Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο Eshop με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται, ώστε ο υποψήφιος πελάτης να έχει μια ευχάριστη και άμεση εμπειρία αγορών. Η Αρχική σελίδα έχει σχεδιαστεί με κύριο στόχο την προβολή των βασικών κατηγοριών, αλλά και τα καλύτερα προιόντα σε προσφορές.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eShop) σε WordPress είναι ένα σημαντικό και πολυσύνθετο έργο. Παρακάτω αναφέρονται κάποια από τα κλειδιά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την κατασκευή του eShop σας σε WordPress:

  1. Επιλογή Θέματος (Theme): Επιλέξτε ένα θέμα που είναι ειδικά σχεδιασμένο για eShops και προσφέρει απτή υποστήριξη για την εμφάνιση και λειτουργία του καταστήματος σας.

  2. Πρόσθετα (Plugins): Χρησιμοποιήστε πρόσθετα (plugins) που παρέχουν λειτουργίες όπως διαχείριση προϊόντων, καλάθι αγορών, πληρωμές, αποστολές και άλλα. Για παράδειγμα, το WooCommerce είναι ένα πολύ δημοφιλές plugin για eShops σε WordPress.

  3. Σχεδίαση Καταστήματος: Η αισθητική και λειτουργικότητα του καταστήματός σας είναι κρίσιμη. Βεβαιωθείτε ότι το σχεδιασμός είναι φιλικός προς τον χρήστη, ευανάγνωστος και προσαρμοσμένος στο ύφος της επιχείρησής σας.

  4. Διαχείριση Προϊόντων: Οργανώστε τα προϊόντα σας σε κατηγορίες και υποκατηγορίες για ευκολότερη περιήγηση. Προσθέστε επαρκείς πληροφορίες και φωτογραφίες για κάθε προϊόν.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Foxy Bloom
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Κατασκευή Eshop
Contact Title
Κλάδος Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας