Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
brush hammer

Σχετικά με το Project

Αναβάθμιση της Κοινωνικής Παρουσίας της Εταιρείας Βαψίματος και Θερμοπροσόψης “Brush & Hammer” μέσω της Διαχείρισης και Διαφήμισης στα Social Media.

Εισαγωγή: Η εταιρεία “Brush & Hammer” ειδικεύεται στις υπηρεσίες βαψίματος πολυκατοικιών και θερμοπροσόψης. Παρά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, η εταιρεία αντιμετώπιζε δυσκολίες στον τομέα της κοινωνικής παρουσίας και της προβολής στα κοινωνικά δίκτυα. Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης, αποφάσισε να συνεργαστεί με την ομάδα μας.

Πρόκληση: Η εταιρεία “Brush & Hammer” αντιμετώπιζε τα εξής προβλήματα:

  1. Έλλειψη παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα: Ενώ η εταιρεία προσέφερε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, δεν είχε ενεργή και αποτελεσματική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

  2. Ανεπαρκής επικοινωνία με τον στόχο κοινό: Η εταιρεία δεν κατάφερνε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της στους πελάτες της.

  3. Αύξηση της πελατειακής βάσης: Η εταιρεία επιθυμούσε να αυξήσει τον αριθμό των πελατών της και να επεκτείνει την παρουσία της σε νέες περιοχές.

Στρατηγική Διαχείρισης και Διαφήμισης στα Κοινωνικά Δίκτυα:

  1. Καθορισμός στόχων: Σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης και διαφήμισης, ορίστηκαν σαφείς στόχοι για την παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, όπως αύξηση των ακολούθων, αύξηση της αλληλεπίδρασης, και αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

  2. Ανάπτυξη στρατηγικού περιεχομένου: Δημιουργήθηκε μια στρατηγική περιεχομένου που περιελάμβανε καθημερινά αναρτήσεις σχετικές με τις υπηρεσίες βαψίματος και θερμοπροσόψης, συμβουλές και συμβουλές για τη συντήρηση των κτηρίων.

  3. Διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα: Χρησιμοποιήθηκαν διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα για να αυξηθεί η ορατότητα της εταιρείας σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και κοινότητες πολυκατοικιών.

Αποτελέσματα:

  1. Αύξηση των ακολούθων στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας κατά 150% μέσα σε 2 μήνες.

  2. Αυξημένη αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους, με συχνές ανταποκρίσεις σε σχόλια και μηνύματα.

  3. Αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας κατά 60%, με αυξημένη προσέλευση πελατών.

  4. Επέκταση της πελατειακής βάσης σε νέες περιοχές και αύξηση των εσόδων κατά 40%.

Η στρατηγική που ακολουθήθηκε οδήγησε σε αυξημένη ορατότητα, αλληλεπίδραση και επισκέψεις στην ιστοσελίδα, ενώ επέτρεψε επίσης την αύξηση της πελατειακής βάσης και των εσόδων της εταιρείας. Αυτή η περίπτωση αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα πώς η διαχείριση και διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να ενισχύσει την παρουσία και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Brush & Hammer
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Ανακαινίσεις - Βάψιμο
Contact Title
Κλάδος Τεχνική Εταιρεία
Contact Title
Ιστοσελίδα brushandhammer.gr
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας