Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

LocknWalk

Στο παρακάτω case study, θα αναλύσουμε την επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία LocknWalk, που προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης αποσκευών σε ασφαλή ντουλάπια για βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη χρήση.

Περίληψη Έργου:

Εταιρία: LocknWalk Υπηρεσία: Αποθήκευση αποσκευών σε ασφαλή ντουλάπια Στόχος: Κατασκευή ιστοσελίδας για την προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας και αύξηση της πελατείας.

Βήμα 1: Ανάλυση Αναγκών και Σχεδιασμός

Καταρχάς, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής ανάλυση των αναγκών της LocknWalk και των ανταγωνιστών της. Αναγνωρίστηκε η ανάγκη για μια εκλεπτυσμένη ιστοσελίδα που θα προβάλλει τις υπηρεσίες της εταιρείας με στόχο να ελκύσει νέους πελάτες.

Στη συνέχεια, σχεδιάστηκε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας με έμφαση στην ευκολία πλοήγησης, την αισθητική και την ευανάγνωστη παρουσίαση των υπηρεσιών.

Βήμα 2: Κατασκευή Ιστοσελίδας σε WordPress

Η ιστοσελίδα της LocknWalk κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το WordPress, το οποίο είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο πλαίσιο διαχείρισης περιεχομένου. Ακολουθήθηκαν τεχνικές βέλτιστων πρακτικών για την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας.

Βήμα 3: Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργήθηκε ποιοτικό περιεχόμενο που περιέγραφε λεπτομερώς τις υπηρεσίες αποθήκευσης αποσκευών της LocknWalk. Περιλαμβάνοντας φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, οδηγίες χρήσης και τιμοκαταλόγους για τις διάφορες επιλογές των πελατών.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης LocknWalk
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design
Contact Title
Κλάδος Αποθήκευση Αποσκευών
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress
Contact Title
Ιστοσελίδα locknwalk.com

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας