Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Λίνα Σταυρίδου

lina stauridou

Σχετικά με το Project

Δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα η οποία ανταποκρίνεται στον επαγγελματισμό και εμπειρία της Αισθητικού Συμβούλου Λίνας Σταυρίδου. Αντιμετωπίσαμε κάθε ενότητα ξεχωριστά με γραφιστικά και κείμενα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Στόχος μας ήταν και είναι η προώθηση των γνώσεων και εμπειριών της Λίνας. Μέσα από το site θα παρουσιάζεται αρθρογραφία όπου με την δική μας ενίσχυση δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο.

Η εταιρεία αποφασίζει να κατασκευάσει μια νέα ιστοσελίδα βασισμένη στο WordPress, με έμφαση στην εμπειρία χρήστη, την αισθητική και την τεχνική βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Βήματα:

  1. Ανάλυση Απαιτήσεων και Στόχων: Η ομάδα της SEO MARKETER συνεργάζεται με εσωτερικούς και εξωτερικούς εμπειρογνώμονες για να καθορίσει τις ακριβείς απαιτήσεις και στόχους της ιστοσελίδας. Αυτό περιλαμβάνει την ανάλυση του κοινού στόχου, των υπηρεσιών που προσφέρονται και της αναγκαίας πληροφορίας για το SEO.

  2. Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Με βάση τις αναλύσεις, ξεκινά ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας. Επιλέγεται μια μοντέρνα αισθητική που αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση της SEO MARKETER. Το σχεδιασμό αυτόνομης σελίδας επιτρέπει τη σωστή οργάνωση του περιεχομένου και τη βελτιστοποίηση της πλοήγησης.

  3. Τεχνική Βελτιστοποίηση: Κατά την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, λαμβάνονται υπόψη βασικές τεχνικές βελτιστοποίησης SEO, όπως η ταχύτητα φόρτωσης, η δομή URL, το mobile responsiveness και η επισήμανση δεδομένων.

  4. Περιεχόμενο: Δημιουργείται περιεχόμενο που αντικατοπτρίζει την εξειδίκευση της εταιρείας και παρέχει αξία στους επισκέπτες. Άρθρα, κατηγορίες υπηρεσιών, και περίληψη του επαγγελματικού υπόβαθρου δημιουργούνται για βελτιστοποίηση του SEO και αύξηση του engagement.

  5. Ενσωμάτωση Εργαλείων: Ενσωματώνονται εργαλεία παρακολούθησης κίνησης και αναλυτικών (όπως το Google Analytics), καθώς και φόρμες επικοινωνίας για αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες.

  6. Δοκιμές και Βελτιώσεις: Πριν την επίσημη λανσάριση, πραγματοποιούνται δοκιμές για την επαλήθευση της λειτουργικότητας, της συμβατότητας και της εμπειρίας χρήστη. Τυχόν προβλήματα αντιμετωπίζονται και γίνονται βελτιώσεις.

  7. Εκκίνηση και Προώθηση: Η νέα ιστοσελίδα λανσάρεται και αρχίζει να προωθείται μέσω καναλιών όπως κοινωνικά μέσα, email μάρκετινγκ και τεχνικές SEO. Η εταιρεία εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνικές βελτιστοποίησης που υιοθετήθηκαν κατά την ανάπτυξη της ιστοσελίδας για να βελτιώσει την ορατότητα της στις μηχανές αναζήτησης.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Λίνα Σταυρίδου
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design
Contact Title
Κλάδος Αισθητικός Σύμβουλος
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας