές στις μηχανές αναζήτησης για πρώτη σελίδα στη Google!

02.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Διαχείριση επαγγελματικών σελίδων, δημιουργία και βελτιστοποίηση διαφήμισεων!

03.

Google Ads

Δημιουργία διαφήμισεων μέσω πληρωμής ανά κλικ στη Google!

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ