Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Σχετικά με το Project

Η Ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με στόχο να μπει στη πρώτη σελίδα της Google. Τόσο η δομή, όσο και η δημιουργία των κειμένων πραγματοποιήθηκε κατόπιν ανάλυσης και αναγκών του πελάτη. Η εταιρεία αναλαμβάνει μεταφορές με μικρό φορτηγό στην Αττική.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει, συνεπώς μια μεταφορική εταιρεία έχει ανάγκη σε καθημερινή βάση πελατολόγιο τόσο από το Google Ads όσο και από το SEO, Social Media.

Προκλήσεις:

Η μεταφορική εταιρεία επιθυμούσε να αυξήσει τον αριθμό των πελατών της και να βελτιώσει την προβολή της στο διαδίκτυο. Είχαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική που συνδυάζει διαφημίσεις στο Google Ads και βελτιστοποίηση του SEO για την αύξηση της ορατότητας και της κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1. Ανάλυση Κοινού και Ανταγωνισμού: Η ψηφιακή εταιρεία μάρκετινγκ διεξήγαγε ανάλυση του κοινού και του ανταγωνισμού για να κατανοήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών και να προσδιορίσει τις κλειδικές λέξεις που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της εταιρείας.

2. Στρατηγική Google Ads: Βασισμένοι στην ανάλυση των λέξεων κλειδιών, δημιουργήθηκαν στοχοθετημένες διαφημίσεις στο Google Ads για τις μεταφορικές υπηρεσίες της εταιρείας. Οι διαφημίσεις προσαρμόστηκαν για διάφορες διαφημιστικές εκστρατείες, όπως μετακομίσεις κατοικιών, επαγγελματικές μεταφορές κ.α.

3. Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO): Η ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας βελτιστοποιήθηκε για τις κλειδικές λέξεις που είχαν επιλεχθεί. Αυτό περιελάμβανε βελτιστοποίηση των μετακινήσεων των σελίδων, βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης, δημιουργία περιεχομένου που εξυπηρετεί τις ανάγκες των χρηστών και πολλά άλλα.

4. Παρακολούθηση και Βελτιστοποίηση: Οι διαφημίσεις στο Google Ads και η επίδοση του SEO παρακολουθούνταν συνεχώς. Με βάση τα δεδομένα, πραγματοποιούνταν συνεχείς βελτιστοποιήσεις για βελτίωση της απόδοσης.

Κατασκευή & Διαφήμιση

 Δημιουργούμε καμπάνιες με βάση τους στόχους σας και τις λέξεις-κλειδιά σας. Κατηγοριοποιούμε τις καμπάνιες σε διαφορετικές ομάδες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή σε κάθε project.

Αποτελέσματα: Με την ολοκληρωμένη στρατηγική του "SEO MARKETER", η μεταφορική εταιρεία αυξήθηκε σημαντικά η ορατότητά της στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα της εταιρείας βελτιώθηκε στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, ενώ οι διαφημίσεις στο Google Ads προσέλκυσαν περισσότερη κίνηση και πελάτες.

Συμπεράσματα: Η συνδυασμένη στρατηγική Google Ads και SEO αποδείχθηκε αποτελεσματική για την αύξηση της ορατότητας και των κρατήσεων για τη μεταφορική εταιρεία. Η διαρκής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση αποτέλεσε καίριο στοιχείο για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

“Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία στη προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών τόσο στη κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και στη διαφήμιση στον κλάδο των μεταφορών με στρατηγικό πλάνο.”

- Γιωργος Χατζηθεοδοσιου , CEO at SEO MARKETER

Πληροφορίες Porject

Contact Title
Πελάτης Atermon Moving
Contact Title
Χώρα Ελλάδα
Contact Title
Στόχοι & Εργασίες SEO & Google Ads
Contact Title
Κλάδος Μεταφορική Εταιρεία
Contact Title
Contact Title
Πλατφόρμα WordPress

Ζητηστε Δωρεαν Εκτιμηση

Καλέστε μας

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Γιώργο για την άψογη συνεργασία και τις συμβουλές του για την βελτίωση της μεταφορικής εταιρείας σε ανοδική πορεία σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα με μικρό budget για διαφήμιση.
Atermon-Moving
Κώστας
CEO Atermon Moving