Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
thebrandbyck.gr

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

Σχετικά με το Project

Ένας πελάτης επιθυμεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα Eshop για παιδικά παπούτσια. Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το WordPress ως πλατφόρμα για την κατασκευή της ιστοσελίδας του, καθώς προσφέρει ευελιξία, ασφάλεια και εύκολη διαχείριση περιεχομένου.

 

Βήμα 1: Ανάλυση απαιτήσεων Συναντηθήκαμε με τον πελάτη για να συλλέξουμε όλες τις απαιτήσεις του για την ιστοσελίδα του Eshop. Οι απαιτήσεις περιλάμβαναν:

 

  • Καταλογοποίηση παιδικών παπουτσιών με φωτογραφίες, τιμές, περιγραφές και διαθεσιμότητα.
  • Κατηγοριοποίηση προϊόντων ανά μέγεθος, χρώμα και στυλ.
  • Εύκολη διαχείριση από τον πελάτη χωρίς τεχνικές γνώσεις.
  • Σύστημα ασφαλών πληρωμών για την αγορά προϊόντων.
  • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα και δυνατότητα κοινοποίησης προϊόντων.

Βήμα 2: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη

Ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας με τη χρήση ενός προσαρμοσμένου θέματος WordPress για την δημιουργία μιας ελκυστικής και λειτουργικής ιστοσελίδας. Δημιουργήσαμε την αρχιτεκτονική του Eshop και ενσωματώσαμε τα απαραίτητα εργαλεία και πρόσθετα για τον χειρισμό των προϊόντων, των κατηγοριών και των πληρωμών.

 

Βήμα 3: Περιεχόμενο και Διαχείριση

 

Εκπαιδεύσαμε τον πελάτη για την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας του. Ο πελάτης μπορεί να προσθέτει, να επεξεργάζεται και να διαγράφει προϊόντα και κατηγορίες με ευκολία, χωρίς την ανάγκη για τεχνικές γνώσεις.

Βήμα 4: Ολοκλήρωση και Εκκίνηση

 

Πριν την εκκίνηση της ιστοσελίδας, διεξήγαμε δοκιμές λειτουργίας και ασφαλείας για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι έτοιμη για χρήση. Στη συνέχεια, ενεργοποιήσαμε το σύστημα πληρωμών και διαφημίσαμε την ιστοσελίδα στα κοινωνικά δίκτυα και με καμπάνιες διαφήμισης.

 

Αποτελέσματα:

  • Η ιστοσελίδα Eshop για παιδικά παπούτσια είναι πλέον σε λειτουργία και προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο.
  • Ο πελάτης διαχειρίζεται εύκολα το περιεχόμενο και τις πωλήσεις του Eshop.
  • Το Eshop έχει ενσωματώσει σύστημα πληρωμών που εξασφαλίζει ασφαλείς συναλλαγές.

Συμπεράσματα: Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας Eshop για παιδικά παπούτσια με τη χρήση του WordPress αποδείχθηκε επιτυχημένη. Η συνεργασία με τον πελάτη για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της ιστοσελίδας οδήγησε σε έναν αυξημένο ρυθμό πωλήσεων και αναγνώριση στην αγορά παιδικών παπουτσιών. Η χρήση του WordPress και των σχετικών εργαλείων διαχείρισης περιεχομένου επιτρέπει στον πελάτη να διατηρεί την ιστοσελίδα του ενημερωμένη και ανταγωνιστική στην αγορά.

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και ηλεκτρονικών καταστημάτων τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης thebrandbyck
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Desin
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Ιστοσελίδα thebrandbyck.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας