4 γρήγοροι τρόποι για να αναπτύξετε το Authority της ιστοσελίδας σας

Σε αυτό το άρθρο θέλω να σας δείξω πώς να ενισχύσετε την εξουσία του ιστότοπού σας. Θυμηθείτε, ο σκοπός της απόκτησης συνδέσμων είναι η οικοδόμηση της αρχής του ιστότοπού σας.

Όσο πιο έγκυρος είναι ο ιστότοπός σας, τόσο πιο εύκολο είναι να ανεβάσετε στη κατάταξη λέξεις-κλειδιά.

1. Διορθώστε τα χαλασμένα Links που βάζετε στην ιστοσελίδα σας

Να θυμάστε ότι κάθε εξωτερικός σύνδεσμος που τοποθετείτε στον ιστότοπό σας διαρρέει μια αρχή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να ελέγξετε τον ιστότοπό σας, για να βρείτε σπασμένους εξωτερικούς συνδέσμους.

Αυτό ισχύει και για τους εξωτερικούς συνδέσμους στο περιεχόμενό σας και στην ενότητα σχολίων.

Για να βρείτε σπασμένους συνδέσμους, χρησιμοποιήστε ένα ή όλα τα παρακάτω εργαλεία :

Screaming Frog SEO Spider
Siteliner
Google Search Console
Ahrefs

2. Αποκατάσταση χαμένου Link Juice (404 Link Reclamation)

Η αποκατάσταση συνδέσεων 404 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επειδή είναι η πιο εύκολη.

Για να εντοπίσετε όλα τα 404 σφάλματα στον ιστότοπό σας, χρησιμοποιήστε την Κονσόλα αναζήτησης Google ή το Screaming Frog.

Αν βρείτε 404 λάθη, εκτελέστε τις σελίδες μέσω μαζικού ελέγχου Ahrefs ή Majestic.

Σας προτείνω να κάνετε και τα δύο μόνο σε περίπτωση που χάνετε κάποιες συνδέσεις.

Όταν βρίσκετε σελίδες με υψλή ποιότητα σύνδεσης, πρέπει να τις ανακατευθύνετε σε μια σχετική σελίδα στον ιστότοπο ή στην αρχική σελίδα σας.

3. Βρείτε και διορθώστε τις αλυσίδες ανακατεύθυνσης

Μερικές φορές οι πιο προφανείς λύσεις είναι ακριβώς μπροστά σας. Οι αλυσίδες επαναπροσανατολισμού είναι ένα άλλο απλό πρόβλημα που μπορεί να ενισχύσει την εξουσία του ιστότοπού σας μόλις καθοριστεί.

Βλέπετε το πρόβλημα σε αυτήν την εικόνα;

Το πρόβλημα είναι ότι η “Σελίδα Β” λειτουργεί ως buffer μεταξύ “Σελίδα Α” και του τελικού προορισμού “Σελίδα Γ”.

Αυτό το τεχνικό ζήτημα αποξενώνει το authority για την “Σελίδα Γ”.

Για να το διορθώσετε, πρέπει να ανακατευθύνετε την “Σελίδα Α” στη σελίδα “Γ”, όπως παρακάτω :

Καθορίζοντας μια αλυσίδα ανακατεύθυνσης, θα στείλετε την αρχή / το link equity απευθείας στη σελίδα.

Αυτό είναι πιο αποτελεσματικό από το να περάσει το link equity μέσα από ένα buffer.

Χρησιμοποιήστε το Screaming Frog SEO Spider για να βρείτε αλυσίδες ανακατεύθυνσης.

4. Αλλαγή 302s σε 301s

Οι ανακατευθύνσεις 302s μπλοκάρουν τη ροή εξουσιών και θα μπορούσαν να κλέψουν το authority από τον ιστότοπό σας. Εντοπίστε όλες τις 302 ανακατευθύνσεις προς και από τον ιστότοπό σας και αλλάξτε τις σε 301. Για άλλη μια φορά, χρησιμοποιήστε το Screaming Frog για να βρείτε 302s.

Τώρα γνωρίζετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εξουσιοδότηση του ιστοτόπου σας χωρίς να δημιουργήσετε νέα backlinks.

Διαβάστε ακόμη 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ BACKLINKS ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ GOOGLE

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.