Ωράριο Επικοινωνίας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
Email info@seomarketer.gr Skype! gchatzitheodosiou
Ωράριο Επικοινωνίας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
Email info@seomarketer.gr Skype! gchatzitheodosiou

Social Media Διαφήμιση

Social Media διαφημίσεις και διαχείριση σε επαγγελματικές ιστοσελίδες από τον SEO MARKETER.

Οι Social Media διαφημίσεις είναι η παρουσία σας στο ευρύ κοινό. Κάθε επιχείρηση εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων θα πρέπει να έχει μόνιμη και με διάρκεια παρουσία στις μεγαλύτερες Social Πλατφόρμες. Η Social Media διαφήμιση με τα νέα εργαλεία κυρίως του Facebook, εφόσον δημιουργηθεί σωστά, με φαντασία και επαγγελματισμό μπορεί να φέρει μεγάλα αποτελέσματα.

Γιατί να επιλέξω τον SEO MARKETER

Η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός αλλά και η εχεμύθεια είναι οι βασικοί λόγοι που μας επιλέγουν. Φυσικά η απόδοση βάση αποτελεσμάτων θα σας λύσει κάθε απορία από τον πρώτο μήνα συνεργασίας.

Παρακολούθηση Στατιστικών

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at

Social Media Analysis

Σε κάθε άρθρο, δημοσίευση, προιόν, υπηρεσία, ακόμα και μια φωτογραφία, πάντα να έχετε στο τέλος ή στην αρχή ( Προτιμάται στο τέλος )  κουμπάκια για να μπορεί να κάνει ο επισκέπτης κοινοποίηση και like σε αυτά που με κόπο έχετε ετοιμάσει. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στους Developers του Facebook. Διαθέτουν πρωτοποριακές ιδέες και αρκετά συχνά προσθέτουν νέα tips με μεγάλη γκάμα πληροφοριών.

social media αναλυση

Social Media Διαφήμιση

Δημιουργούμε, βελτιώνουμε και παρακολουθούμε τις Social media διαφημίσεις για να κερδίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από κάθε διαφήμιση.

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Έρευνα, παρακολούθηση και ανάλυση του ανταγωνισμού σε ανάλογες σελίδες στα Social Media. Κερδίστε χρόνο με την κατασκοπεία του SEO Marketer.

Social Media Posts

Δημιουργία Posts, βίντεο, κειμένων, διαγωνισμών, call to action ενέργειες και πολλά άλλα μέσα από την σελίδα σας. Κρατάμε ενεργούς τους χρήστες σας κάθε μέρα.

Web Marketing Ανάλυση

Παρακολούθηση της τάσης αγοράς σε κάθε τομέα με ανάλυση και έρευνα. Δημιουργούμε ανάλογο πλάνο για κάθε ξεχωριστό Project.

Επικοινωνία

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί το στήσιμο και την βελτιστοποίηση των Social Media λογαριασμών σας.

 Email info@seomarketer.gr

 Add Skype! +Skype : gchatzitheodosiou