Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Στασινός Μεταφορές

Στασινός Μεταφορές

Σχετικά με το Project

Η μεταφορική εταιρεία “Στασινός” αντιμετωπίζει την ανάγκη να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα προκειμένου να βελτιώσει την προβολή των υπηρεσιών της, να διευκολύνει τους πελάτες της στην πληροφόρηση και κράτηση των μεταφορών, και να ενισχύσει την επαφή με το κοινό της. Το βασικό της στοιχείο είναι η παροχή αξιόπιστων και ασφαλών μεταφορικών υπηρεσιών.

Βήματα:

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας: Η Μεταφορική “Στασινός” συνεργάστηκε με εξειδικευμένη ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδας του SEO MARKETER για να δημιουργήσει μια λειτουργική και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  1. Αρχική Σελίδα: Περιέχει πληροφορίες για την εταιρεία, τις υπηρεσίες που προσφέρει, και εικόνες των οχημάτων της.

  2. Υπηρεσίες: Κατηγοριοποιημένες πληροφορίες για τις διάφορες μεταφορικές υπηρεσίες που παρέχονται, όπως εθνικές και διεθνείς μεταφορές, μετακομίσεις και παραδόσεις.

  3. Ενίσχυση Επικοινωνίας: Η “Στασινός” δίνει έμφαση στην επικοινωνία με το κοινό της. Δημιουργεί ένα ενημερωτικό blog με άρθρα που αφορούν τη μεταφορά και την ασφάλεια στον τομέα των μεταφορών.

Αποτελέσματα: Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας, η μεταφορική εταιρεία “Στασινός” απολαμβάνει τα εξής αποτελέσματα:

  1. Βελτιωμένη Ορατότητα: Η ιστοσελίδα βελτιώνει την προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο και την προσέλκυση νέων πελατών.

  2. Ευκολία Επικοινωνίας: Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν εύκολα τηλεφωνικές κλήσεις.

  3. Ενίσχυση Επικοινωνίας: Το blog συμβάλλει στην εκπαίδευση των πελατών και στη δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης.

Συνοψίζοντας, η μεταφορική εταιρεία “Στασινός” επιτυγχάνει μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο με την κατασκευή μιας λειτουργικής ιστοσελίδας που προωθεί τις υπηρεσίες της και βελτιώνει την επικοινωνία με το κοινό.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Στασινός Μεταφορές
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design
Contact Title
Κλάδος Μεταφορική Εταιρεία
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας