Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
logostar

Σχετικά με το Project

Η κατασκευή της ιστοσελίδας δεν ήταν καθόλου απλή, καθώς αν και ξεγελάει η σχεδίαση, έπρεπει να ταιριάζει στα στάνταρ και τις απαιτήσεις της εταιρείας Kleen Tex. Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διαδικασία, όπου ουσιαστικά σχεδιάσαμε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια, κατόπιν οδηγιών της Kleen Tex.

Το πετύχαμε στον μέγιστο βαθμό και το site βγήκε On Line με επιτυχία. Η εταιρεία παρέχει τόσο ενοικιάσεις χαλιών για επιχειρήσεις όσο και πώληση σε πακέτα ανάλογα τις ανάγκες. 

Πως σας βοηθάμε;

🌐 Δυναμική Ιστοσελίδα: Κατασκευάζουμε εξατομικευμένες ιστοσελίδες που αντικατοπτρίζουν την επαγγελματική σας ταυτότητα. Με εντυπωσιακό design και χρήσιμο περιεχόμενο, προσελκύουμε το ενδιαφέρον των πελατών σας.

📈 Βελτιστοποίηση SEO: Εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι εύκολα εντοπίσιμη στις μηχανές αναζήτησης. Με βασικές λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την ενοικίαση και τον καθαρισμό χαλιών, θα φτάσετε σε ακόμα περισσότερους πελάτες.

📣 Κοινωνικά Δίκτυα: Επωφεληθείτε από την ισχύ των κοινωνικών μέσων για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας. Θα δημιουργήσουμε περιεχόμενο που αναπαράγει την αξία σας και θα σας συνδέσουμε με το κοινό σας.

📈 Διαφημίσεις Google: Με τη χρήση κατασταλτικών διαφημίσεων, θα φτάσετε σε εκείνους που ενδιαφέρονται απευθείας για τις υπηρεσίες σας. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ποιοτική κίνηση στην ιστοσελίδα σας.

📊 Αναλύσεις και Αναφορές: Θα παρέχουμε τακτικές αναφορές για την απόδοση της ιστοσελίδας σας και τις διαφημίσεις σας. Έτσι, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της online παρουσίας σας.

🚀 Η Επιτυχία σας, Η Επιτυχία Μας: Με την εμπειρία μας στον τομέα του digital marketing και την ειδίκευσή μας στην προώθηση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση και τον καθαρισμό χαλιών, είμαστε αφοσιωμένοι στην αύξηση της ορατότητας και της επιτυχίας σας.

Για να προβάλλετε αποτελεσματικά την υπηρεσία σας που περιλαμβάνει διαφοροποιημένα φάσματα όπως ενοικίαση χαλιών εισόδου, πώληση λογότυπων χαλιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για την προβολή της υπηρεσίας σας:

  1. Καθορίστε την Ταυτότητα της Υπηρεσίας σας: Ξεκινήστε προσδιορίζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας σας. Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρετε σε σχέση με τους ανταγωνιστές;

  2. Δημιουργήστε  Λογότυπο: Ένα σύνθημα ή ένα ξεχωριστό λογότυπο μπορεί να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της υπηρεσίας σας και να την κάνει πιο μνημονική.

  3. Ιστοσελίδα: Δημιουργήστε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που θα παρουσιάζει λεπτομερώς τις υπηρεσίες που προσφέρετε, τις επιλογές που έχετε σε διαθέσιμα προϊόντα, τις τιμές, τις φωτογραφίες και πληροφορίες επικοινωνίας.

  4. Κοινωνικά Δίκτυα: Δημιουργήστε παρουσία σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (όπως Facebook, Instagram, LinkedIn κ.λπ.) και ποστάρετε τα προϊόντα σας, τις προσφορές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Logo Star
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design
Contact Title
Κλάδος Παραγωγή & Καθαρισμός Χαλιών
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας