Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
plg law

Σχτικά με το project

Το Δικηγορικό γραφείο PLG Law αναλαμβάνει υποθέσεις μεταναστευτικού δικαίου με διαφάνεια. Μέσα από τα Social Media, το κοινό στην Ελλάδα είναι μεγάλο, συνεπώς η στρατηγική πρέπει να έχει μετρήσιμους στόχους. Η συνέπεια και η βελτιστοποίηση σε κάθε είδους διαφήμιση, χρίζει παρακολούθησης και ανάλυσης. 

Κάθε στόχος πρέπει να ελέγχεται και να πραγματοποιείται ανάλυση μέσα από το Google Analytics και όλα τα δεδομένα που έχουμε, ώστε να ανεβαίνουμε επίπεδο στρατηγικά.

Εταιρική Ταυτότητα

Το Δικηγορικό γραφείο PLG LAW δραστηριοποιείται στις καίριες πτυχές της σύγχρονης νομικής πραγματικότητας, κι εξελίσσεται διαρκώς έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων σας με σεβασμό στη νομική επιστήμη και τις αξίες του Δικηγορικού λειτουργήματος. Το Γραφείο χειρίζεται υποθέσεις απ’ όλο το φάσμα του σύγχρονου δικαίου αποτελώντας έναν αξιόπιστο και πολύτιμο νομικό συμπαραστάτη κάθε επιχείρησης και ιδιώτη. 

Αποστολή τους είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μέσω της παροχής εξατομικευμένων, άρτιων κι αποτελεσματικών λύσεων με συνέπεια, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια.

Η προβολή ενός δικηγορικού γραφείου στα social media μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επιρροής και του πελατειακού του κοινού. Εδώ υπάρχουν μερικές συμβουλές για να το επιτύχετε:

Καθορίστε τον στόχο σας: Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε μέσω των social media. Είναι πελατειακή προσέλκυση, αύξηση της επίγνωσης, ενημέρωση για νομικά θέματα κλπ;

Επιλέξτε τις κατάλληλες πλατφόρμες: Καθεμία από τις κοινωνικές πλατφόρμες έχει το δικό της κοινό και τον τρόπο λειτουργίας της. Επιλέξτε τις πλατφόρμες που ταιριάζουν περισσότερο με τον στόχο σας και το κοινό σας.

ημεία Κλειδιά

Αλληλεπίδραση με το κοινό: Απαντήστε σε σχόλια, θέστε ερωτήσεις, και δημιουργήστε διάλογο με τους followers σας. Η αλληλεπίδραση είναι σημαντική για τη δημιουργία ενός δεσμού με το κοινό σας. Δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων με στόχο τα τηλέφωνα.

“Κάθε τομέας ειδίκευσης στη δικηγορία χρίζει διαφορετικής προσέγγισης στο δικηγορικό Μάρκετινγκ.”

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Project

Contact Title
Πελάτης PLG Law
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Social Media Marketing
Contact Title
Κλάδος Δικηγορία
Contact Title
Ιστοσελίδα www.plglaw.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας