Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
black rope

Σχετικά με το Project

Στη κατασκευή της ιστοσελίδας Black Rope ακολουθήσαμε τις οδηγίες του πελάτη και δημιουργήσαμε με την εμπειρία μας, ένα σχεδιαστικό πλάνο με drop down μενού, slides, και πολλές ακόμη λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τον χρήστη να κατανοήσει πλήρως την ταυτότητα της εταιρείας.

Σχεδίαση με κύριο στόχο την εμπειρία χρήστη!

Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα στη πλατφόρμα wordpress, έχοντας ως βασικό γνώμονα την εύκολη πλόηγηση και την γρήγορη κατανόηση από τους υποψήφιους πελάτες.

Την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για μια ναυτιλιακή εταιρεία όπως η “Black Rope” μπορεί να επιτευχθεί με τα παρακάτω βήματα. Θα παρέχω μια γενική κατεύθυνση για τα βήματα αυτά, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώσετε κάθε στάδιο με την εταιρεία σας και τους ειδικούς τεχνικούς που θα συνεργαστείτε.

  1. Σχεδιασμός και Στρατηγική: Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή, πρέπει να καθορίσετε τους στόχους και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να παρουσιάσετε την εταιρεία σας. Ποιες υπηρεσίες παρέχετε; Ποιο είναι το κοινό σας; Ποια είναι η επιθυμητή αισθητική της ιστοσελίδας;

  2. Επιλογή Πλατφόρμας και Υπηρεσίας Φιλοξενίας: Επιλέξτε μια πλατφόρμα για την κατασκευή της ιστοσελίδας, όπως WordPress, Joomla, Wix, ή ακόμη και προσαρμοσμένες λύσεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας για να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας.

  3. Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ανάλογα με την επιλεγμένη πλατφόρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα πρότυπα (templates) ή να αναπτύξετε μια προσαρμοσμένη σχεδίαση. Προσθέστε τις απαραίτητες σελίδες όπως αρχική, υπηρεσίες, επικοινωνία κ.λπ.

  4. Περιεχόμενο: Δημιουργήστε περιεχόμενο που αφορά την εταιρεία σας. Προσθέστε πληροφορίες για τις υπηρεσίες σας, την ιστορία της εταιρείας, την ομάδα σας και άλλες σχετικές πληροφορίες.

  5. Φωτογραφίες και Γραφικά: Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογότυπο και άλλα γραφικά που θα ταιριάζουν με την αισθητική της ιστοσελίδας.

  6. Προσαρμογή και Λειτουργικότητα: Προσθέστε ενδεχομένως επιπλέον λειτουργίες όπως φόρμες επικοινωνίας, σύστημα κρατήσεων (αν είναι σχετικό), αναζήτηση, κ.λπ.

  7. Προσαρμογή για Κινητές Συσκευές: Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι απόλυτα λειτουργική και φιλική προς τις κινητές συσκευές, προσαρμόζοντας τον σχεδιασμό της.

  8. Βελτιστοποίηση SEO: Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για μηχανές αναζήτησης (SEO) για να βελτιώσετε την ορατότητα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  9. Δοκιμές: Πριν αναρτήσετε την ιστοσελίδα, δοκιμάστε την πλήρως για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά σε διάφορες συσκευές και περιηγητές.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Black Rope
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες Web Design & Email Marketing
Contact Title
Κλάδος Ναυτιλιακή Εταιρεία
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας