Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση για Κομμωτήρια – Αυξήστε το πελατολόγιο μέσα από το site σας

Κερδίστε πελάτες μέσα από το site σας!

Διαφημίστε το Κομμωτήριο σας & Αποτελεσματικά και με Σχέδιο!

Όλοι βρίσκονται στο διαδίκτυο! Οι πελάτες σας είναι εκεί. Ψάχνουν για τις υπηρεσίες σας! Χρειάζεστε μια κορυφαία ιστοσελίδα όπου θα δουλεύει για εσάς και θα σας φέρνει καθημερινά πελατολόγιο.

Με την ομάδα των ειδικών του SEO Marketer μπορείτε να κερδίζετε νέο πελατολόγιο μέσω των On Line Ραντεβού. Δημιουργούμε αποτελεσματικές διαφημίσεις με μετρήσιμους στόχους και σχέδιο. Στη συνέχεια ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να κλείσει το ραντεβού μέσα από το site σας είτε να τηλεφωνήσει.

Αξιοποιήστε τις γνώσεις μας

Διαφήμιση Κομμωτηρίου έξυπνα

Η προσέγγιση του υποψήφιου πελάτη δεν είναι μια απλή υπόθεση.

 

Ένα κομμωτήριο έχει ανταγωνισμό, χρειάζεται φρέσκες ιδέες και έξυπνες διαφημίσεις που θα φέρουν τόσο νέο πελατολόγιο, όσο και θα κρατήσετε τους υπάρχοντες πελάτες σας!

Το Κομμωτήριο χρειάζεται μια ισχυρή παρουσία στα Social Media. Η αξιοποίηση των διαφημίσεων με μετρήσιμους στόχους θα φέρει νέους ανθρώπους στη πόρτα σας.

Αυξήστε το πελατολόγιο με τα On Line Ραντεβού μέχρι και 40%

Το σύστημα μας συνδέεται με τρόπους πληρωμής stripe & paypal δωρεάν, διαθέτει υπηρεσία Viva και συγχρονίζεται με το Google Calendar. Διαθέτει App, επιλέγετε διαθέσιμες ημέρες εργασίας και ώρες.

Διαφήμιση με σχέδιο στα Social Media για τον γνωστό κομμωτή και την ομάδα του Ioannis Hair & Beauty Team!

Με το κομμωτήριο στο Χαλάνδρι του Ιωάννη ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τις ικανότητες του τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως κομμωτής. Με μεγάλη χαρά είμαστε δίπλα του σε διαφημιστικές ενέργειες και δημιουργίας σύγχρονων στρατηγικών!

Η αποτελεσματικότητα τόσο της διαχείρισης των σελίδων του όσο και οι διαφημιστικές καμπάνιες είναι το κλειδί, καθώς γνωρίζουμε και διαθέτουμε εμπειρία τόσο σε στο γραφιστικό σχεδιασμό όσο και στα λεκτικά.

ioannishairbeautyteam.gr

ioannis

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Θα σας καλέσουμε για ένα δωρεάν CALL30 λεπτών και θα σας ετοιμάσουμε γραπτή δωρεάν Εκτίμηση.

Κεντρικά Γραφεία:
Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 65,
Καλλιθέα, Αθήνα
Call Us +30 6972132823
Follow Us:

Φτάνουμε μαζί στη Κορυφή!

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.