Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Ποια η σχέση του Google my Business με το Local, τοπικό SEO ;

Η Google θέλει να κάνει τους όλους ευτυχείς. Είναι πιο κερδοφόρα όταν όλοι είναι ευτυχείς. Όταν οι άνθρωποι παίρνουν αυτό που ψάχνουν, είναι πιο διατεθειμένοι να χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης, γεγονός που καθιστά τις διαφημίσεις της πιο πολύτιμες. Όταν οι επιχειρήσεις αποκτούν μεγαλύτερη προβολή στη μηχανή αναζήτησης, είναι περισσότερο διατεθειμένοι να την χρησιμοποιήσουν (και τελικά να πληρώσουν για τη διαφήμιση αυτή, η οποία προσεγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο).

Συνεπώς, η Google εισάγει συνεχώς νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να βελτιώσουν την προβολή τους. Ένα από αυτά, το Google My Business, υπόσχεται να βοηθήσει τις τοπικές εταιρείες να αποκτήσουν μεγαλύτερη ορατότητα (και ακρίβεια μηχανών αναζήτησης) από ποτέ – αλλά αξίζει τον κόπο;

Τι είναι το Google my Business

Το Google My Business είναι μια διεπαφή που επιτρέπει στους κατόχους επιχειρήσεων να αναλαμβάνουν τον τρόπο προβολής της επιχείρησής τους σε όλα τα προϊόντα και τις πλατφόρμες της Google, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERP), των αναθεωρήσεων και του άμεσου περιεχομένου.

Μπορείτε να πάρετε την εφαρμογή στο Google Play ή στο App Store ή να εγγραφείτε στον υπολογιστή σας. Από εκεί, θα επιβεβαιώσετε λίγες λεπτομέρειες και θα έχετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων, των κρατήσεων και των πληροφοριών.

Διαβάστε : 100 SEO ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ 2018

Τα οφέλη

Ας δούμε ξεχωριστά τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που προσφέρει το Google My Business:

1. Συνοχή πληροφοριών. Έχετε δει την επιχείρησή σας εσφαλμένα στο διαδίκτυο; Η ενημέρωση της καταχώρισής σας στο Google My Business θα εγγυηθεί ουσιαστικά την ακρίβεια των πληροφοριών της επιχείρησής σας στο Google και, κατ ‘επέκταση, οποιεσδήποτε εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτου μέρους που βασίζονται στην Google για να λάβουν τα δεδομένα τους. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώσετε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες της επιχείρησής σας, όπως τις ανοιχτές ώρες σας. Θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να γράψετε συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας (και να τις εμφανίσετε στους Χάρτες Google). Αυτή η ενημερωτική συνέπεια είναι πολύτιμη για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας επικοινωνούν με τους κατάλληλους χρόνους και να πάρουν τη σωστή ιδέα για το τι κάνει η επιχείρησή σας.

Διαβάστε  SEO-Friendly Pagination - Αναλυτικός Οδηγός βέλτιστών πρακτικών

2. Ορατότητα σε όλο τον ιστό. Η χρήση του Google My Business βελτιώνει επίσης την προβολή της επιχείρησής σας. Πολλοί ιστότοποι τρίτων εξαρτώνται από την Google για τις πληροφορίες τους, οπότε η ολοκλήρωση του προφίλ της επιχείρησής σας θα αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισής τους. Η Google θα έχει επίσης περισσότερες πληροφορίες για να κατηγοριοποιήσει την επιχείρησή σας, επομένως είναι πιο πιθανό να εμφανιστείτε για σχετικές τοπικές αναζητήσεις.

3. Καλύτερες πρώτες εντυπώσεις. Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του Google My Business είναι η ικανότητά σας να ανεβάζετε φωτογραφίες ή βίντεο, τα οποία ενδέχεται να επιδεικνύουν μερικά από τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σας ή απλώς να προβάλλουν την κατάστασή σας. Ό, τι κι αν επιλέξετε, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των εικόνων που βλέπουν οι πελάτες σας όταν συναντούν την επιχείρησή σας για πρώτη φορά, οδηγώντας σε πιο ισχυρές πρώτες εντυπώσεις.

4. Παρατηρήσεις. Η Google προσφέρει επίσης στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα “πληροφορίες” ή δεδομένα αναλυτικών στοιχείων που δείχνουν ακριβώς πώς και πότε οι πελάτες βρίσκουν τις καταχωρίσεις σας. Με αυτά τα δεδομένα, θα μπορείτε να υπολογίσετε πού σας βλέπουν οι πελάτες και πού δεν σας βλέπουν. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να τροποποιήσετε τις καμπάνιες σας για να βελτιώσετε περαιτέρω την προβολή σας ή να εξυπηρετήσετε ένα συγκεκριμένο κοινό-στόχο.

Διαβάστε :

ΤΟ GOOGLE MY BUSINESS ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΤΟ GOOGLE MY BUSINESS ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ

 

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.