Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
lamanocaffe

Σχετικά με το Project

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress για την εταιρεία Lamano Caffe. Η δημιουργία έγινε πάνω στη πλατφόρμα του wordpress, όπου διαθέτουμε και μεγάλη εμπειρία. Μέσα από το σύγχρονο design, δημιουργήσαμε μια αρχική σελίδα, όπως την ζήτησε ο πελάτης, με συγκεκριμένα διαφημιστικά slides, κατηγορίες προιόντων με συγκεκριμένη σειρά και συγκεκριμένες πληροφορίες.

Όλες οι κατηγορίες και τα προιόντα τακτοποιήθηκαν σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της Google. Με σωστά κείμενα σε κάθε προιόν και κατηγορίες. Επίσης αναπτύξαμε σελίδες για την φιλοσοφία της εταιρείας όπως για την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει στο πελατολόγιο της. Αναμφίβολα μια εξαιρετική κατασκευή με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που χαροποίησε και τις δυο πλευρές.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας WordPress για μια εταιρεία που προσφέρει προϊόντα καφέ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ανάμεσα σε αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται:

  1. Ευκολία Χρήσης: Το WordPress είναι γνωστό για την εύκολη χρήση και τη φιλικότητά του προς τους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας χωρίς να απαιτείται προηγούμενη τεχνική εμπειρία.

  2. Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα: Το WordPress προσφέρει πολλά θέματα (themes) και πρόσθετα (plugins) που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα που ταιριάζει με τον τρόπο που θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και να προσθέσετε λειτουργίες με πρόσθετα.

  3. SEO Συμβατότητα: Το WordPress είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO-friendly), παρέχοντας τη δυνατότητα βελτιστοποίησης του περιεχομένου σας για καλύτερη ευκρίνεια στις αναζητήσεις των χρηστών.

  4. Διαχείριση Περιεχομένου: Μπορείτε εύκολα να ανεβάζετε νέα προϊόντα, να επεξεργάζεστε τις περιγραφές και τις εικόνες τους, καθώς και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του blog σας για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον γύρω από την εταιρεία σας και τα προϊόντα σας.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Lamano Caffe
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design
Contact Title
Κλάδος Προϊοντα Καφέ
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας